10 Octombrie, 2025, 07:58:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: pierdut in vise..  (Citit de 10470 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Decembrie, 2004, 04:55:32 p.m.
Răspuns #15

buburuza

cand eram mica visam la momentul in care voi creste,voi fi matura si voi avea dreptul sa i-au decizii singura.visam sa fiu un om matur.acum visez tot timpul si imi doresc sa fiu iar copilul care n-avea decat grija jocului.eu cred ca nu putem trai fara vise,oarecum.tind sa cred ca visele sunt esentiale vietii si-nplus nu cred ca exista o persoana care sa nu viseze la trecut sau la altceva,mi se pare imposibil.oricum pe mine ma ajuta foarte mult aceste vise.de fiecare data cand visez ma simt bine.nu voi renunta la aceste vise pentru nimic in lume.imi redau speranta de multe ori,nu pot fara ele,imi fac viata mai frumoasa atunci cand am impresia ca nimic nu ma mai poate face sa zambesc.
lumea e perversa fii diferit de ea

06 Decembrie, 2004, 11:57:34 a.m.
Răspuns #16

sharara

eu nu imi amintesc de trecut decat in masura in care acesta imi aduce bucurie!doar cand gasesc in el un sprijin,o invatatura,un sens..dar de cele mai multe ori,atunci cand prezentul este anemic,trecutul poate fi un fel de carja..te ajuta sa te deplasezi,dar nu te invata sa mergi liber,sa alergi!si toate acestea in conditile in care esti sanatos!
viitorul poate fi un stimulent si un ajutor fantastic!dar nu o carja!:)el ofera motivatie,ofera sperante curate,ofera drumul pe care poti alerga in voie...totul depinde de ceea ce ii ceri-si multe din dezamagirile noastre vin din faptul ca ne punem idealuri prea inalte pentru bietele noastre suflete,uneori....
carpe diem!!!!traieste clipa!aceasta este atitdinea cea mai potrivita!!!!

27 Martie, 2006, 01:03:45 a.m.
Răspuns #17

ONLY DESIRE

traiesc in trecut!incerc sa traiesc in prezent dar niciodata in viitor!pastrez tot felul de lucruri care sa ma lege de trecut,sa-mi aminteasca de trecut...mereu retraiesc anumite situatii din trecut si ma gandesc cum ar fi putut fi daca......insa am momente in care vreau sa ma rup de trecut,atunci cand trec prin ceva grav,trist...ceva care ma marcheaza in mod negativ;in acele momente arunc toate lucrurile care-mi pot aminti de trecut si pentru o perioada traiesc in prezentt!nu traiesc in viitor pentru ca mereu ajung in acelasi punct:moartea celor dragi...lucru care ma intristeaza enorm!
« Ultima Modificare: 05 Aprilie, 2006, 12:31:56 a.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 Aprilie, 2006, 09:31:48 p.m.
Răspuns #18

sunshine

Pierduta-n vise-n drum spre cerul
de lacrimi stralucind,
la margine de templu ma regaseste
un inger sosit din Paradis.
  Atat de -aprins de dor de vise
simti cum arde-o inima pustie
a unui suflet de femeie,
plecat din lumea pamanteana
sa-nvie-n bolta argintie,
sa  aduca in viata-i amor de inger
sublim , pe nori de vise si sperante. 
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Aprilie, 2006, 06:01:38 p.m.
Răspuns #19

Visul

Da traiesc si in trecut sau intr-o lumea a viselor  ::) , dar exista cineva care ma aduce d fiecare data inapoi cu picioarele p pamant  :'( ! Imi place sa retraiesc macar cu gandul clipele acelea  :) chiar dc unele sunt dureroase  :'( .
Realitatea ne izbeste necontenit cu partea ei ascunsa in umbra: Ceea ce nu vedem, ne vede. Ceea ce nu simtim, ne simte. Ceea ce nu ne lipseste, ne apartine.

27 Decembrie, 2006, 08:04:36 p.m.
Răspuns #20

pokemon

Da...e asa de frumos,sa visezi,sa retraiesti amintirile .Cateodata ma pierd zburdand intre acele clipe ale noastre,ale sufletului si ale inimii mele,clipe de fericire maxima.Deocamdata inca visez la ele,dar privesc spre viitor,si simt,ca vor veni momentele in care viata mea de zi cu zi va fi vis...cu bune ,cu rele,dar mereu cu EL langa mine  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Decembrie, 2006, 08:07:34 p.m.
Răspuns #21

Just

In prezent sunt pierduta-n lumea mea,sunt aici unde mi-e locul ,departe de realitatea aceea trista ,oarecum alb-negru,monotona si dificil de suportat uneori. Ma aflu cumva intre doua lumi ,una care inseamna doar lupta necontenita pentru ca apoi sa ma pot pierde in cealalta lumea ,in vise. Totusi cineva ne invata si bine spunea: "Carpe diem!" .Imi traiesc visul ,ma pierd in lumea mea .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."