10 Octombrie, 2025, 06:12:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: una mica si pitica nou venita  (Citit de 6320 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Octombrie, 2004, 08:51:06 p.m.
Citit de 6320 ori

sklipila

Bine v-am gasit, indragostiti de dragoste!
Can I join ?

Dela, pus, mami !  :-*
Each of us represents a star in heaven. Sometimes we shine with the rest, sometimes we twinkle alone and sometimes, when we least expect it, we make someone's dreams come true...

16 Octombrie, 2004, 08:53:35 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator

16 Octombrie, 2004, 09:02:12 p.m.
Răspuns #2

cv

Vizitator
 :) bun venit micuto! sper sa-ti fie sederea placuta alaturi de noi
cresti tu mare...ramanem noi mici...ne pui tu la colt pe noi ;)

16 Octombrie, 2004, 09:14:50 p.m.
Răspuns #3

Iosif

Well...come, come to us peoples! :)
Saru`mâna  :-* bine ai venit printre noi, din câte văd începe să iţi placă aici.
Ma bucur, sincer.  ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Octombrie, 2004, 09:19:36 p.m.
Răspuns #4

sklipila

vai, nici n-am scris bine si deja s-au postat cateva mesaje.
Minerva, thanx, chiar m-ai incantat cu urarea ta de bun venit.
Salutare la toti..inca o data..

Dela, stii doar ca mereu am intrat pe pagina sa vad cum evolueaza, dar nu am avut timp sa ma inscriu, sa activez. ACUM AM TIMP, ca am scapat de examene si altele. Pus!
Each of us represents a star in heaven. Sometimes we shine with the rest, sometimes we twinkle alone and sometimes, when we least expect it, we make someone's dreams come true...

16 Octombrie, 2004, 09:25:48 p.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Cine este dela, si esti tu mami pentru acea persoana :)) ?

16 Octombrie, 2004, 09:31:01 p.m.
Răspuns #6

Iosif

Eu sunt Dela, sau mă rog, am fost  :D De vreme ce sklipila este mai mică ca mine mă gândesc ca este un fel de alint, nu-i asa?  :)
« Ultima Modificare: 16 Octombrie, 2004, 09:32:57 p.m. de J. S. »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Octombrie, 2004, 09:32:39 p.m.
Răspuns #7

friend

Vizitator
 :) Daca mai aveai putintica rabdare mai apareau mesaje! Prima oara cand am vazut numele tau aparand la nou veniti am tresarit amuzat crezand ca o vorba de un baiat cu numele de sklipila, gen ochila, lungila, sa.

M-am linsitit! Sper sa nu te fi suparat remarca mea. Intotdeauna caut ceva vesel. Esti bine venita, Dela!  :)

Asa si intelesesem ca te cheama, dar acum nu mai sunt sigur! Cum adica.... ai fost? Aaaa, esti skipila, acum?! :D

16 Octombrie, 2004, 09:55:49 p.m.
Răspuns #8

DIANA

Vizitator
Te salut si eu si te intampin cu drag, ca vad ca esti tare indrazneata!  :)

16 Octombrie, 2004, 10:25:19 p.m.
Răspuns #9

sklipila

:) Daca mai aveai putintica rabdare mai apareau mesaje! Prima oara cand am vazut numele tau aparand la nou veniti am tresarit amuzat crezand ca o vorba de un baiat cu numele de sklipila, gen ochila, lungila, sa.

M-am linsitit! Sper sa nu te fi suparat remarca mea. Intotdeauna caut ceva vesel. Esti bine venita, Dela!  :)

Asa si intelesesem ca te cheama, dar acum nu mai sunt sigur! Cum adica.... ai fost? Aaaa, esti skipila, acum?! :D

Ioi, doamne, ce incurcatura! Sa repar greseala... Numele meu e Medi, sunt FATA, am 20 de ani impliniti (kikiki) ... nick-ul meu e sklipila si chiar asa se si citeste, asa ca Okila, Lungila... Nu incerca sa descifrezi ce inseamna nick-ul, pentru ca e doar un personaj imaginar din mintea mea... (nu`s nebuna, e doar o imagine a unei fiinte ce da multa lumina ) .. Iar Dela = J.S. - Iosif Szenasi *zic bine, Dela? imi dai bataie?* , dragul meu prieten. Si mami e doar o expresie, nimeni nu e mami aici..hihi.

Am o intrebare... Cum fac sa pun propriul avatar pe forum? Numai cele din lista cu actors si celelalte sunt de folosit?
« Ultima Modificare: 16 Octombrie, 2004, 10:41:45 p.m. de J. S. »

16 Octombrie, 2004, 10:39:34 p.m.
Răspuns #10

friend

Vizitator
Intreab-o si tu pe Dela! ;D ;D

16 Octombrie, 2004, 11:00:56 p.m.
Răspuns #11

sklipila

`ai, mai, nu fii rau...

16 Octombrie, 2004, 11:39:13 p.m.
Răspuns #12

viulian

Administrator
Pai merge sa-ti pui avatar separat doar daca il pui pe o pagina de web si pui link catre el.

Altfel nu..

Si trebuie sa fie dimensionat corect - altfel nu-l pune chiar daca linkul catre unde l-ai pus e bun.

Trebuie sa aibe 100x100x24b si sub 6K (adica 100 de pixeli pe 100 de pixei si 24 de biti de culoare, si sa fie sub 6Kb dimensiunea fisierului).

Faci asa ceva, il uploadezi pe un site, si pui link-ul catre poza la avatar.
« Ultima Modificare: 16 Octombrie, 2004, 11:41:57 p.m. de viulian »

17 Octombrie, 2004, 10:37:47 p.m.
Răspuns #13

sklipila

:-\ mm... adica avatar atasat la nume nu se poate, nu ? No hai ca deviem de la topic si ne bate al de sus :P