Tu ai intrebat ce este iubirea, nu?ok. in perspectiva mea iubirea nu poate fi un singur sentiment. Atunci cand iubim se amesteca diferite sentimente care in descursul unei relatii se intensifica sau raman la stagiul initial sau uneori chiar dispar. Am observat ca nicio relatie care s-a terminat nu a lasat doi oameni multumiti de ei intodeauna sufera unul[iubirea intr-o relatie se termina atunci cand unul dintre ei uita ca celalalt nu va uita niciodata]
Candva am citit un articol pe net si mi-am copiat un fragment care ma macina si acum "Cei mai multi se plang ca nu sunt iubiti. Multi imi spun: "L-am iubit din toata inima, iar el nu mi-a raspuns niciodata iubirii". Dar daca l-ai iubit cu adevarat, de ce suferi ca el nu te-a iubit? Nu stiti oare ca iubirea adevarata nu asteapta NICIODATA, dar absolut niciodata, NIMIC in schimb. Ea este fericita ca se poate manifesta, ca se poate darui. Atat timp cat suferiti din cauza iubirii inseamna ca inca nu ati cunoscut iubirea adevarat" oare acest lucru se poate aplica la toti?