10 Octombrie, 2025, 09:52:48 p.m.
10 Octombrie, 2025, 09:52:48 p.m.
Forums
Forums
Board
Topic
Pagina de Start
Ajutor
Căutare
Calendar
Autentificare
Înregistrare
Vizitator
Profil pe Forum
Setări Cont
Subiecte Necitite Recente
Subiecte Actualizate
Totul despre Iubire
→
Romanian discussion room
→
Zona liberă
→
am venit cu o idee..
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: am venit cu o idee.. (Citit de 5752 ori)
0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
27 Octombrie, 2004, 06:50:05 p.m.
Citit de 5752 ori
RocksyBaby
Vizitator
RocksyBaby
Vizitator
am venit cu o idee..
Ma adresez moderatorilor ... de ce sa nu comentam despre cartile pe care le citim? mi-as dori sa gasesc aici discutii despre poeziile celebre ..si romane.. va salut!
memorat
27 Octombrie, 2004, 07:00:39 p.m.
Răspuns #1
cv
Vizitator
cv
Vizitator
Răspuns: am venit cu o idee..
propune si nu cred ca nu se va gasi cine sa-ti raspunda.
na ca m-am varat... neintrebata
memorat
28 Octombrie, 2004, 02:39:59 p.m.
Răspuns #2
arcticwinds
arcticwinds
Mesaje postate: 37
Gen:
LoveTime.Ro
totusi e o idee buna .. dc nu zic eu si asa avem nevoie de teme de discutzie ... parerea mea cu cat mai multe cu atat mai bine ... deci .... care incepe si cu ce carte?
memorat
hell si paved whit samariteans
28 Octombrie, 2004, 02:54:02 p.m.
Răspuns #3
cv
Vizitator
cv
Vizitator
priviti atent topicurile. apar discutii (firave) legate de carti dar nimeni nu a luat in serios subiectele. poate totusi va inspira sa scrieti sau va aduc aminte de altceva demn de amintit
memorat
28 Octombrie, 2004, 03:09:46 p.m.
Răspuns #4
jucatorul
jucatorul
Mesaje postate: 92
Gen:
Continua sa cauti ceea ce iubesti, altfel ...
.. pusesem o intrebare undeva despre "Invitatia la vals" - Mihail Drumes.
memorat
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ - Mohandas Gandhi
"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".
30 Octombrie, 2004, 09:43:35 p.m.
Răspuns #5
RocksyBaby
Vizitator
RocksyBaby
Vizitator
Re: am venit cu o idee..
Mi-ar placea sa discut despre carti ca:"Shogun","Pe aripile vantului",bestselluri-Sandra Brown,cat si despre autori...cred ca am avea ce discuta intr-un subiect d-asa...
memorat
01 Noiembrie, 2004, 12:28:26 p.m.
Răspuns #6
arcticwinds
arcticwinds
Gen:
LoveTime.Ro
shogun .... hmmmmmmmm cartea mea preferata ..... ~~~~
...
memorat
01 Noiembrie, 2004, 12:43:17 p.m.
Răspuns #7
RocksyBaby
Vizitator
RocksyBaby
Vizitator
si a mea....
) dar m-a dezamagit sfarsitul.. ca de obicei... de ce a trebuit sa moara personajul meu preferat (mariko)??
( si m-a lasat sad... ca si "Pe aipile vantului"...parca nu are incheiere...noroc ca s-a gandit cineva sa termine cartea aia nu? 2+2 = 4 volume!
memorat
01 Noiembrie, 2004, 12:54:38 p.m.
Răspuns #8
arcticwinds
arcticwinds
Gen:
LoveTime.Ro
pai d c mai ca in final ... ajnin are parte de o viatza buna ... toranaga devine shogun ... e ca moare mariko si ca anjin nu mai ajunge acasa la familia sa e totusi un lucru ... dar gandestete ca acuma are si el servitorii si de toate te totusi traducatorul regal...
memorat
02 Noiembrie, 2004, 07:53:11 p.m.
Răspuns #9
RocksyBaby
Vizitator
RocksyBaby
Vizitator
Unde dragoste nu e ....macar sex sa fie... cred ca asta cam vrei sa zici... mda... totusi,era iubita lui.Cam trist
memorat
02 Noiembrie, 2004, 09:31:33 p.m.
Răspuns #10
arcticwinds
arcticwinds
Gen:
LoveTime.Ro
nu ai intzeles daca tot i-a murit iubita .. macar acuma sa aiba o viatza buna si fara prea mari griji ca-ci devenind talmaciul regal < parac era cuvantul . a mai scapat de grija ca o sa moara ca un om de rand doar pentru ca nu isi apleaca privirea cand trece cineva de rang mai inalt ... intzelegi u stiu ca o viatza fara in care iubita ta moare macar de acolo sa o duci asa chiar daca in acel neant al singuritatzii o sa sufere rau macar este in viatza ... recunosc ca si mie mi-a parut rau cand a murit mariko ... dar asta e viatza ... pana la urma iubirea lui a ramas in anglia cu copii lui ... asta e parerea mea ... daca nu cu nevasta lui macar cu copii eu unul ... in situatzia lui nu imi face.am la fel de multe griji pentru nevasta cat pentru copii ... intzelege ce vrei din aceste randuri ceea ce cred eu este ca acest om trecut prin greutatzile viaetzii a suferit destul si de abia dupa moartea iubitei sale si terminarea razboiului poate sa sufle usurat ... ca a scapat cu viatza si mai are o sansa mica totusi de a.si vedea copii ... c
memorat
15 Decembrie, 2004, 10:25:30 p.m.
Răspuns #11
bke
Vizitator
bke
Vizitator
cine a citit "Soldatul necunoscut" ?
memorat
16 Decembrie, 2004, 02:07:16 p.m.
Răspuns #12
naked_inside
Vizitator
naked_inside
Vizitator
A-ti citit careva opere de Dovtoievski?mi-e imi place psihologia aadnca a autorului,felul in care patrunde in mintea personalului si ne-o dezvaluie astfel incat sa ni se para un personaj exceptional,indiferent daca bun sau rau...de exemplu "Crima si pedeapsa"e una dintre operele lui remarcabile...imi place la nebunie!poate o sa par sadica pentru cei care au citit romanul insa...e asa de frumos descris totul...
eu am propus un subiect...daca nu e bun,aduce-ti altele in discutie...:
memorat
Tipărire
Pagini: [
1
]
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Totul despre Iubire
→
Romanian discussion room