10 Octombrie, 2025, 05:12:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Frumusetea atrage atentia?  (Citit de 45297 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Februarie, 2006, 12:15:16 p.m.
Răspuns #45

digitty

Si eu sunt de parere ca frumusetea atrage atentia...si la urma urmei ce e rau in asta? :)
Desi multi zic "nu-mi pasa de aspectul exterior",hai sa fim seriosi.Cand vezi o persoana prima data,te uiti la cum arata. E adevarat ca nu trebuie sa fie frumoasa ca sa o placi,dar daca e chiar asa neingrijita (ca de fapt asta inseamna uratenia),iti piere tot cheful sa o cunosti mai bine.
"Cand esti cu cineva,acea persoana ti se pare cea mai frumoasa"...eu nu sunt asa :-X recunosc.atunci cand sunt cu un baiat care nu stie sa ma faca sa-l iubesc,sa-mi pastreze interesul,parca toti ceilalti mi se par mai frumosi,mai destepti etc.
  Cea mai penibila faza mi se pare atunci cand o persoana frumoasa isi demonstreaza prostia,arata cat e de inculta,fara sa vrea bineinteles. In schimb daca demostreaza ca este desteapta,trezeste admiratia celor din jur.
 Multi zic "toate fetele frumoase sunt proaste"  ???  :-X  intradevar,sunt si astfel de fete,dar nu cred ca e imposibil sa gasesti o fata frumoasa si desteapta.

Daca un baiat e cu o fata frumoasa,mi se pare normal sa stea cu ochii in 4  :) ea primeste multe oferte ( ;D ).Daca o iubeste...atunci asta nu va fi o piedica prea mare.
  Frumuseatea e trecatoare,dar conteaza destul de mult.
  Sunt de acord cu only u : "nu-i frumos ce e frumos,e frumos ce-mi place mie".
« Ultima Modificare: 11 Aprilie, 2006, 02:17:24 a.m. de trinitty »
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

28 Februarie, 2006, 11:29:34 p.m.
Răspuns #46

KaiN

Frumusetea adevarata nu se vede cu ochii, ci se simte cu sufletul!

02 Martie, 2006, 06:03:24 p.m.
Răspuns #47

a_lina2

Hai sa fim seriosi si sa nu ne ascundem dupa degete:cui nu ii place sa mearga pe strada alaturi de cineva dupa care toata lumea intoarce capul.Ne simtim bine,mandrii.Dar nu cred ca nu pot fi iubite aceste persoane ci mai degraba este invers,ele /ei nu pot iubi.Se simt prea mandrii si se stiu frumosi asa ca sunt foarte pretentiosi si incearca sa aleaga dar deobicei alegerea le este cea gresita.
Doar eu.....

02 Martie, 2006, 07:00:16 p.m.
Răspuns #48

furia ingerului

Vizitator
Frumusetea adevarata nu se vede cu ochii, ci se simte cu sufletul!

:o ;D

Cu singura precizare ca sufletul nu se vede. Si cum suntem mai atrasi de frumusete sufletul se duce pe apa sambetei. Va ador pe toti care sustineti quote-ul de mai sus dar sunteti probabil putini care simtiti asta. Ce-i mai multi mintiti in acest fel din dorinta de a raspunde cum froum-ul o cere, adica elogiing iubirea sau pentru ca sunteti urati si e normal sa cautati frumusetea de seama voastra ;D(Nu se vrea o rautate ci doar o opinie asta ;)
Din nefericire realitatea sta la polul opus. Omul de langa noi daca este frumos reprezinta o carte de vizita care trimite la calitati ce noi poate nu le avem dar daca suntem alaturati cu el atunci lumea banuieste ca suntem destul de complecsi ca sa tinem langa noi un asemenea om. Ceea ce nu trebuie sa fie neaparat adevarat.
Conchid spunand ca frumusetea conteaza atat de mult la nivelul simtului comun incat lipsa ei se traduce printr-o neimportanta acordata automat sufletului ce nu poate sibstitui manechine. Feminine sau masculine.

Sa fiti frumosi ;D

03 Martie, 2006, 05:11:52 p.m.
Răspuns #49

a_lina2

Furia......te sustin....bvo tie. ;D
Doar eu.....

03 Martie, 2006, 05:41:06 p.m.
Răspuns #50

Daniela

Vizitator
Eu cred ca trebuie sa existe un anumit echilibru intre frumusetea fizica si cea spirituala...Cel putin in cazul meu asa functioneaza. Evit extremele...preferintele mele se situeaza undeva intre limitele normalitatii :D Asta in ceea ce priveste aceste doua aspecte: frumusetea fizica si cea spirituala, cum ii spuneti voi... ca in rest sunt si altele de care nu ma pot satura :P :)

Da, frumusetea atrage atentia si in primul rand cea fizica. Pai ganditi-va ca este oarecum logic...cu cateva exceptii, intai vezi un om si abia apoi ai ocazia sa-i cunosti personalitatea, latura asta ascunsa, spirituala. Odata ce-ti formezi o impresie e mai greu sa ti-o schimbi...
« Ultima Modificare: 03 Martie, 2006, 05:47:44 p.m. de Daniela »

