11 Octombrie, 2025, 08:30:48 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dumnezeu sau iubita ?  (Citit de 4713 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Noiembrie, 2004, 03:18:34 p.m.
Citit de 4713 ori

Lord_Saladin

Vizitator
 Ce ati face daca ati fii nevoiti a alege intre credinta in Dumnezeu si fericire in dragoste alaturi de persoana pe care o iubiti mai mult ca orice, dar care "nu le are" cu religia defel ? Intrebarea , desi poate ca suna un pic nerealist,  are destule corespondente in viata reala.
 Ce ati alege, prieteni ?

06 Noiembrie, 2004, 05:12:56 p.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
 :) Cred ca raspunsul la intrebarea asta il stii prea bine, draga Muzafer! ASa ca nici nu ma obosesc sa ti-l dau! ;) :)

06 Noiembrie, 2004, 05:27:15 p.m.
Răspuns #2

Lord_Saladin

Vizitator
 Tu da, dar poate ca mai sunt si altii si altele care n-ar stii ce sa aleaga... cum sa le impace... .

06 Noiembrie, 2004, 05:28:26 p.m.
Răspuns #3

friend

Vizitator
 :) Avand in vedere ca(virgula) credinta in Dumnezeu se transpune INTOTDEAUNA in fapte, adica ea se traieste, iti pot da un sfat simplu dar absolut adevarat:

Tine tu credinta in Dumnezeu si iubeste-L si atunci nu va exista nici o persoana asa cum o descrii tu, care sa te placa in asa masura incat sa vrea sa se casatoreasca cu tine!!!

Pe verificate-lea! ;)
« Ultima Modificare: 13 Noiembrie, 2004, 06:46:50 a.m. de DIANA »

09 Noiembrie, 2004, 11:31:12 p.m.
Răspuns #4

AL`Xandra

Vizitator
 "Nu cauta in oameni lucruri pe care doar Dumnezeu le poate da... altfel vei fi dezamagit cu siguranta."

13 Noiembrie, 2004, 06:55:37 a.m.
Răspuns #5

DIANA

Vizitator
Muzafer, vreau sa iti raspund ca de la inima la inima, intr-un limbaj care  ne este comun.  Si am sa iti raspund printr-un citat pe care sunt convinsa ca il vei intelege, asa cum sunt convinsa de faptul ca am doi ochi!
“Nu te indoi , cand esti in intuneric, de ceea ce Dumnezeu ti-a spus in lumina.” – V. Raymond Edman
Cred ca asa ceva mi-ai fi spus si tu mie daca puneam o asemenea intrebare!  ;)

15 Noiembrie, 2004, 10:55:44 p.m.
Răspuns #6

bke

Vizitator
credinta nu are legatura cu religia :) a crede in Dzeul ce ne-a creat si religia bazata pe "dovada" existentei noastre, adica Biblia  , e o mare diferenta , parerea mea.As alege o tipa care imi va spune, ma rog in fiecare seara la Dzeu fara sa ma duc la Biserica si sa ii zic parintelui pacatele mele... .