09 Octombrie, 2025, 11:56:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este IUBIREA?  (Citit de 245505 ori)

0 Membri și 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

05 Ianuarie, 2012, 07:54:14 p.m.
Răspuns #315

valentina

Noi suntem iubirea ,tot ce ne inconjoara este iubire , Pamantul este iubire , Dumnezeu este iubire .Intreg universul este iubire .
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

05 Ianuarie, 2012, 09:00:39 p.m.
Răspuns #316

Dexter16

Citat
Noi suntem iubirea ,tot ce ne inconjoara este iubire , Pamantul este iubire , Dumnezeu este iubire .Intreg universul este iubire .
si aici mi-a venit in mnte vorba lu bunicameu : "e pe dracu in praznic" :))
valentina cu siguranta esti indragostita rau de tot daca crezi tot ce ai spus acolo ....pentru ca rareori "iubirea" umple universul ...si in acele dati esti cu siguranta indragostit...ai auzit de "praf de stele" ? :>
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....

12 Ianuarie, 2012, 10:44:58 p.m.
Răspuns #317

Un calator

Rautaciosule :)), tu de cand nu ai mai zambit? Iubeste si o sa fi iubit sau mai bine spus culegi ceea ce ai semanat. Fiti mai optimisti, ganditi mai putin si iubiti mai mult :D ca si asa vremea trece si nu vom fi mereu tineri si simpaticuti..., din contra mai tineri si mai simpaticuti cu fiecare zi care trece. :P
Cu pasi subtili si eleganti ai aparut in al meu drag refugiu. In sufletul care este ca un curcubeu de sentimente si gandul un orizont insetat de atatea versuri pe care le astern in inima ta cu o pana de porumbel.

13 Ianuarie, 2012, 08:46:23 p.m.
Răspuns #318

Dexter16

Am si eu nevoie de un sfat ,dar untr-un fel il vreau pe tema asta:
     Nu mi-am mai vazut prietena de vreo 5zile si de doua zile nici nu am mai vorbit cu ea la telefon pentru ca se pare ca il are inchis sau ceva...Deci , de ce ma simt atat de trist doar pentru ca nu am mai vazuto de cateva zile? :( De ce uneori iubirea e asa de cruda cu oamenii , punandu-si subalternul cel mai crunt - dorul- sa le atace inimile?  :'(
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....

14 Ianuarie, 2012, 09:12:33 a.m.
Răspuns #319

Un calator

Buna dimineata prietene. Incearca sa mergi sa o vizitezi si sa stai de vorba cu ea, nu te gandii la ce este mai rau..., poate doar se simte rau sau are nevoie de o mica pauza. Comunicarea este totul si incearca sa fi cat mai deschis. :)
Cu pasi subtili si eleganti ai aparut in al meu drag refugiu. In sufletul care este ca un curcubeu de sentimente si gandul un orizont insetat de atatea versuri pe care le astern in inima ta cu o pana de porumbel.

01 Februarie, 2012, 06:38:42 p.m.
Răspuns #320

amelie

" indragostitul este intotdeauna beat de iubire.
El este nebun,
Ea este libera.
El canta fericit,
Ea danseaza in extaz.
Prinsi de propriile noastre ganduri,
ne ingrijoram de toate.
Dar de indata ce ne-am indragostit...
Ce-o fi...o fi!"
RUMI
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

08 Februarie, 2012, 01:13:38 p.m.
Răspuns #321

Un calator

Indragostitul traieste totul cu sufletul lui
El este zapacitul,
Ea este nebunatica
El este pupaciosul,
Ea este imbratisarea
Prinsi intr-un noian de ganduri si sentimente
Incercand sa aduca mereu zambet
Dar iubind si fiind indragostiti
Totul reprezinta fericirea :)))

29 Aprilie, 2012, 03:59:48 p.m.
Răspuns #322

un_gand

Ce este iubirea?....un ”buchet” de trairi, sentimente, dor si poate durere purtate in suflet, insa fiecare dintre noi care isi va privi sufletul, va da alta definitie iubirii.
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut asa de mult sa planga si nu au putut...

13 Iulie, 2012, 05:10:46 p.m.
Răspuns #323

Soulrhythm

Iubirea o legatura sentimentala intre 2 oameni care face oamenii mai umani .

01 Noiembrie, 2012, 03:45:00 p.m.
Răspuns #324

cautatorul_de_vise

e cea mai dulce povara a sufletului, e cautarea de sine si drumul catre regasirea sufletului. E insasi esenta de a trai pe acest pamint !