OLA !!!!!
Cand am intrat pe site-ul asta ma asteptam la mishtouri mai mult sau mai putin porcoase si multi tipi care isi etaleaza cat mai colorat potenta!
N-A FOST ASA!
Am gasit oameni care iubeau sincer si tot sincer vorbeau despre sentimentele lor!
SI AM ZIS : AA! E UN SITE NUMAI CU FETE SI POVESTILE LOR! MM! CAM SUBIECTIV!
Dar am gasit un baiat ( barbat ) care povestea o istorie trista.
Am cicit in continuare! Altul! si Altul !
Nu-mi venea sa cred ! Oare au si barbatii capacitatea de a se confesa sincer si liber fara jena si alte idei preconcepute si bazate pe orgoliu?
SE PARE CA DA, SI MA BUCUR!
Din punctul meu de vedere dragostea si copiii ( la vremea lor ) sunt sunt cel mai stimulant imbold si motiv pentru a trai , pentru a te trezi in fiecare dimineatza oricat de mohohorata si ploiasa ar fi , pentru ca soarele este in noi si langa noi ,in persoana pe care o iubim.
Si nimic pe lumea asta nu-ti da o satisfactzie mai mare decat bucuria de pe chipui celui iubit cand ii oferi dragostea ta neconditzionat si cand el tzi-o ofera pe a lui!
Prieteni, nu amanati nici macar cu o secunda sa ii arati celui sau celei de langa voi ca il/ o iubiti.Profitatzi de orice clipa care trece, chiar daca rutina zilnita tinde sa puna stapanire pe voi.
Si apropo DE CE NU VA RIDICATI DE PE SCAUNUL PE CARE STATI ACUM SA LUATI MOBILUL SAU FIXUL SI SA VA SUNATI IUBITUL/IUBITA SA-I SPUNETI CEVA FRUMOS( SAU POATE DOAR CA IL/O IUBITI, SAU POATE NOAPTE BUNA SI SA VA PRIMEASCA IN VISELE LOR, SAU POATE DOAR SA-I SPUNETI CA ATI SUNAT DOAR CA SA-I MAI AUZITZI O DATA GLASUL........!)