infidelitatea...eu am ales prima optiune, de ce? nu stiu, chiar daca ar face si a doua oara aceeasi greseala, asta inseamna un semnal de alarma ptr mine, ca nu ii ofer ceea ce are nevoie, ca nu stiu sa il inteleg, ca relatiei noastre lipseste acela"ceva" de care are el nevoie ptr a fi doar al meu....e o vorba in popor" barbatul indiferent ce face, isi lasa palaria in gard, si cand termina, o scutura si gata..." de multe ori in vioata ma bazez pe conceptul asta, trebuie sa recunosc....sunt suferinda un pic, dar imi trece repede....sunt convinsa ca am fost inselata, si nu am pedepsit niciodata pe nimeni cu despatirea....doar am scos ochii cateva zile, ca sa fiu sigura ca nu se mai rpeta si gata

....cat despre infidelitatea mea, niciodata!!!!
Cat timp imi ajunge ceea ce imi ofera partenerul, nu inteleg de ce as cauta la altul, acelasi lucru...atunci cand incepe sa nu imi mai ajunga, ii explic situatia, incercam sa ajungem la un numitor comun, si abia dupa, daca problema nu se rezolva, caut la altul...cel putin asa mi se pare corect, stiu ca parerile sunt impartite, dar asta e a mea,.....hai noroc prieteni!