10 Octombrie, 2025, 05:12:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este IUBIREA?  (Citit de 245732 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

25 Iulie, 2006, 09:26:41 a.m.
Răspuns #165

The Don

Chestia cu iubirea ereditara era o gluma, dar vad ca unii nu au un pic de simt al umorului....
Despre moarte, zic ca am ajuns pe un taram trist....nu ca nu ar fi un subiect, si chiar daca marile iubiri sunt legate de moarte, sau moartea de ele (...si s-au iubit pana s-au omorat unul pe celalalt, ...etc)...cred ca aici am putea dezbate totusi iubirea fara partea ei intunecata....Sunt multi oameni cuadevarat vesteji pedinauntru, sunt oameni care si-au pierdut speranta....eu cred ca aceia sunt deja morti...Moartea inseamna, pentru mine, sa nu ai un tel...restul, daca exista o speranta de a zambi din nou e doar amortzire..>charlie...iti doresc sa crezi din nou cu tot sufletul ca traiesti din plin!
Love is the triumph of imagination over intelligence...

25 Iulie, 2006, 09:35:49 a.m.
Răspuns #166

charlie

charlie...iti doresc sa crezi din nou cu tot sufletul ca traiesti din plin!

pentru asta e nevoie de unul din urmatoarele lucruri:
- sa pot sa dau timpul inapoi si sa repar o mica eroare
- o minune in viata mea...

You believe but what you see
You receive but what you give

25 Iulie, 2006, 09:43:32 a.m.
Răspuns #167

The Don

Daca ma uit bine, ai 21 de ani ... sa dai timpul inapoi pentru o eroare? Greselile in viata isi au rostul lor...chiar daca uneori sunt aproape fatale. Am invatat ca, oricat de neplacute ar fi urmarile unei actiuni, tot vei avea momente in viata pentru care sa te poti bucura, in care vei zice "pentru asta merita sa traiesc, pentru aceste clipe scurte"...
Love is the triumph of imagination over intelligence...

26 Iulie, 2006, 01:49:48 p.m.
Răspuns #168

Escu

Global Moderator
dupa atatea pagini...ati ajuns la o concluzie comuna ? eu cred ca "ce este IUBIREA?" difera de la om la om....
Let's put a smile on that face!

26 Iulie, 2006, 03:16:22 p.m.
Răspuns #169

desdemona

intr-adevar am dat zeci de definitii ale iubirii.Dar nu am tras concluziile...
Nu exista iubire,nu exista iubirea ci IUBIRI.Nu avem cum sa dam o definitie universala unui lucru care nu ne apartine in egala masura,unui lucru care este trait diferit de fiecare,unui lucru ce ne defineste pe noi insine.Si noi stim cel mai bine cat suntem de diferiti,cum personalitatile noastre se aseamana dar nici una nu este la fel.
Iubim,asta este singurul lucru in comun.

uite ca a mai ajuns cineva la concluzia asta draga escu.

tocmai aceasta multitudine de pareri...de definitii...aceste pagini intregi au menirea de a vedea ca iubirea difera de la om la om.la unii parerile,iubirile coincid...la altii nu.
cum avea sa stim asta daca nu ni se demonstra?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Iulie, 2006, 08:26:40 p.m.
Răspuns #170

Escu

Global Moderator
Intradevar...IUBIM ! ...acest lucru ne leaga ca oameni...desi e cam singurul...

05 August, 2006, 08:07:16 p.m.
Răspuns #171

amelie

iubirea...da ...e-un vis frumos....un vis chiar prea frumos sa poata fi adevarat....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

06 August, 2006, 10:30:09 p.m.
Răspuns #172

alexia

O pasare Pheonix... Asta e iubirea!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

21 August, 2006, 05:59:15 p.m.
Răspuns #173

Escu

Global Moderator
cenusa?!iubirea nu are nevoie de cenusa ca sa renasca...se naste dintr-o gramada de chestii frumoase...intzelegeti ce vreau sa spun...

27 August, 2006, 08:08:34 p.m.
Răspuns #174

pokemon

Iubirea....este sentimentul care ne face sa traim...care ne da aripi care ne face sa simtim viata...dar este de asemenea si sentimentul care ne omoara ...care ne doaboara...asta cred ca este iubirea...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

31 August, 2006, 11:27:30 p.m.
Răspuns #175

Bestiutza

Iubire este un lucru care trebuie trait si simtit de 2 persoane.... daca una iubeste si cealalta profita de naivitatea sau toleranta celeilalte partii se pierde timpul degeaba....IUBIREA E MINUNATA DACA STII SA O FACI TU ASA  :-*

01 Septembrie, 2006, 12:28:27 a.m.
Răspuns #176

suflet

o parere despre iubire  ??? ... nu am ... o explicatie  ??? ... nici asa ... nu exista cuvinte
nu pot sa spun decat ca suferinta din iubire e cea mai dureroasa dintre toate

PS: acest mesaj a fost modificat
« Ultima Modificare: 01 Septembrie, 2006, 01:02:15 a.m. de blegone »
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

01 Septembrie, 2006, 12:30:46 a.m.
Răspuns #177

Evangeline

Te-as sfatui sa deschizi un nou topic pana nu se ia stapanirea de tine ;D

:-*
Never, never quit!

01 Septembrie, 2006, 12:46:52 a.m.
Răspuns #178

suflet

dupa titlul acestui topic eu am considerat ca ar fi cel mai potrivit loc sa pun intrebari despre iubire (sa aflu comportamentul iubirii si sa aflu de ce e in stare)... nu sunt de prea mult timp pe forum si nu prea cunosc regulile ... dar daca credeti voi ca ar fi mai bine am sa deschid alt topic ...

PS: si eu iubesc dar eu nu stiu cum sa o explic(IUBIREA ???)
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

06 Septembrie, 2006, 10:06:37 a.m.
Răspuns #179

black rose

blegone...asa-i nu te chinui sa dai o definitie iubirii......ea nu se defineste se simte...si asta e cel mai minunat lucru!!!
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!