10 Octombrie, 2025, 06:06:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Clepsidra Timpului Meu  (Citit de 4282 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Noiembrie, 2004, 09:00:15 p.m.
Citit de 4282 ori

AL`Xandra

Vizitator
Firele de nisip cadeau grabite in Clepsidra Timpului Meu. Stateam si le priveam uimita si nu intelegeam ce era dansul ala ciudat in care nisipul se grabea spre mijlocul clepsidrei, se rasucea vesel, apoi se indrepta spre gramada de nisip tacut, asternut pe fundul clepsidrei.
Pierduta in timp, prizoniera a clipei mele, incercam sa vad dincolo de peretii duri ai clepsidrei mele, sa scap de fantasmele trecutului, sa imping prezentul mai incolo cu o clipa...
Totul se misca in jur, o viata agitata se desfasura dincolo de clepsidra mea... un fuior de fum se ridica dintr-o tigara incet in sus, in rotocoale mici sau mari, dar nu reuseam sa imi aduc aminte cine o lasase acolo, uitata pe marginea scrumierei...
Tot ce mai vedeam erau firele de nisip ce cadeau spre fundul clepsidrei...
Timpul, stapan atotputernic, ma privea nemilos cum ma zbateam...
Eram prizoniera clipei mele, eram prizoniera Timpului... in mine urlau mii de intrebari neintelese si lacrimi calde imi udau fata...
O durere surda m-a sufocat dintr-o data si am cazut pe nisipul moale din fundul clepsidrei.
Grabite, alte fire de nisip cadeau de sus si imi acopereau incet, incet corpul, imi astupau gura...
Si nu mai reuseam sa-mi aud strigatul de durere, nu mai puteam sa-mi misc mainile, nu-mi mai simteam lacrimile ce curgeau pe fata si se amestecau cu nisipul...
Timp! Tu Timp nepasator, nu ma inchide aici, in curgerea ta infinita!
Da-mi drumul si lasa clipa mea sa zboare!
E prea tarziu... sau poate prea devreme... dar unde si cand va fi timpul meu?
Am obosit sa ma mai zbat, am incetat sa mai strig... durerea e prea intensa, ma sufoca si ma strange in ghearele-i ca intr-o menghina, menita sa ma stoarca de orice picatura de viata... lacrimile mi s-au uscat pe obraz si clipele curg nebune peste mine, intr-un dans fantasmagoric al firelor de nisip...
In clipa mea nu exista prea tarziu si nici prea devreme nu era, doar ca... nu era Timpul potrivit, nu era Timpul meu...
Dansand intr-un joc ciudat, firele de nisip cadeau spre fundul clepsidrei, cadeau peste mine, cadeau in mine...

06 Noiembrie, 2004, 01:14:19 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
 Frumoasa poveste... iti dau +1 pentru ea. :)

06 Noiembrie, 2004, 02:44:33 p.m.
Răspuns #2

AL`Xandra

Vizitator
Muzafer , nu am cuvinte... ma induiosezi tu, suflete... multumesc~!  ;)