10 Octombrie, 2025, 08:16:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Fara EA/EL ... TU ce ai fi?  (Citit de 37180 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Octombrie, 2006, 05:00:28 p.m.
Răspuns #45

Little Rose

fara el sunt ceea sunt acum. merg schipatand, am jumatate din bataile inimii, ochii imi sunt incetosati, gandirea nu mi-e deplina.

poate vedeti dependenta. sau poate stare de incomplet.
ma simt pe jumatate din ceea ce eram inainte de a-l cunoaste.

acum totul se reduce la jumatate.
unde esti tu implinire?
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

19 Noiembrie, 2006, 09:16:01 p.m.
Răspuns #46

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Noiembrie, 2006, 02:27:35 p.m.
Răspuns #47

suflet

nu pot si nu vreau sa ma gandesc cum as fi fost fara ea ... incerc sa  ma gandesc ... si vad doar negru ... nu e nimic fara ea ...

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

25 Noiembrie, 2006, 06:19:25 p.m.
Răspuns #48

black rose

fara el nu ar mai exista A FI!
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

25 Noiembrie, 2006, 06:39:28 p.m.
Răspuns #49

Humpty-Dumpty

Fara EA nu mai am...de ce sa mai traiesc...
Si alguna vez dices que nadie te quiere diras que yo no existo...

25 Noiembrie, 2006, 06:42:29 p.m.
Răspuns #50

|ngerMorT

Da iubirea e intr-adevar ceva extraordinar si de nedescris...si da, si eu il iubesc pe prietenul meu enorm de mult, asa cum e si cazul vostru... si mi-e greu sa-mi imaginez viata fara el...
Ma gandesc ca daca m-ar parasi sau daca Doamne fereste ar muri, intr-adevar nu as mai putea trai si ar fi groaznic. Dar sa fim totusi realisti... ar fi al naibii de greu, ne-am chinui foarte mult, poate am reusi la un moment dat sa trecem peste, poate vom ramane mereu niste oameni lipsiti de viata, dar ce-i drept viata ar merge inainte. Si ca dupa fiecare lovitura grea ar trebui sa reusim sa mergem inainte. Ce-i drept nu de fiecare data mai puternici, ci dimpotriva, poate mai slabiti...dar trebuie sa continuam.
Daca nu ar fi fost el de la inceput, adica daca nu l-as fi cunoscut, habar nu am ce as fi fost eu acum. Poate mi-ar fi fost mai rau, poate mi-ar fi fost mai bine, poate mi-ar fi fost la fel, alaturi de altcineva. Chiar nu stiu. Nu am de unde sa stiu.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Noiembrie, 2006, 06:46:20 p.m.
Răspuns #51

suflet

asa e ... eu am zis ca am incercat si ca nu vreau si nu pot sa ma gandesc cum ar fi fara ea ...
dar nu am zis ca nu se poate trai fara ea ... se poate dar cu trecutul distrus ... si cu sechele...
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

26 Noiembrie, 2006, 11:10:25 a.m.
Răspuns #52

amelie

Pentru ei, fiindca sunt sigura ca multi ne-au urmarit, ne-au spionat, ne-au blamat, el nu a fost decat o aventura. Pentru mine a fost, insa, totul... Cu ochii inchisi voi continua sa-l port in gand, plasmuire iubita , desprinsa din acel orizont indepartat in care a disparut si spre care n-o sa mai am curajul sa privesc niciodata... Nu-mi mai ramane decat sa visez, redevenind eu, cea de totdeauna.
Si totul va fi ca la-nceput: singuratatea, tristetea si linistea de mai-nainte...
Cu el a fost intr-adevar ceva. Imi daduse puterea de a lupta pentru ceva, astfel incat sa ne intalnim intr-un punct gata realizati profesional si sentimental.Dar a intervenit ceva, nu stiu ce si eu mi-am pierdut echilibrul si el ratiunea.Cred ca ne-am iubit atat cat puteam noi iubi si despartindu-nene-am pierdut busola. Acum suntem amandoi ca o busola care nu mai arata nordul.

« Ultima Modificare: 28 Decembrie, 2006, 07:27:42 a.m. de amelie »
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

26 Noiembrie, 2006, 05:44:25 p.m.
Răspuns #53

burn_2_hell

Fara El am devenit aceeasi Eu(mai puternica..mai optimista  ;D)..viata merge mai departe  :)..momentan ma bucur de viata cum pot...si stiu ca intr-o zi..un El ma va face sa fiu mult mai fericita,optimista...sau poate nu.. :-\,,oricum sunt optimista..stiu ca undeva..exista si jumatatea care sa ma completeze  ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

27 Noiembrie, 2006, 04:15:05 p.m.
Răspuns #54

Strumfita

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

27 Noiembrie, 2006, 04:44:10 p.m.
Răspuns #55

Escu

Global Moderator
as fi EU, dar un EU mult mai trist...
Let's put a smile on that face!

27 Noiembrie, 2006, 07:16:23 p.m.
Răspuns #56

pokemon

fara EL as fi un...o....ceva farav iata si pt care viata nu mai inseamna mare lucru.... :-X
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

07 Martie, 2007, 08:52:00 p.m.
Răspuns #57

amelie

el...este poate doar un vis...dar nu stiati ca visele se pot implini?....el...este poate doar o iluzie....dar nu stiati ca iluziile pot deveni realitate?...pentru ca el...este sufletul meu....si sufletul meu...imi apartine doar mie...si el deocamdata nu stie...sau poate nu vrea sa creada...de-asta este inca doar un vis....inca doar o iluzie....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

08 Martie, 2007, 07:24:29 p.m.
Răspuns #58

Rebecka

Fara el...cand am citit titlul acestui post, in minte mi-a venit exact raspunsul...raspuns mecanic, venit din minte, nu din suflet...ma credeti daca va zic ca nu stiu?
Si nu o sa va vina sa credeti...sunt fara el...si imi e greu, ne desparte ceva, si e dur ptr amundoi, e impotriva vointei noastre, tot ce putem, face e sa asteptam si sa ne iubim la fel de mult in continuare, fara el, nu stiu ce sunt...nu stiu cand dorm, sau cand mananc, incerc sa fiu puternica ptr el, dar nu stiu daca mai sunt om...sau doar o jumatate...in inima nu imi gasesc raspunsul...
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

10 Martie, 2007, 01:35:03 p.m.
Răspuns #59

Semiramis

Global Moderator
eu, fără el, mai săracă aş fi cu un suflet...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!