05 Noiembrie, 2025, 10:45:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Băiatul ideal  (Citit de 45752 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Noiembrie, 2006, 03:29:56 p.m.
Răspuns #60

Escu

Global Moderator
nu va mai obositi sa il cautati pe baiatul asta ideal...el e chiar aici...
eu sunt barbatul ideal... si mai sunt si modest...
Let's put a smile on that face!

26 Noiembrie, 2006, 05:49:12 p.m.
Răspuns #61

burn_2_hell

da escu:)))).....revenind..baiatu ideal este cel care ma va iubii sincer..neconditionat...care  ma va invata sa nu mai  sa fiu trista... ;D..aa si trebuie sa fie si frumusel..stiu ca barbatiii trebuie sa fie un pic mai frumosi ca dracu'..da nici chiar asa...adica sa nu imi fie rusine sa ies cu el pe strada...nu cer un fotomodel...da nici...p dracu'... ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

27 Noiembrie, 2006, 04:15:53 p.m.
Răspuns #62

Strumfita

va bateti capul pe degeaba .. cautati ceva ce chiar nu exista ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

27 Noiembrie, 2006, 04:38:02 p.m.
Răspuns #63

Escu

Global Moderator
poate ca exista...de unde sti tu ca nu exista?
Let's put a smile on that face!

27 Noiembrie, 2006, 08:35:49 p.m.
Răspuns #64

burn_2_hell

eu sunt opimista..si chiar daca nu exista..eu vreau sa cred asta  ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

27 Noiembrie, 2006, 08:39:24 p.m.
Răspuns #65

pokemon

exista exista exista exista exista!!!!!
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Noiembrie, 2006, 11:34:28 p.m.
Răspuns #66

Miss M.

Pokemon nu vreau sa te descurajez dar pot sa-ti spun ca toti sunt perfecti in primele 6 luni ..... hai maxim 1 an ! dupa aia ....... incep " sa le cada dintii " ... sau mai romaneste spus - sa dea cu mucii in fasole !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

28 Noiembrie, 2006, 07:50:08 a.m.
Răspuns #67

pokemon

lovergirl...nu ma descurajezi...de primele 6 luni am scapat cu bine...mai astept...doar ca daca e sa se schimbe...se poate schimba si dupa 15 ani...acuma...cum mi o fi norocul...eu inca sper  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 Noiembrie, 2006, 08:08:24 a.m.
Răspuns #68

Miss M.

Eu iti doresc la modul cel mai sincer sa ti te indeplineasca asteptarile si sa fii cat mai HAPPY cu putinta !  :P
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

28 Noiembrie, 2006, 08:26:04 a.m.
Răspuns #69

pokemon

si eu imi doresc...si va doresc si voua...ca sa nu ziceti ca sunt o egoista  ;D

28 Noiembrie, 2006, 02:05:18 p.m.
Răspuns #70

catty

nu exista baiatul ideal..nu exista persoana perfecta...dar exista persoane perfecte una pt cealalta...si atunci amandoi sunt perfecti ... ideali...

30 Noiembrie, 2006, 08:31:25 p.m.
Răspuns #71

black rose

aici sunt de acord cu tine catty....cu totii avem defecte insa in ochii persoanei iubite suntem perfecti...suntem universul cu minunile lui...sau este cerul pt noi...care mereu va fi perfect...cum spunea furia..."greseala perfecta a naturii"..asta suntem toti...in ochii persoanei iubite
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

30 Noiembrie, 2006, 10:34:35 p.m.
Răspuns #72

suflet

baiatul ideal exista pentru fetele care il iubesc ... fiecare fata care are o jumatate si o iubeste ... e baiatul ideal pentru ea si probabil numai pentru ea ...
baiatul ideal "universal" nu exista
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

04 Decembrie, 2006, 08:50:19 p.m.
Răspuns #73

pokemon

Iubeste baiatul care iti spune ca esti ''frumoasa'' si nu ''sexy''. Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas . Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind.Care te saruta pe frunte. Care vrea sa te arate lumii chiiar daca nu esti aranjata. Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit. Care in prezenta prietenilor te ia de mana. Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba. Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste ..si probabil ca... te va iubi mereu...
Cred ca asta e o varianta a barbatului ideal....specimen pe cale de disparitie  ;D

05 Decembrie, 2006, 11:16:40 a.m.
Răspuns #74

burn_2_hell

foarte frumos!am primit si eu un mass pe messenger aseara...cu ce ai postat tu pokemon...am citit massu' d 100 de ori...si l-a citit si prietenul meu..si lui i-a placut  :D...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside