11 Octombrie, 2025, 01:35:41 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Un zambet  (Citit de 3639 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Octombrie, 2004, 02:34:19 p.m.
Citit de 3639 ori

Doniacris

Desi semnez condica pe forum de aproximativ doua saptamani, m-am gandit sa transmit cateva cuvinte pentru toti prietenii intalniti aici, cuvinte ce curg din inima, dorindu-se a fi un "bun gasit!"

Un zambet nu se plateste, dar valoreaza mult.
El imbogateste pe cei ce il primesc si nu saraceste pe cei ce il daruiesc.
Dureaza un moment, dar se pastreaza in amintire.
Nimeni nu-i atat de bogat incat sa nu aiba nevoie de un zambet, dar nici atat de sarac incat sa nu-l poata oferi.
Zambetul este un gest tandru de prietenie. El destinde sufletul impovarat si reda speranta celui descurajat.
Cand intalnim pe cineva care nu este in stare sa zambeasca, sa zambim noi, caci tocmai de acest gest are cea mai mare nevoie.

Sufletul meu va zambeste, prietenii mei dragi!
                    :)                    :)                   :)

Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

25 Octombrie, 2004, 03:04:32 p.m.
Răspuns #1

cv

Vizitator
Invata sa alungi lacrimile cu un zambet chiar atunci cand te doare, invata sa iubesti, sa ierti si atunci vei putea fi fericit(a)
Eu... multumesc de zambet :)

17 Noiembrie, 2004, 08:55:08 a.m.
Răspuns #2

Doniacris

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il asteptai, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet.
Deoarece numeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca - Dalai Lama
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

02 Decembrie, 2004, 03:44:34 p.m.
Răspuns #3

Iosif

Mare adevar ati grait stimata doamna Doniacris! Trebuie sa invatam sa zambim asa cum zambeam cand eram copii.
Doamne ce dor mi-e de acele vremuri, as vrea sa pot da timpul inapoi, poate sa schimb ceva..
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.