11 Octombrie, 2025, 12:35:49 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Falsii prieteni...  (Citit de 7235 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Iunie, 2005, 01:15:29 a.m.
Răspuns #15

HERRA

Vizitator
Imi doream foarte mult pritenia unei anumite persoane! Cu greu, am crezut ca am castigat-o! M-a durut extrem de tare sa realizez ca defapt ea nu m-a considerat prietena nici macar pret de o clipa! Ba, mai mult! M-a vandut!
Nu pot sa inteleg, de ce m-a facut sa cred ca ma considera prietena????? Nu avea nimic de pierdut!!!!
De ce m-a vandut?????Nu avea nimic de castigat!!!!!!!!!!

04 Iunie, 2005, 05:35:26 a.m.
Răspuns #16

Evangeline

Draga Hera, am intalnit persoane care fac rau din placere, ceea ce e groaznic. Unele/unii fac rau doar pt. a vedea pe cineva ca sufera si pt. a rade de el/ea. Acele pesroane nu se pot numi oameni...e ca si cum nu au un suflet :(
Daca spui ca "prietena" ta nu a avut nici un avantaj, eu cred ca te-a vandut doar pt. a te vedea cum suferi si pt. a se distra un pic >:(. Probabil ca a vrut sa-ti castige increderea tocmai pt. a-ti face rau. Nu uita ca "cel mai bun prieten iti este cel mai mare dusman" ;)

Pupici! :-*
Never, never quit!

04 Iunie, 2005, 03:11:28 p.m.
Răspuns #17

Mr. Pheonix ...

Uite ce cred eu despre oamenii care tradeaza in acest fel :

De multe ori oamenii ca sa aprecieze valoarea lor se raporteaza la persoanele din jurul lor . Pt. a reusi sa aiba o anumita imagine (buna) despre ei, ii considera pe ceilalti din cvari motive inferiori, ei....atunci cand intalnesc pe cineva cu o adevarata valoare se speriei pentru ca, constientizeaza ,ca (iertare cacofonia)  nu sunt atat de" perfecti" pe cat ar vrea sa creada .   
Ei, cum reactioneaza ....? simplu fac tot posibilul sa raneasca sa "loveasca" pentru ca doar atunci egoul lor este alimentat. Sunt sigur ca persoana despre care amintesti a lasat impresia de a fi cineva deosebit pentru ca altfel nu cred ca ai fi dorit prietenia ei , dar , eu cred sincer ca e mai bine asa , pentru ca un astfel de caracter e greu sa il numesti prieten vreodata.

Numai bine L.b   ;D
« Ultima Modificare: 04 Iunie, 2005, 03:22:54 p.m. de Mr. Pheonix ... »
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

04 Iunie, 2005, 08:59:50 p.m.
Răspuns #18

charlie

cat poate fi de adevarat
uneori ne dam seama de aceste lucruri cam tarziu...

prietenii adevarati se gasesc foarte greu
« Ultima Modificare: 09 Iunie, 2005, 07:54:01 a.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Iunie, 2005, 11:12:54 p.m.
Răspuns #19

dew

Vizitator
   In general ,cand iti alegi prietenii trebuie sa fi foarte atenta,nu te increde prea usor in cineva.Cu timpul ,doar cu timpul ,poti "construi "o adevarata prietenie.Este ca o cladire :intai temeliile,apoi caramida cu caramida,ca la un moment data ,cand esti sigur ca a ajuns indestructibila ,te instalezi in ea.