10 Octombrie, 2025, 05:52:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Subiect pentru saptamana 1-7nov  (Citit de 7258 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Noiembrie, 2004, 08:54:46 a.m.
Citit de 7258 ori

Lorelei

Daca nu va e cu suparare am sa propun eu subiectul pentru saptamana asta care nu poate trece fara tema de casa:

Esti indragostit(a) pana peste urechi. Ai fluturasi in stomac si peste tot vezi semne despre ea/el (hai ca ati simtit cu totii senzatia...). Iti faci curaj si ii scrii prima scrisoare de dragoste... fie ea in versuri ori in proza.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Decembrie, 2004, 06:58:30 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
 Ciorna pentru scrisoare de iubire...

Draga mea,

ma chinui a gasi cuvintele potrivite pentru a incepe aceasta scrisoare fata de tine.Mi-e teama ca poate citind-o  , o vei rupe in mii de bucati, si amintirea mea o vei da uitarii.Poate te vor speria cuvintele mele, trandafir rosu si sfios.
 Abia te-am cunoscut, dar am simtit la tine atata curatenie si atata puritate cata nu am simtit poate in toata viata mea. Nu stiu cum arati, dar sunt sigur ca ochii tai sunt plini de lumina, si lipsiti de intuneric. de va fii sa ne intalnim vreodata, sa nu ma ucizi cu privirea ochilor tai.

Esti ca un trandafir plin de lumina, ca un boboc abia inflorit, udat de roua diminetii.Pe tine niciodata nu te-a atins noroiul, mereu ai fost curata, cu privirea atintita catre soare si catre Cer.
 Pasarile, porumbeii, insectele, treceau pe langa tine si te admirau spunand-usi cat  de minunata si de frumoasa esti tu, intre toate fetele pamantului .Ma intreb, daca acuma, ca un simplu boboc de trandafir esti asa de curata, ma intreb cum vei fii cand vei inflori...cand iti vei raspandi parfumul diafan in intreaga lume... cand toata natura se va inchina in fata ta, in fata unei picaturi din rai, ce a hotarat sa cada aici pe pamant, in fata mea, un simplu om de rand...
 Am vrut sa iti dau un crampei de fericire intr-o viata pe care ai numit-o trista si nefericita... o viata in care tu, trandafir rosiatic, ai ramas ca o marturie frumoasa deasupra tuturor. Deasupra tuturor ai fost tu, si de aceea ai fost singura... Dar defapt, tu ai fost cea care m-a ajutat.
 Sa-ti spun ca mi-as dori sa te cunosc ? Sa-ti spun ca as vrea sa am privilegiul de a te iubi ? Eu ma bucur chiar si daca nu vei accepta sa ma iubesti... pentru ca macar,te-am intalnit, si  m-ai lasat sa visez la tine, la o iubire adevarata si curata, cum asa de rar intalnesti in lume, si cum eu nu am avut niciodata.

cu multa dragoste

Muzafer ratacitorul.

04 Decembrie, 2004, 07:23:14 p.m.
Răspuns #2

D3rb3d3u

Vizitator
Draga mea iluzie,

Ti-am scris numele pe scoarta copacilor
Dar timpul le-a sters.
Ti-am scris numele pe stele
Dar ele au înghetat si s-au stins.
Ti-am scris numele pe pietre,