10 Octombrie, 2025, 01:11:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Introduce-m-as  (Citit de 5906 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Iulie, 2003, 08:20:21 p.m.
Citit de 5906 ori

Novalis

Vizitator
Salutare tuturor!

Dat fiind faptul ca mi se pare de bun simt sa ne prezentam fiecare pe aceasta pagina, am decis si eu sa fac putina lumina in cazul meu, nu ca as fi ascuns pana acum cine si de unde sunt, Doamne fereste!

Ei bine, eu sunt Novalis, pe numele real Vlad Rusu, am 19 ani si sunt din Bucuresti. Imi plac multe chestii printre care programarea, filozofia, poezia, mersul cu rolele, statul pe chat pana tarziu, a.s.o...
Sunt student la Automatica & Calculatoare, in anul II...

Daca doriti sa luati legatura cu mine in mod personal, consultati profilul meu....

La naiba, cat de "la obiect" am fost... Looser |L|... :D

Oricum, ce trebuie sa retineti e urmatorul lucru:
Love more!

15 Iulie, 2003, 10:12:30 p.m.
Răspuns #1

KiDuTzA

Vizitator
heya....deci.. buna...:P si tu ai uitat sa spui ceva la descrierea ta.. dar eu.. cum sunt cu ochisorii in 4...o sa te dau de gol..:PP FETELOR.. VEDETI CA ARE UN STIL INEBUNITOR DE A RADE PE SEAMA NOASTRA!!CUM ESTE POSIBIL SA RAZI PE SEAMA UNOR PERSOANE ATAT DE GINGASHE:pp
cu asta chiar v`am dat gata..:P hihii.. welcome Vlad.. si vezi ca data viitoare e randul meu sa te bazai:P

15 Iulie, 2003, 10:17:19 p.m.
Răspuns #2

Novalis

Vizitator
:D
Dar tu, cum e posibil sa razi de mine, de o persoana asa de gingasa?
Cine a spus ca baietii nu pot fi gingasi  

We are...  8) ... not  :D  :D

15 Iulie, 2003, 10:27:17 p.m.
Răspuns #3

KiDuTzA

Vizitator
Baietii gingasi???hahaha tu te auzi ce spui?:))ete ca`mi fu dat sa aud si asta..sa`ti spun ce carte citesc eu acuma?TOTI BARBATII SUNT MAGARI
*PANA LA PROBA CONTRARIE..:pp
si hai sa`ti zic cu ce incepe cartea.."e bizar cate isi permite un barbat sa faca si femeia tot gandeste despre el ca este un inger" cine asta au spus`o 2 filosofi... soooooooooooooooooooo:PPP

15 Iulie, 2003, 10:47:06 p.m.
Răspuns #4

Novalis

Vizitator
doar 2, dar restul n-au spus-o...

15 Iulie, 2003, 11:00:16 p.m.
Răspuns #5

KiDuTzA

Vizitator
hmmm ai dreptate.. dar as da dovada de rautate daca nu as spune.. ca o viata fara magarushi.. parca nu este viata..:))