10 Octombrie, 2025, 12:19:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Fara EA/EL ... TU ce ai fi?  (Citit de 37135 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Martie, 2007, 04:44:03 p.m.
Răspuns #60

diablo4u

fara EL nu ar mai fi  existat........EA

10 Martie, 2007, 07:26:21 p.m.
Răspuns #61

Lady Allia

...aş fi o floare fără frumuseţe şi mireasma magică...
   ...aş fi un cântec fără melodie şi ritm...
   ...aş fi o culoare fără nuanţe...
   ...aş fi un suflet sărac de iubire şi fericire...
   ...nu aş fi ceea ce sunt astăzi: o femeie fericită, împlinită...şi plină de dragoste de viaţă!

11 Martie, 2007, 11:42:57 a.m.
Răspuns #62

valentina

Tot eu as fi,insa ceva mai saraca.As fi ca pasarea fara de aripi,as fi ca soarele fara caldura,as fi ,dar fara sa simt acel ceva unic...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

06 Aprilie, 2007, 04:32:31 p.m.
Răspuns #63

Morena

Fara El...nici soarele n-ar lumina
Fara EL...sufletul meu n-ar mai suspina..
Fara EL...nu as cunoaste durerea
Fara El...n-as m-ai fi Eu...
sunt fapte multe ce vor sa demonstreze ca un singur moment de tacere e mai dureros decat 100 de fapte ce-ti dau placere

11 Octombrie, 2007, 02:50:59 a.m.
Răspuns #64

Lost Soul

Hehe, cat a trecut de cand nu am mai fost pe aici. Ei bine...fara el soarele continua sa rasara si sa apuna. Si durerea o simti indiferent ca el exista sau nu, ca l-ai gasit sau nu. Ceva realism nu strica dincolo de poezie  :P
Decat sub patul Vietii,mai bine in patul Mortii...

11 Octombrie, 2007, 02:22:57 p.m.
Răspuns #65

sanchi

Fara EA as fi ca ... apa fara Dunare!

:laugh: Te-ar durea in cot, adica! Daca nu e Dunarea, e Tisa! Nu cumva ai fi ca "Dunarea fara apa"?
din auzite...

20 Decembrie, 2007, 02:26:48 a.m.
Răspuns #66

Rebecka

De fapt sanchi tin sa te contrazic, simpul fapt ca sunt ca si Jucatorul, din Galati, ma face sa o fac...cine nu cunoaste Dunarea, nu stie ce inseamna...poate sa fie toata lumea plina de ape, dar daca nu e Dunarea, nu e nimic...sau hai sa iti explic altfel..lumea poate fi formata numai din femei, si asta nu inseamna nimic daca printre ele nu e si sufletul tau pereche...va imbratisez...si subscriu celor spuse de jucator :D
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

21 Decembrie, 2007, 05:22:56 p.m.
Răspuns #67

Trilulilu

Fara ea as fi pustiu. Ea e singura persoana care ma face sa vreau sa ma schimb. E singura persoana care ma face sa fiu mai bun. E cea pe care o accept asa cum e, fara schimbari. E tot ce imi doresc.

06 Ianuarie, 2008, 12:55:28 p.m.
Răspuns #68

Sonrisa

Fara "el" am inflorit, am mers mai departe, am devenit mai puternica, am realizat idei ce pareau doar vise, am progresat suficient. Fara "el" sunt o "ea" mai sigura, mai realista, mai rezistenta. Ii multumesc pentru cea care am devenit si ii doresc sa fie fericit!  :)

21 Ianuarie, 2008, 02:45:47 p.m.
Răspuns #69

ierdna

fara ea....hmmm....eu as fi un nimeni, un nimic...pt un timp..pt k orice s-ar intampla...viata merge inainte cu sau fara ea...balta e plina de pesti...cum se zice...nu e the end of the world..pt unii da...isi aiu viata fara sa se gandeasca...depinde de fiecare...eu chiar acum 2 zile era sa ma despart de prietena...si nu ne-am vazut pana aseara...si mi-a fost super greu...recunosc..pt k o iubesc..si despartirile sunt grele...

05 Februarie, 2008, 03:05:55 a.m.
Răspuns #70

Jullie

Fara El...as fi tot eu..aceelasi fizic,aceeasi infatisare..insa sufletul meu ar fi asemeni unui desert,iar inima ar fii inghetata si gata sa se sparga la prima lacrima ce as varsa-o pentru el,ochii mei n-ar mai avea sclipirea unor stele,iar zilele...orele si minutele...n-ar mai avea sens..ar fii totul banal si lipsit de viata,de zambete...de 'poveste' !
Cand te vad viata e un cantec, iar tu esti melodia ei !

08 Februarie, 2008, 04:32:00 p.m.
Răspuns #71

gyulya_28

Viata mea ar fi goala, pustie si trista, el m-a ajutat sa ma ridic si fara el, fara iubirea lui, as fi ca o pasare fara aripi..
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."