11 Octombrie, 2025, 12:05:31 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dragostea este viata!  (Citit de 9121 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Octombrie, 2004, 07:28:44 p.m.
Citit de 9121 ori

anituttza

Salut!
Sunt nou venita pe acest site si vreau sa imi dau si eu cu parerea despre dragoste.
Eu una cred ca fara acest superb sentiment nu poti trai.Nu exista nimeni in lumea asta care sa nu fi iubit vreodata.Mie una dragostea imi da puterea sa merg mai departe.
Nerver say nerver!

31 Octombrie, 2004, 07:31:50 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Salut si bine ai venit :)

Ma bucur pentru tine, daca ai pe cine iubi si ai cine sa te iubeasca!
Sper sa iti placa pe site, sunt o gramada de topicuri despre dragoste si iubire, unde vei putea detalia si discuta pe larg parerile tale (si ale altora  :D )

Te asteptam :)

31 Octombrie, 2004, 08:14:19 p.m.
Răspuns #2

DIANA

Vizitator
Daca asa crezi, inseana ca o sa te simti bine printre noi! Bine ai venit si sedere cat mai lunga!  ;)

31 Octombrie, 2004, 09:04:19 p.m.
Răspuns #3

cv

Vizitator
Bun venit, Anituttza !
Multa puterea sa mergi mai departe! Sper sa-ti placa aici  ;)
« Ultima Modificare: 31 Octombrie, 2004, 09:37:17 p.m. de Minerva »

31 Octombrie, 2004, 11:26:23 p.m.
Răspuns #4

friend

Vizitator
 :D Mai, dar ce are lumea la ochiul drept, cand vorbeste?

Sper ca nu ai epuizat subiectul in ceea ce ai spus aici! Te asteptam si prin alte locuri sa iti dai cu parerea. ;) (Uite ca si eu m-am molipsit!)

Bine ai venit!

15 Noiembrie, 2004, 11:13:25 p.m.
Răspuns #5

serrenne

OLA !!!!!
       Cand am intrat pe site-ul asta ma asteptam la mishtouri mai mult sau mai putin porcoase si multi tipi care isi etaleaza cat mai colorat potenta!
       N-A FOST ASA!
       Am gasit oameni care iubeau sincer si tot sincer vorbeau despre sentimentele lor!
       SI AM ZIS : AA! E UN SITE NUMAI CU FETE SI POVESTILE LOR! MM! CAM SUBIECTIV!
       Dar am gasit un baiat ( barbat ) care povestea o istorie trista.
       Am cicit in continuare! Altul! si Altul !
      Nu-mi venea sa cred ! Oare au si barbatii capacitatea de a se confesa sincer si liber fara jena si alte idei preconcepute si bazate pe orgoliu?
       SE PARE CA DA, SI MA BUCUR!

Din punctul meu de vedere dragostea si copiii ( la vremea lor ) sunt sunt cel mai stimulant imbold si motiv pentru a trai , pentru a te trezi in fiecare dimineatza oricat de mohohorata si ploiasa ar fi , pentru ca soarele este in noi si langa noi ,in persoana pe care o iubim.
       Si nimic pe lumea asta nu-ti da o satisfactzie mai mare decat bucuria de pe chipui celui iubit cand ii oferi dragostea ta neconditzionat si cand el tzi-o ofera pe a lui!
      Prieteni, nu amanati nici macar cu o secunda sa ii arati celui sau celei de langa voi ca il/ o iubiti.Profitatzi de orice clipa care trece, chiar daca rutina zilnita tinde sa puna stapanire pe voi.
      Si apropo DE CE NU VA RIDICATI DE PE SCAUNUL PE CARE STATI ACUM SA LUATI MOBILUL SAU FIXUL SI SA VA SUNATI IUBITUL/IUBITA SA-I SPUNETI CEVA FRUMOS( SAU POATE DOAR CA IL/O IUBITI, SAU POATE NOAPTE BUNA SI SA VA PRIMEASCA IN VISELE LOR, SAU POATE DOAR SA-I SPUNETI CA ATI SUNAT DOAR CA SA-I MAI AUZITZI O DATA GLASUL........!)

15 Noiembrie, 2004, 11:14:47 p.m.
Răspuns #6

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

16 Noiembrie, 2004, 01:07:20 a.m.
Răspuns #7

cv

Vizitator
 :) bun venit, serrenne! Ma bucura tonusul adus de tine si de ce nu aprecierile ;)  Dragostea este intr-adevar viata! Sper sa-ti pastrezi mereu optimismul
« Ultima Modificare: 25 Noiembrie, 2004, 07:24:22 p.m. de Minerva »

16 Noiembrie, 2004, 12:22:41 a.m.
Răspuns #8

DIANA

Vizitator
 :) A mai venit un iubaret printre noi! ce fain! Fii bine-venit!

16 Noiembrie, 2004, 07:33:53 p.m.
Răspuns #9

anituttza

Am inceput sa ma simt nu bine ci fffffffffff bine pe acest site.Primul lucru pe care il fac cum vin de la lic e sa deschid calc sa vad ce mai e pe aici.
In legatura cu dragostea pot sa spun ca sunt si fericita si nefericita.

Sunt fericita pt ca iubesc si ca sunt iar iubita de o persoana deosebita care m-a facut sa trec peste multe greutati.

Sunt nefericita pt ca am pierdut o persoana pe care o iubeam fff mult dar nu am avut curajul sa io spun cat timp a fost langa mine si acum e prea tarziu.

Cu toate astea concluzia mea este clara: fara sa iubesti in viata esti un nimeni.

Ce poate fi mai frumos sa stii ca te iubeste persoana iubita?Ca ar face orice fara tine?Sa fi in stare sa-i rasp la fel?.................NIMIK

DRAGOSTEA E TOTUL.
Nerver say nerver!

18 Noiembrie, 2004, 11:58:52 a.m.
Răspuns #10

Bianca

Buna sunt nou venita!
Parerea mea este ca dragostea este lucrul cel mai important in viata.[+

18 Noiembrie, 2004, 12:53:34 p.m.
Răspuns #11

Lorelei

Bun venit, Bianca. Sper sa nu-ti schimbi opiniile...  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Noiembrie, 2004, 07:32:11 p.m.
Răspuns #12

MoniK

:P
:) tare siteu` si  voi sunteti nemaipomeniti ....felicitari ..bafta

02 Decembrie, 2004, 03:39:49 p.m.
Răspuns #13

Iosif

Bine ati venit oameni buni.
Serrenne draga, crezi ca barbatii nu au sentimente? Iti zic eu: AU! Iti zic cu mana pe inima, sunt unul din ei, poate ca nu ne place sa plangem, ne ascundem de multe ori dupa orgoliul macho, dar suntem cu totii oameni. Legat de parerea de despre iubire pot spune doar atat: Felicitari!
Starea spirituala in care esti va fi de mare ajutor.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Decembrie, 2004, 09:53:16 a.m.
Răspuns #14

marymarizza

traim ca sa iubim un pic neconditionat ,dam totul dar nu primim nimik ,atunci suspinam si ne pirdem increderea in noi si in puterea dragostei....oare nu putem sa traim fara sentimente?raspunsul estte:nu!cred k iubim un pic fiecare dezamagire pe care o tim poate iubbim dezamagirile mai mult decat iubim implinirile..... (ingeras)