10 Octombrie, 2025, 09:49:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este IUBIREA?  (Citit de 245823 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

29 Decembrie, 2004, 05:49:13 p.m.
Răspuns #75

Semiramis

Global Moderator
si te intreb eu acum fiule de ploaie, daruiesti, daruiesti dar pana cand? ce faci cand nu mai ai de unde, cand primavara iti seaca? imi spui?
« Ultima Modificare: 29 Decembrie, 2004, 06:08:53 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Decembrie, 2004, 06:01:32 p.m.
Răspuns #76

Fiul_Ploii

Iti dai seama fiecare picatura de ploaie are povestea ei, farmecul ei...Fiecare ploaie are muzica ei!
 Daca se opreste ploaia...se opreste visarea!... se opreste sirul gandurilor.

i`m outta here...prea mult sirop :))

Ce que vous n’aimez pas, ne le faites pas !

30 Decembrie, 2004, 08:25:52 a.m.
Răspuns #77

DIANA

Vizitator
Draga dorugeorgel, am impresia ca vorbim despre"Mersul trenurilor"! (Editie speciala!)  ;D ;D ;D
Daca vrem sa traim rezonanta iubirii in noi insine, va propun sa ne spunem fiecare propria povestioara de dragoste.

30 Decembrie, 2004, 08:44:43 a.m.
Răspuns #78

dorugeorgel

pai si viata, si chiar si iubirea, mai draga Diana ce e? nu e ca mersul trenurilor? unele trenuri le prindem, altele le pierdem, uneori mai poposim prin vreo gara sa mai bem un suc, alteori mai suntem aruncati din tren...  ;)

Oki doki!
Diana, ce-ar fi daca ai incepe tu? Sau ti-ai spus-o pe undeva prin forumul asta? Daca da, unde anume?  :)
Daca dragoste nu e...

30 Decembrie, 2004, 09:43:27 a.m.
Răspuns #79

dorugeorgel

Ce este Iubirea...

Nebunie, Teama, Curaj, Prostie (prosteala), Pasiune, Daruire, Abandon, Speranta, Cautare, Regasire, Dorinta, Ascultare, Sminteala, Noroc, Frumusete, Empatie, Imbratisare, Patima, Patimi, Poezie, Muzica, Caldura, Lacrimi, Suras, Implinire, Comuniune, Impacare, Ganduri, Amintiri, Adulatie, Lumina, Freamat, Dor, Soare, Vise, Bucurie, Inocenta, Inima, Sinceritate, Respect, Deschidere, Aproape, Mistuire, Foc, Consideratie, Generozitate, Grija, Temeri...
Daca dragoste nu e...

30 Decembrie, 2004, 06:26:44 p.m.
Răspuns #80

Semiramis

Global Moderator
te intreb si pe tine dorule, cand nu mai e nimic, nici macar dor din tot ce ai enumerat tu...ce ramane?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Decembrie, 2004, 10:16:02 p.m.
Răspuns #81

bke

Vizitator
de ce inca se incearca definirea iubirii? dai pe google define:love si o sa vezi ca nu o sa iti apara o definitie prea clara ...

01 Ianuarie, 2005, 10:56:25 p.m.
Răspuns #82

DIANA

Vizitator
dai pe google define:love si o sa vezi ca nu o sa iti apara o definitie prea clara ...   Pai asta e un motiv suficient sa se incerce inca definirea iubirii!  :)

Draga dorugeorgel, daca viata ar fi ca mersul trenurilor, cred ca am merge cu o ora mai devreme in gara ca sa fim siguri ca il prindem pe cel vrut. Iar lucrurile ar fi infinit mai simple.  ;)

02 Ianuarie, 2005, 02:31:36 a.m.
Răspuns #83

bke

Vizitator
pai una este sa definesti ceva si alta este sa dai niste atribute ca sa indentifici un lucru  ;)

21 Februarie, 2005, 10:09:28 p.m.
Răspuns #84

andradela

iubirea?
E cel mai mununat sentiment posibil...insa ea nu poate fii definita...pur si simplu o traim. Fiecare persoana traieste si simte iubirea intr-un mod diferit. Cand iubesti totul e posibil si simti ca detii puterea absoluta. Iiubirea este cel mai important lucru in viata fiecaruia.iubesti si esti iubit...exista ceva mai frumos? :-*

22 Februarie, 2005, 02:19:02 a.m.
Răspuns #85

kiddoe

love is standing a foot away from a person and missing them like crazy ....

iubirea este cind stai la un pas linga cineva si tot iti lipseste la nebunie 
wipe away my tears

25 Martie, 2005, 08:56:12 p.m.
Răspuns #86

Bke

Vizitator
Wow, o definitie? "Iubirea este... ? " inexplicabile as preciza.Cred ca a mai scris cineva, dar reamintesc si eu, ce fel de iubire?poate fi categorisita?

11 Aprilie, 2005, 12:18:41 a.m.
Răspuns #87

Singur si trist

Eu stiti ce nu inteleg?... Am vazut oameni care si-ar da viata pentru partenerul de viata si totusi sa priveasca si la o alta femeie/un alt barbat. Am vazut oameni cu frica de Dumnezeu care au facut acest lucru. Si tot pe ei i-am auzit spunand: imi iubesc sotia, dar eu m-am schimbat, ea s-a schimbat. Oare cand spunem "da" sa fie vorba de o iubire si cu timpul sa se transforme in o altfel de iubire? Exista mai multe feluri de iubire? Daca da , cum le-ati defini?

17 Aprilie, 2005, 12:04:19 a.m.
Răspuns #88

Singur si trist

" O iubire, cantec dulce ce rasuna peste vai;
  Toate, toate trec pe lume, doar tu singura nu treci
  Tu ramai mereu iubire, pacea-n suflete s-o sameni
  Si de cea mai scumpa jertfa sa le spui mereu la oameni."

Astazi citind mesajele de aici, mi-am amintit de aceste cuvinte. Candva, aceste vorbe mi-au luminat drumul, astazi aceste vorbe imi tulbura viata...

20 Aprilie, 2005, 01:02:09 p.m.
Răspuns #89

HERRA

Vizitator
 Iubesc viata! E un dar primit pe care va trebui sa-l fac cadou ,la randul meu, pentru ca mai apoi sa returnez marele cadou!
 Iubesc barbatul care-n miez de noapte cand visez urat ma ia in brate si imi sopteste ' a fost doar un iubita mea, sunt aici, nu am sa las pe nimeni si nimic sa te atinga, nici macar in vise'
 Iubesc omul ca mi-a dat viata , care m-a invatat sa pasesc drept in viata !
 Iubesc femeia care are curajul sa se ridice din noroi , sa se spele iar apoi sa se imbrace in alb pasind spre altarul vietii!
 Iubesc copilul , care stie sa fie copil sa rada mereu si sa-mi toarne gem in 'sosoni'.
 Iubesc natura cu toate ale ei, pentru ca asa cum eu am un rost in lume la fel are si ea! O iubesc ca imi da mereu primavara....primavara e anotimpul in care renasc si ador sa vad cum renaste o lume intreaga alaturi de mine! Imi doresc sa nu mor niciodata primavara!