11 Octombrie, 2025, 01:04:14 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: fa o alegere..  (Citit de 4226 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Octombrie, 2004, 11:48:26 p.m.
Citit de 4226 ori

|ngerMorT

...daca ai puterea...Gandeste-te ca ai avea de ales intre viata parintilor tai, cea a prietenului cel mai bun si cea a iubitului. Ce ai alege? Eu una cred ca m-as sinucide eu :))...barem m-as scuti de suferinta...egoism, nu?:P
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Octombrie, 2004, 11:56:47 p.m.
Răspuns #1

just_a_tear

Vizitator
 nu as avea puterea sa aleg si sper sa nu mi se ceara vre-odata sa fac o astfel de alegere!Ingerash....m-ai pus pe ganduri,pana la urma as face acelasi lucru ca si tine!  ::)

25 Octombrie, 2004, 11:57:30 p.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
 ;D

Egoismul suprem sa iti dai viata ca nu suporti ideea sa suferi!

Eu nu as alege pentru nimeni.. sincer.. as refuza sa vorbesc si n-au decat sa omoare pe cine vor.. Caci nu doresc moartea nimanui si nu mi se pare corect ca eu sa iau decizia de viata sau de moarte in ceea ce priveste viata _altuia_.
Si nici nu vreau sa fiu impovarat de a alege daca vreau io sa mor sau nu :) n-au decat sa-si bata capu (asasinii) si sa aleaga; nu ii 'ajut' in nici un fel!

26 Octombrie, 2004, 09:19:21 p.m.
Răspuns #3

bke

Vizitator
pentru asta exista trupele speciale swat , gsg-9, gign ,alpha, spetsnaz, si tot asa:)

29 Octombrie, 2004, 04:25:45 p.m.
Răspuns #4

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu mai puneti si voi intrebari din astea naspa :)

Dar daca raspunsul meu e urmatorul... as pune mana pe cutit, pe arma, si as incerca sa omor teroristii... stiu ca m-ar omora ei, dar macar as incerca sa salvez pe parinti si pe iubita.

29 Octombrie, 2004, 10:11:47 p.m.
Răspuns #5

|ngerMorT

aici nu era vorba de nici un terorist...s-a cam deviat de la idee...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

30 Octombrie, 2004, 10:28:26 a.m.
Răspuns #6

surfer1026

Nu ma asteptam sa rid cu atata pofta la un astfel de subiect..
Am citit mesajele in ordine inversa si acesta a fost efectul..(iertati-mi sinceritatea).
Cat priveste subiectul, cred ca e o decizie care nu ne apartine. Asa ca oricare solutie e deopotriva gresita. Cred ca cea mai indicata este o solutie mistica (de acest resort tine problema). Este o rezolvare care iti va permite "sa traiesti" mai departe cu propria constiinta, indiferent de decizia luata. 
"Lasa lucrurile sa fie simple, cat mai simple cu putinta, dar nu mai simple de atat"