10 Octombrie, 2025, 01:22:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: uf!grea e iubirea asta!eu chiar nu stiu daca fac bine!  (Citit de 4712 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Octombrie, 2004, 12:41:34 p.m.
Citit de 4712 ori

bluelife

« Ultima Modificare: 14 Decembrie, 2004, 03:16:31 p.m. de bluelife »
Destiny is not a mater of chance,it is a mater of choice;it is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved!

21 Octombrie, 2004, 08:43:46 a.m.
Răspuns #1

instinkt

Daca se intoarce ??? Probabil ca se va intoarce, probabil ca nu. Nu ai de unde sa stii. Principalul aici este ceea ce simti tu. Daca tu simti ca nu il urasti, ca il vrei in viata ta, arata-i acest lucru si vei vedea urmarile... Nu ai nimic de pierdut.

21 Octombrie, 2004, 02:40:24 p.m.
Răspuns #2

bluelife

da,dar ar insemna sa ma injosesc...daca el a zis gata(indiferent din ce cauza),desi stiu k ma iubeste inca,cum sa merg peste el,sa ii zic te vreau inapoi?e ca si cum la-s constrange...problema se pune daca e bine ce fac acum:k incerc sa il substituiesc cu un altul asemanator...aici e buba,cum se zice!pentru k,poate tin si la actualul...poate tin si la fostul...dar sentimentele le confund...si nu gasesc raspunsuri in mine...
Destiny is not a mater of chance,it is a mater of choice;it is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved!

21 Octombrie, 2004, 05:07:13 p.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Si vrei sa gasim noi in tine raspunsurile pe care nu le gasesti tu?! Incearca sa afli ce simti, ce vrei, si spune-ne si noua, poate te putem ajuta!  ;)

22 Octombrie, 2004, 03:57:42 a.m.
Răspuns #4

Evangeline

Draga, am avut si eu aceeasi experienta nu de mult. Tot liceul era impotriva mea, spuneau ca nu am o reputatie prea buna, ca am cu unul sau cu altul, iar eu vb. cu un baiat, care le-a dat crezare lor. Stii ce i-am spus? Daca u ii crezi pe ei, stai cu ei, pt. ca nu faceam nimic altceva decat sa fiu doar cu el, nu am mai avut pe nimeni, atat timp cat am fost impreuna cu el. Mi-a vb. f urat si m-am despartit de el, apoi s-a intors la mine, dar eu nu am vrut sa-i mai dau nici o atentie, pt. ca nu mai tineam la el. Indiferenta mea l-a facut sa ma iubeasca din ce in ce mai mult. Daca se va intoarce inseamna ca stie ce a pierdut, daca nu, nu te mmerita, indreapta-ti privirea catre cineva care nu da crezare celor din jur si care te iubeste cu adevarat, care stie sa-ti vada calitatile, nu numai defectele. Bafata!
Never, never quit!

14 Martie, 2005, 04:58:06 p.m.
Răspuns #5

lacrimi

Nu exista injosire in dragoste! Daca tu crezi ca este iubirea vietii tale fa tot ce-ti sta in putinta ta pt a nu o pierde. Iubim o singura data in viata! Daca nu crezi asa inseamna ca nu este iubirea vietii tale.
A iubi, aceasta vine tare de departe-n mine