11 Octombrie, 2025, 11:44:40 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ti-ai da viata pentru persoana iubita?  (Citit de 31162 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Decembrie, 2004, 12:35:29 a.m.
Răspuns #45

alexia

Am impresia ca te-ai enervat. Daca sa mori este o solutie... nu sunt de aceeasi parere.
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

09 Decembrie, 2004, 12:43:31 a.m.
Răspuns #46

bke

Vizitator
"illusions of evil" as puea spune.nu , nu m-am enervat.nu interpreta ceea ce zic intr-un mod "rau".eu nu incerc sa te conving ca asa cum zic e mai bine.parerea ta e a ta si o respect.parerea mea despre ceea ce zici e nesemnificativa daia prefer sa nu ti-o impartasesc;)

09 Decembrie, 2004, 12:54:38 a.m.
Răspuns #47

D3rb3d3u

Vizitator
Dragostea este o iluzie optica ce duce la orbire, o multitudine de calitati si chiar defecte înbalsamate într-un trup cu umbre si oglindiri irezistibile... Dragostea poate fi TOTUL sau NIMIC...

10 Decembrie, 2004, 11:26:26 a.m.
Răspuns #48

naked_inside

Vizitator
parerile sunt impartite...si fiecare are dreptate...pentru ca daca eu nu pot trece peste faptul ca cineva si-a dat viata pentru mine, "tu" poti gasindu-ti alinarea in gandul "a vrut ca eu sa fiu fericita"...sau alte ganduri de genul acesta...insa cum iti poti reconstrui viata alaturi de altcineva stiind ca o "fosta" fiinta iubita "ti-a dat tie viata"?cum sa continui viata ta in fericire?daca ai constiinta nu poti....adica ar fi crud...foarte crud,sa iti continui viata alaturi de altcineva...da,se pune problema "Si ce sa fac,sa mor batrana si singur/a?"...da...pentru ca jertfa ta nu e nici pe departe la fel de mare ca a lui/ei...a celui ce si-a dat viata pentru tine...

parerea mea...

10 Decembrie, 2004, 11:43:53 a.m.
Răspuns #49

Semiramis

Global Moderator
as face tot ce mi-ar sta in putere sa fie fericit. nu as suporta sa am pe cineva langa mine care nu mai are o viata datorita sau din cauza mea. libertatea fiecaruia nu se vinde, nu se da, nu se ia. fiecare om are dreptul la o libertate, la o viata a sa. 
cam atat am avut de spus acum. punct!
 ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 Decembrie, 2004, 12:34:29 a.m.
Răspuns #50

D3rb3d3u

Vizitator
Draga Semiramis, sa continui ideea ta cu o anecdota  8)

Cica era un moshneag, la 90 de ani, pe patul de moarte. El nu a fost casatorit niciodata. Inconjurat de prieteni, acestia il intreaba:
- Care este secretul tau? de ce nu te-ai casatorit niciodata ?
- Pai nu este nici un secret... toata viatza am cautat femeia perfecta...
- Asta e misterul de ce nu te-ai insurat...pentru ca nu ai gasit-o....
- Ba da, am gasit-o, raspunse mosul, cu lacrimi in ochi....dar din pacate ea cauta barbatul perfect ...

Comentariile te las pe tine sa le faci, stimata colega de carcotit :D

12 Decembrie, 2004, 08:44:26 p.m.
Răspuns #51

alexia

bke... de ce consideri ca parerea ta e nesemnificativa? suntem liberi sa gandim. diferenta e ca oamenii una gandesc si alta fac...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

12 Decembrie, 2004, 10:52:24 p.m.
Răspuns #52

bke

Vizitator
absolut , este neseminificativa fiindca nu ajuta pe altii

13 Decembrie, 2004, 09:57:32 a.m.
Răspuns #53

Semiramis

Global Moderator
anecdota ta, draga carcotel, intra, dupa parerea mea, in sfera unui alt subiect, cel al gasirii sufletului pereche. astept sa propui acest subiect in cazul in care el nu exista si o sa-ti raspund acolo... :-*
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Ianuarie, 2005, 12:13:44 a.m.
Răspuns #54

criss

.........Depinde de cine e persoana iubita....Eu una mi-as da viata pentru copilul meu, pentru ca el va fi mereu parte din mine....si doar ei merita acest sacrificiu, nu-i asa?.....Pe de alta parte toti suntem trecatori prin viata si numai cel de sus poate hotari cand misiunea noastra s-a incheiat....degeaba vrem noi sa ne sacrificam pt cei iubiti - caci nu cred  ca tine de noi....,,destinul ne e scris,noi suntem niste bieti actori pe scena vietii noastre"...

11 Aprilie, 2005, 05:18:47 p.m.
Răspuns #55

un_suflet

Cand persoana IUBITA a dorit ca aceasta sa fie "dovada" iubirii mele....singurul "lucru" pe care nu l-a facut nimeni pana atunci pentru EL...am incercat sa "imi iau viata"... uitand de ORICE si ORICINE. Dovada prostiei mele? L-AM PIERDUT! logic, nu?
REGRET GESTUL MEU...PE EL IL IUBESC MAI MULT... LUI DUMNEZEU II MULTUMESC...si nu imi doresc nimic mai mult decat SA FIU IERTATA!
Ceea ce am pierdut...compenseaza cu ceea ce am castigat... A DOUA VIATA!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

13 Aprilie, 2005, 11:29:23 p.m.
Răspuns #56

HERRA

Vizitator
Mei, ati innebunit cu intrebare asta?
Bineteles... NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NICIODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nici nu am vrut sa citesc ce au scris ceilalti, vad dupa ce imi expun parerea cat de lata am facut-o!
De ce zic ceea ce zic?
1 Era sa dau ortu' popi acu vreo 3 ani, si nu vreau sa fiu nici macar pret de o clipa acolo....cu asta nu se glumeste. As sputea sa spun 'da'...dar nu as simti la fel! In fata mortii toti suntem lasi, eu sunt o lasa, nu vreau sa mor inca indiferent de motiv sau de premiu!
2 Persoana pe care o iubesc e un BOU care nu merita nici sa-mi rup o unghie!!
 Ps accept cometarii in legatura cu punctul 1! pardon, numai cu punctul 1..asta daca aveti!

14 Aprilie, 2005, 12:46:39 p.m.
Răspuns #57

un_suflet

Acum...tot dupa 3 ani....(coincidentza)...si eu spun acelasi NUUUUUUUUU!
Am invatat care este valoare vietii....si a omului de langa tine!
Oricat mi-ar fi de greu..."Banii n-au valoare, oamenii au valoare!"
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

14 Aprilie, 2005, 05:44:56 p.m.
Răspuns #58

|ngerMorT

Scuza-ma suflete dar nu am inteles ultima ta idee...ce legatura au abnii cu ce ai afirmat tu?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

16 Aprilie, 2005, 04:38:25 p.m.
Răspuns #59

un_suflet

Mdaaa, recitind ceea ce am scris, poate fi de "neinteles".
Am plecat de la "valoarea vietii...si a omului de langa tine", iar ideea era ca... marea majoritate atunci cand pronunta cuvantul "VALOARE"...isi imagineaza "bani" nicidecum VIATA si OMUL!
Sper ca acum ai inteles "ultima mea idee"...iar scuzele...se pare ca "imi apartin"...nu mi se cuvin :)