10 Octombrie, 2025, 09:10:55 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Băiatul ideal  (Citit de 44081 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Septembrie, 2006, 07:38:08 p.m.
Răspuns #30

suflet

aici nu mai e "prietenii stiu de ce" ... aici e "oare bunica o sa stie?!?!"  ::)  :D :D :D :D :D :D
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

26 Septembrie, 2006, 07:41:23 p.m.
Răspuns #31

Escu

Global Moderator
suntem...doar ca nu trebuie sa astepti sa aiba el tot...poti munci alaturi de el..ca sa faceti impreuna toate astea...e mult mai frumos asa...sa te poti uita inapoi..si sa spui...SUNT ALE NOASTRE!
Citat
sunteti culmea...
suntem  ;D

e mult mai frumos cant trag 2 ... la "caruta" ca sa zicem asa...si satisfactia mai mare...nu se compara :)
Let's put a smile on that face!

26 Septembrie, 2006, 07:42:23 p.m.
Răspuns #32

pokemon

In sfarsit...de acord  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

26 Septembrie, 2006, 07:43:56 p.m.
Răspuns #33

Escu

Global Moderator
 :)) da.. dar mai am 453455604564 de topicuri in cap in care am putea sta cu lunile in discutii in contradictoriu :)
glumesc.

26 Septembrie, 2006, 08:29:09 p.m.
Răspuns #34

Marcat pentru stergere...

V-am mai spus eu despre fata si mercedesul. Da! Dragostea trece prin stomac!
Ok. Bani == se defineste ca fiind: Ma nu tre' sa ai bani ca sa-i dai fetei toata ziua, sau sa o duci zilnic prin restaurante!
Bani pentru tine! pentru tzoale k lumea, parfumat, gelat,...etc. tot timpul pt. ca sa se uite femeile la tine!
1 SECUNDA! Pana se indragosteste de tine... dupa aceea nu mai conteaza!

26 Septembrie, 2006, 08:33:31 p.m.
Răspuns #35

Escu

Global Moderator
inca cineva care stie cum sta treaba..pokemon o luam de la capat? :)) acum am si intariri :P

26 Septembrie, 2006, 08:45:00 p.m.
Răspuns #36

Marcat pentru stergere...

A! a.?  aaa..
Escu mi te dai la pokemon? Misto gagica, nu? Ai vazut-o in poza? E cea mai frumoasa fata din tot site-ul! Si m-am indragostit de ea! Tu ce parere ai?  ... 8)

26 Septembrie, 2006, 08:54:52 p.m.
Răspuns #37

Escu

Global Moderator
eh...io sunt ca si insurat...peste 4-5 ani facem nunta...nu iti iau gagica...:P stai calm

26 Septembrie, 2006, 08:55:17 p.m.
Răspuns #38

charlie

precizez inca de pe acum ca acest post e off-topic

Si m-am indragostit de ea!

si ce ai de gand sa faci ?

PS: multumesc pentru rabdare.
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Septembrie, 2006, 09:10:37 p.m.
Răspuns #39

sunshine

ehhhhhhhhhh............tineretea maica, tineretea........ ???aaaaa ce spuneam??? ???
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

26 Septembrie, 2006, 10:51:42 p.m.
Răspuns #40

Escu

Global Moderator
ce spuneai sunshine ?

27 Septembrie, 2006, 08:06:40 a.m.
Răspuns #41

pokemon

Citat
inca cineva care stie cum sta treaba..pokemon o luam de la capat? Smiley) acum am si intariri Tongue
eu deja mi am spus parerea...si..apropo...trebuie sa fii curat..nu neaparat dat cu tone de parfum,de gel...si alte cela... ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Septembrie, 2006, 09:44:44 a.m.
Răspuns #42

Escu

Global Moderator
cine zice de tone de parfum si de gel?daca n-ai bani de intretinere...nu mai curge nici apa la robinet...lol...e tare amuzanta discutia asta.. :))

18 Octombrie, 2006, 08:27:24 p.m.
Răspuns #43

pokemon

Revin la subiectul asta....incep sa vad in jurul meu din ce in ce mai multe fete care umbla dupa baieti cu bani.... ::) dar...din pacate am vazut ca se poate si invers...deci...incep sa cred ca aveati dreptate..poate ca eu inca traiesc intr o lume de vis...unde conteaza intelegerea....sufletul....  :-X

18 Octombrie, 2006, 08:34:38 p.m.
Răspuns #44

burn_2_hell

da pokemon..traim intr-o lume a nostra...ma uit la pr mele..toate viseaza la un ''irinel columbeanu'... :(...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside