10 Octombrie, 2025, 03:58:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este IUBIREA?  (Citit de 245660 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Februarie, 2008, 04:09:40 p.m.
Răspuns #255

gyulya_28

Iubirea este adevarata lege a vietii, este insasi viata. E o explozie a fiintei in mii d luminite, cel mai frumos sentiment, e o stare care te ia prin surprindere, care te lasa masca, care te face sa simti ceea ce nu esti in stare sa simti d obicei, este ceva ce trebuie trait de fiecare dintre noi..ma opresc aici !  :P
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

12 Februarie, 2008, 02:50:18 a.m.
Răspuns #256

sarrazinul

Vizitator
Hmmm!! Am 46 de ani si am iubit incepand cu ani si ani in urma!!In timp.... am invatat ca nu iubesti numai o data!! E absurd sa spui asta!!De cite ori m-am indragostit, am iubit cel putin la fel de mult ca inainte!! Nu exista compromisuri :)!! Apoi... am invatat sa asez flori pe mormintul iubirilor trecute si sa-mi amintesc cu drag de clipe minunate!! Am iubit chiar si cand eram singur, si asta pentru ca am purtat mereu in inima mea acel simbure de iubire ce nu moare niciodata!! Ce este iubirea?
Stiu doar ca  doar spunind te iubesc... simt inima-mi cum prinde viatza si bate in ritmuri de samba-bosanova sau  alte ritmuri vare fac viata sa pulseze in vene si  mai stiu... ca doar scriind versuri reusesc sa linistesc tumultul din inima mea!! :police:

12 Februarie, 2008, 09:52:38 p.m.
Răspuns #257

denyyy

Iubirea inseamna tot ce-i frumos.Atunci cand simti cu toata fiinta ta,cand simti tremuri,cand sufletul si ratiunea-ti spune,,asa-i bine'',...aia-i iubire.Iubirea inseamna puritate,iubirea este simtamant,iubirea inseamna sensibilitate si mai putin sentimentalism.Iubirea-i totul.

08 Martie, 2008, 11:09:54 p.m.
Răspuns #258

motanel

Iubirea?...e un parteneriat, un joc in doi.Iubirea e "acasa" .E motivatie, e reflexia ta in celalalt, e daruire, e mister, e provocarea suprema, e bucuria din lucrurile marunte, raza de soare care iti strapunge pleoapa dimineata si imboldul de a o lua de la capat in fiecare zi.
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

09 Martie, 2008, 07:53:08 a.m.
Răspuns #259

sunshine

Pentru mine, acum, iubirea sunt copiii mei  "Te vom iubi mereu si vom fi alaturi de tine in fiecare secunda,iti multumim ca ai fost mereu langa noi, la bine si la greu, ai fost mereu sprijinul nostru" :'( Iubirea este dragul meu care zambeste de cate ori ma vede si ofteaza de cate ori mi-e greu, caruia ii sunt universul si care imi este aerul, cel care a renuntat la el de atatea ori pt mine si copiii mei incat m-a facut sa simt ca sufletele noastre s-au unit pe vecie, cel care ma respecta si nu m-a facut niciodata sa plang . Ieri am plans de fericire:am multumit cerului ca am ajuns aici si ca am cunoscut fericirea.Iubirea este in mine, ofer, primesc si"Sunt femeie, sunt mama, sunt superba, sunt iubire!"
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Aprilie, 2008, 03:57:09 p.m.
Răspuns #260

plod

ce este iubire?:-?:-?
unii spun k un sentiment profund ce te face sa zbori
altii spun k doar oamenii slabi iubesc:)
Dupa mine iubirea reprezinta TOT:)...atunci cand te gandesti la o persoana si iti dai seama ca doar numele acelei persoana te face sa tremuri,glasul te topeste si deja esti in al 9lea cer...nu-ti poti imagina nimic mai scump ca acea persoana...ai impresia ca iai ierta orice atunci poti spune ca iubesti:) :P

11 Aprilie, 2008, 09:38:09 p.m.
Răspuns #261

dayane

pentru mine iubirea inseamna ea,careia i-am fost mama,sora,prietena...careia ii datorez OMUL ce sunt azi,pentru care plang de fiecare data cand mi-o amintesc si rugandu-ma sa nu ma uite,pentru  care as muri numai sa o vad vesela,zambind.
pentru ea am invatat sa renunt,sa lupt,sa indur,sa ma sacrific...

si cand cand va pleca imi va sfasia inima  :'(

ea stie ca o iubesc...de fapt,trebuie sa cred asta.

ma scuzati, e ceea ce simt,o alta forma a iubirii.

17 Aprilie, 2008, 09:09:02 p.m.
Răspuns #262

regina

viata m-a invatat ca sunt 2 moduri de a iubi
1.sa inveti sa iubesti.....si sa realizezi ca nu iubesti
2.sa iubesti si sa fi iubit
Eu cred parerea mea, ca iubirea te respinge, te mangaie, te alinta ,apoi te trezestee. reciprocittea e posibila diferenta e mareata iar tezaurul e scump.
Iubirea in adevaratul sens pt mine inseamna puterea absoluta energia ce ne cuprinde in interior si ne da viata,o picatura de roua care te mangaie o raza de soare care iti alina sufletul,o forta suprema care doresti sa te iconjare o lacrima care te face sa plangi si un zambet care te incalzeste

ps:doua inimi care plang sunt cele spre recunoasterea sufletului,sunt glasul inimi si mangaierea ce cuprinde adevaratul sens al iubiri

dar pt a invata sa iubim ne mintim pe noi si credem in ele pt a putea sa ajungem sa iubim infinitul

15 Mai, 2008, 08:06:33 p.m.
Răspuns #263

Escu

Global Moderator
"iubirea se prezinta ca o imputernicire generala, un univers de posibilitati, o lume de acceptari reciproce, amplificate pentru tot restul vietii"
Let's put a smile on that face!

15 Mai, 2008, 11:32:51 p.m.
Răspuns #264

Strumfita

"Asa e dragostea...Un joc,un joc stupid, murdar si masluit...Nu intri fara sa dai socoteala intr-un asemenea joc" (Camil Petrescu)

ceva ce vine si pleaca ..
« Ultima Modificare: 15 Mai, 2008, 11:37:50 p.m. de Strumfita »
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

24 Mai, 2008, 01:55:21 a.m.
Răspuns #265

Switty

" Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume "
Iubirea..absolut - sinteza - renastere si, asa cum spunea motanel, sentimentul de a sti ca esti "acasa", cand toate piesele se intrepatrund firesc, natural, cand e liniste in suflet si caldura in priviri..to belong..   
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

03 Iunie, 2008, 09:24:45 p.m.
Răspuns #266

liviu

In definitiv, ce altceva este iubirea, decat dragostea de sine "proiectata" in celalalt, cu alte cuvinte, a ma iubi pe mine insumi, (reflectat) intr-o alta persoana, care joaca in acest caz, rolul de "oglinda"..  :)

Oricat ar parea de ciudat la prima vedere, prietenii/partenerii nostri au mai degraba o valoare nutritiva, decat una afectiva! De aceea se si zice, in caz contrar, despre o anumita persoana, ca.. "nu pot sa-l inghit"!  :)

30 Iulie, 2008, 02:45:39 a.m.
Răspuns #267

The Unknown Artist

"Ce este iubirea?" sau "Cat de mare e infinitul?", astfel de intrebari nu au raspuns. Iti vei da seama cand vei simti iubirea, dar niciodata nu vei putea explica sentimentul in cuvinte. Sunt sigur ca voi toti cei care ati incercat sa definiti adevarata iubire, cea fata de un suflet pereche, oricat de mult ati fi scris si ati fi incercat sa definiti sentimentul ramanea in continuare ceva lipsa, ceva ce nu putea fi cuprins, ceva ce simteati dar nu existau cuvinte pentru acel sentiment. Iubirea nu are limite, nu are definitie, ci doar amprente asupra noastra.

08 Octombrie, 2008, 07:04:50 p.m.
Răspuns #268

Rebecka

Ah, iubirea..
Nu stiu ce e iubirea, stiu doar ca iubesc..am atatea sa-i spun, insa de cate ori il vad, nu ii pot spune nimic, vreau doar sa traiesc momentul  la infinit..vreau doar sa il privesc...cum sa va explic iubirea, cand nu am cuvinte sa-mi explic nici mie..de cate ori il sarut, ma ridic pe varfurile degetelor...nu neaparat ca nu as ajunge la el, dar doar asa pot sta incordata, fara sa simt ca mi se inmoaie genunchii..cand isi trece mainile prin parul meu, ma trec fiori prin tot corpul...ii spun te iubesc..si ma simt ca si cum i-as spune un simplu salut, atat de putin mi se pare ...cuvintele uneori nu isi au rostul..
Ah iubire, esti mereu alta...niciodata ca cea dinaintea ta, asa ca nu te pot descrie..dar credeam ca nu pot iubi atat de mult, si iata-ma...iubesc cu toata fiinta!
Ce e iubirea?
Cand aflati, spuneti-mi si mie..eu stiu doar ca exista, si impreuna cu ea vine suferinta...dar as suferi o viata ptr o clipa de iubire!
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

16 Octombrie, 2008, 12:00:41 p.m.
Răspuns #269

Răzvan Vlad

Iubirea... chiar, oare ce este? E ceva magic, inca nu o pot defini in cuvinte.