10 Octombrie, 2025, 05:09:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: and supergirls don't cry...  (Citit de 9177 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Octombrie, 2004, 11:59:55 p.m.
Citit de 9177 ori

|ngerMorT

Hi...azi am aparut shi eu p'aci...deshi consider ca dragostea nu trebuie "discutata" ci pur shi simplu simtzita, site-ul asta e bun pt ca ii ajutzi ep altzii prin ceea ce shtii shi altzii te ajuta la randul lor pe tine...eu sunt o persoana car einvatza numai din greshelile propri...dar un sfat e binevenit oricand...
cam atat aici...nu vreau sa vb-esc prea multe depsre mine...o sa va datzi seama pe parcurs cine sunt, ce sunt shi cat ma duce inima...

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Octombrie, 2004, 12:04:06 a.m.
Răspuns #1

friend

Vizitator
 :D Bun venit, inger mort... dupa iubire!

21 Octombrie, 2004, 12:05:09 a.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Octombrie, 2004, 12:07:20 a.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Se pare ca ti-ai facut intrarea intr-un mod care ne-a cam socat (pe unii dintre noi, cel putin)! Dar apoi ne-ai cucerit! Nu renunta sa o faci! Bine ai venit!

21 Octombrie, 2004, 11:16:49 p.m.
Răspuns #4

|ngerMorT

multzumesc pt intampinare Diana...shi...la mai mare! :)

21 Octombrie, 2004, 11:23:18 p.m.
Răspuns #5

helpless

sal iti spun si eu!si iti urez un bun venit si sper k sfaturile noastre(alea putine)sa-ti foloseasca! :)

21 Octombrie, 2004, 11:27:54 p.m.
Răspuns #6

|ngerMorT

mersi....sunt sigura ca o sa-mi foloseasca...

25 Octombrie, 2004, 10:48:00 p.m.
Răspuns #7

surfer1026

Cred ca ai dreptate cu dragostea ce trebuie simtita..insa mai cred ca avem nevoie si sa o strigam uneori in gura mare! Atat pe cea impartasita cat mai ales pe cea neimpartasita.
"Lasa lucrurile sa fie simple, cat mai simple cu putinta, dar nu mai simple de atat"

25 Octombrie, 2004, 11:43:50 p.m.
Răspuns #8

|ngerMorT

Apropo de striagt in gura mare...In generala, cand eram nervoasa dupa cateva ore bune de stat la scoala, dadeam coltul (la propriu nu la figurat!) si ma puneam pe tipat...Ah ce bine mai era...Sa stii ca e o metoda buna sa te descarci...:)

27 Octombrie, 2004, 02:34:49 p.m.
Răspuns #9

tom-cat

IO cum zice nea JIJI:) nu stiu prea multe despre inimioare, floricele, tractorase... da' mi-a placut cum ai scris vb-esc:)) era prescurtare de la vORbesc:). TARE! - 2 litere:). No, nu vreau sa fiu rau...da' I can't help it!
Pa si pusi:)

27 Octombrie, 2004, 02:46:03 p.m.
Răspuns #10

|ngerMorT

Mie nu mi s-a parut ca ai fost rau...sau cel putin nu ti-a reusit :P
Am scris "vb-esc" inainte sa fie puse in vigoare nole reguli, anti "limbaj de mirc" cum i se spune!
Ah...an one more thing...ce legatura au tractorasele in toata treaba asta? :)

29 Octombrie, 2004, 10:34:43 a.m.
Răspuns #11

tom-cat

cu tractorase era un banc...nu mi-l mai aduc bine aminte da' avea ceva legatura cu dulcegariile de pe site:).

31 Iulie, 2006, 09:25:32 p.m.
Răspuns #12

|ngerMorT

Dragii mei, am zis sa va anunt si pe voi cum am incheiat liceul si admiterile...

Am luat premiul 1  ;D ...hahaha, l-am tot asteptat anii astia de liceu, si a venit acum, ca o incununare a celor 4 ani  ;D

Bacul l-am luat cu 9.44  ;D

Si am intrat la mai multe facultati, dintre care cele ami importante sunt Sociologie; Stiinte Politice; si Comunicare si Relatii Publice. Am hotarat sa raman la cea din urma. Mi-ar fi greu sa incepu din anul I cu doua facultati deodata, si am inteles ca treaba cu inghetatul anului nu mai e posibila din primul an. Asa ca in functie de cum merg lucrurile poate ma mai inscriu si la vara la Sociologie. Stiinte Politice am zis ca mi-ar fi cam greu sa urmez...dupa 4 ani de real, adica mate, info, fizica si chimie...cam greu sa ma adaptez la materii care contin numai politica si istorie  :D...o schimbare prea brusca la care nu stiu daca as fi facut fata. Dar imi doresc de doi ani si ceva sa intru al Co municare, asa ca sunt fericita!

Ma bucur ca v-am impartasit si voua fericirea mea si stiu ca va bucurati si voi pentru mine  :-* ...o sa incerc sa fiu ceva mai prezenta acum, cand timpul imi permite  ;D

Va imbratisez si va iubesc!

ps: cine ma pune si pe mine al curent cu ce s-a mai intamplat pe aici?  ;D s-a mai tinut intalnirea aia?

31 Iulie, 2006, 09:38:18 p.m.
Răspuns #13

desdemona

buna |ngermort!
ma bucur pentru reusita ta:)
sa te bucuri de alegerea ta si sa ai grija ce faci!
nu s-a mai tinut nicio intalnire...este foarte greu sa aduni in acelasi loc nist oameni de prin toate colturile tarii mai ales cand toti aveau un program deja stailit...trebuia mai din timp..
sper ca ramai aici cu noi!
o imbratisare de la desiree
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Iulie, 2006, 09:42:38 p.m.
Răspuns #14

charlie

se face o intalnire, dar se face pe pe Bucuresti.

pe celelalte orase, trebuie vorbit.

iar la urma, poate si una mare... in iarna la munte, sau vara viitoare la mare.
You believe but what you see
You receive but what you give