05 Noiembrie, 2025, 10:33:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ti-ai da viata pentru persoana iubita?  (Citit de 31952 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2004, 10:58:19 p.m.
Răspuns #30

alexia

nu-mi place cuvantul "destul" in dragoste! ce caz de forta majora?
mi-as dona un rinichi pentru el...dar nu cred ca as putea renunta la viata mea ! imi place viata! oare e cineva care sa merite asa un sacrificiu?
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

08 Decembrie, 2004, 11:04:34 p.m.
Răspuns #31

bke

Vizitator
da , dragostea;)si da nu exista destul, exista mai mult...

08 Decembrie, 2004, 11:08:45 p.m.
Răspuns #32

alexia

tu ti-ai da viata? ai accepta sa nu mai traiesti, din toate punctele de vedere?

08 Decembrie, 2004, 11:10:04 p.m.
Răspuns #33

bke

Vizitator
da... pentru ca ea sa fie bine in continuare

08 Decembrie, 2004, 11:14:50 p.m.
Răspuns #34

alexia

ce egoist esti! ea ar trai fericita? poti muri cu gandul ca, desi ai intalnit o dragoste extraordinara, nu o poti implini? e un gest incredibil! in afara de cazurile medicale, ti-ai da viata?

08 Decembrie, 2004, 11:29:10 p.m.
Răspuns #35

bke

Vizitator
ce chestie, dar daca nu ar primi aceasta sansa de la mine ca sa isi continue viata... si ar muri... ce s-ar intampla?eu ii ofer o sansa sa savureze din viata si tu imi zici ca sunt egoist?in toate cazurile mi-as da viata... daca ar muri ea... eu as avea acea sansa... so... tu ce zici?e bine sa oferi o asemenea sansa sau sa o obti ?

08 Decembrie, 2004, 11:36:24 p.m.
Răspuns #36

alexia

nu as putea trai cu gandul ca cineva si-a dat viata pt mine. as face orice, dar nu mi-as da viata! i-ai da o sansa sa savureze viata!? poti sa renunti la tot? eu nu as putea! daca as afla ca mai am putin de trait, nu as accepta ca cel pe care il iubesc sa moara! mai mult chiar, l-as incuraja sa traiasca pentru mine.

08 Decembrie, 2004, 11:38:42 p.m.
Răspuns #37

bke

Vizitator
Nu ai putea... nasol.As savura tot iadul sa stiu ca pretena mea e bine.Dar tu uiti topicul, numai o persoana poate trai... so.. nu stiu ce ai incuraja tu acolo dar cineva dintre voi "ar trebui"(sa nu iti imaginezi gresit!!!) sa moara... so.. care ar fi?

08 Decembrie, 2004, 11:44:45 p.m.
Răspuns #38

alexia

E mai greu sa traiesti pentru cineva decat sa mori! Realitatea e ca iadul e aici! Te respect pentru curajul tau, dar raman la aceeasi parere. Repet: nu l-as "sacrifica" pe cel ce-l iubesc! As muri pentru mine!

08 Decembrie, 2004, 11:54:43 p.m.
Răspuns #39

D3rb3d3u

Vizitator
Cand te desparti de cineva, cineva din tine moare....nu poti manca, nu poti dormi,  toata linistea iti este bantuita. Se pare ca moartea asta are mai multe fetze !

09 Decembrie, 2004, 12:00:59 a.m.
Răspuns #40

alexia

Da! Suferinta este o moarte "temporara". Mai devreme sau mai tarziu, ne trezim la viata.Fiecare iubire are patru anotimpuri. Am dreptate?

09 Decembrie, 2004, 12:04:15 a.m.
Răspuns #41

D3rb3d3u

Vizitator
Ai dreptate, de fiecare data cand mori, reinvii la viata cu speranta ca de data asta va fi altfel !

09 Decembrie, 2004, 12:05:08 a.m.
Răspuns #42

bke

Vizitator
alexia... tu nu vorbesti deloc despre celalalt caz "Da! Suferinta este o moarte "temporara". Mai devreme sau mai tarziu, ne trezim la viata.Fiecare iubire are patru anotimpuri. Am dreptate?" poate are... poate ca unii nu se mai trezesc la viata , sunt acei care " nu au reusit" ... cam doare nu?

09 Decembrie, 2004, 12:14:59 a.m.
Răspuns #43

alexia

Nu as renunta la viata mea pentru nimic! Nu doare, pentru ca gasesti forta sa mergi mai departe. Am reusit si m-am convins ca nimic si nimeni nu merita sa renunti la cel mai frumos dar - VIATA!

09 Decembrie, 2004, 12:31:41 a.m.
Răspuns #44

bke

Vizitator
exact daia cand partenerul moarte tu ai forta si traiesti mai departe