05 Aprilie, 2006, 07:19:40 p.m.
Răspuns #51

furia ingerului

Vizitator
  Furia......te sustin....bvo tie. ;D

Mersi a_lina2  ;D
Frumusetea atrage atentia deci si bine face. De ce spune nebunu' de mine asta? Simplu, 2 motive:
1. daca nu ar atrage-o ar fi o investitie foarte proasta in industria cosmeticelor si a toalelor de firme celebre cu nume de smanatana pt. ca nimeni nu ar simti nevoia sa se aranjeze ca sa arate ca o cocota. Masculina sau feminina.
2. daca n-ar atrage-o cum am mai putea sa avem si alte criterii de selectie a oamenilor de langa noi, alegandu-i pe cei ganditori de prosti sau pe poeti de manelisti? Avand astfel frumusetea ca sa faca un prim filtraj al oamenilor ce ne intereseaza, apoi ne intrebam daca sunt si altceva decat frumosi, isteti, creativi, emotivi...Daca nu ar conta frumusetea probabil s-ar amesteca Frumoasa din Padurea Adormita in poveste alaturi de cocosatul de la Notre Dame iar Muma Padurii autohtona in Disney-ul lu' printul candva pe bune cu sirena ce a renuntat la apa pt. iubit! (proasta inspiratie, zic eu ;D

Ca mai-nainte, sa fiti frumosi! ;)

06 Aprilie, 2006, 11:11:45 a.m.
Răspuns #52

Lord_Saladin

Vizitator
 Asa ca dragi prieteni barbati, bagati si voi steroizi anabolici si creatina :)

06 Aprilie, 2006, 01:51:17 p.m.
Răspuns #53

furia ingerului

Vizitator
Sunt perfect de acord cu creatina dragule mai ales ca e anabolit al ficatului dar de catenele steroide nu am aceeasi parere:) Vitamax-ul e prea slab asa ca recomand Animal Pak de la Universal ;D ;D ;D
Daca vrei consiliere de la unu' care face din trasu' de fiare o placere, cauta-ma :)

06 Aprilie, 2006, 03:29:57 p.m.
Răspuns #54

Maria

Vizitator
    Dreptate ai Danuta draga. Frumusetea fizica cu cea spirituala este cea mai buna. Cred ca asta-i frumusete nativa si atunci nu prea ai nevoie de multa ,,spoiala'' pe fata, nici de prea multe toale de firma. De regula in toalele de firma acelea unicat investesc doar cei care nu muncesc banutii si le pica asa din cer.
    Eu cred mai mult in finete decat in frumusete. Si pentru ca-s tot femeie imi spun parerea. O femeie fina, delicata cu gesturi feminine si mai putin machiata, curata si ingrijita ma incanta mai mult decat una cu extensii de par, fardata ziua atat de strident ca un semafor.
    Asa ca tot feminitatea ma incanta mai mult. Urmaresc adeseori pe strada, fete tinere care miros a bucatarie si-a transpiratie dar au ultima marca de ruj pe buze.Este valabil si pentru baieti sau barbati cum le mai spune. Am vazut multi si dintr-astia care erau la mare rang cu moda dar miroseau a nespalat, ba mai mult isi aratau si gatul supt de la ultima clipa de amor. >:( >:( ;DBlah!

11 Aprilie, 2006, 02:32:35 a.m.
Răspuns #55

digitty

Citat
Urmaresc adeseori pe strada, fete tinere care miros a bucatarie si-a transpiratie dar au ultima marca de ruj pe buze....Am vazut multi si dintr-astia care erau la mare rang cu moda dar miroseau a nespalat, ba mai mult isi aratau si gatul supt de la ultima clipa de amor.

Poate acele fete nu si-au mai permis sa-si cumpere un parfum dupa ce au dat atatia bani pe rujul acela de firma.
Iar acei baieti sau barbati,probabil,erau dupa o noapte de chef si le-o fi fost lene sa faca dus...si la urma urmei de ce ar face acest efort?semnele de pe gat demonstreaza clar ca au destule admiratoare,in ciuda mirosului pe care il emana... :)

11 Aprilie, 2006, 11:56:08 a.m.
Răspuns #56

cristina

Pe unii numai frumusetea ii intereseaza!asa am observat yo >:( sa te intereseze si asta da nici chiar asa  ::)   unii cauta altceva decat frumusete......
« Ultima Modificare: 11 Aprilie, 2006, 11:58:31 a.m. de cristina »
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

17 Aprilie, 2006, 10:22:18 p.m.
Răspuns #57

Guardian|Angel

Trinitty iubita mea, scuza-ma dar te contrazic....femeile care nu sunt ingrijite, ma refer aici la nespalate, nu sunt demne sa fie femei...asta e parerea mea...degeaba sunt machiate, aranjate si imbracate dupa ultima moda, ca ele nu mai reprezinta femeia...pai daca ai timp sa te machiezi si sa te dai cu ruj, si sa`ti alegi hainele, ai timp sa te si speli, nu e vrb de parfum sa stii...daca folosesti apa si sapunul, crede-ma , e numai bine....dar repulsia pe care o simt fata de femeile care nu se ingrijesc, e aceeasi si fata de barbati...nu suport sa stau langa o persoana careia ii miroase gura, sau miroase a bucatarie, sau a transpiratie! exista leac ptr toate astea, si leacurile, constau in general, in apa, sapun si pasta de dinti!!!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

18 Aprilie, 2006, 10:07:28 p.m.
Răspuns #58

digitty

:-X
Am facut doar un comentariu mic...nicidecum nu le-am tinut partea,sa zic asa, acelor femei... Sunt intru totul de acord cu tine.Apa si sapunul(si pasta de dinti ;D ) sunt mult mai importante decat rujul sau parfumul de firma.
A fost un fel de remarca ironica... :-\

18 Aprilie, 2006, 10:10:16 p.m.
Răspuns #59

Guardian|Angel

Nici eu nu m`am luat de tine, doar ti`am spus punctul meu de vedere...sper ca nu te-ai simtit lezata in vreun fel!te imbratisez!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"