11 Octombrie, 2025, 01:17:55 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Singuratate ... sau singuratate in doi?  (Citit de 8826 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Noiembrie, 2004, 05:48:40 p.m.
Citit de 8826 ori

Doniacris

Cand tot ce a unit doua persoane se uita, cand amintirile frumoase se estompeaza, cand nu mai exista acea cutie de rezonanta ori comunitatea de interese, apare retragerea ... apoi raceala ... inevitabila distantare ... apoi te trezesti ca te afli in fata unui strain, nu mai e iubitul tau ci colegul de apartament, si ajungi ori sa accepti situatia, ori sa ajungi in sala pasilor pierduti.
Astfel ca dragii mei, voi cum ati proceda : singuratate sau singuratate in doi? Sau mai este si alta varianta?
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

09 Noiembrie, 2004, 06:28:38 p.m.
Răspuns #1

bke

Vizitator

09 Noiembrie, 2004, 09:51:31 p.m.
Răspuns #2

AL`Xandra

Vizitator
...e foarte important sa stii cand si la ce sa renunti.

09 Noiembrie, 2004, 10:15:46 p.m.
Răspuns #3

cv

Vizitator
 :) ca unul care a ales si zambeste pot spune ca-i preferabila singuratatea

09 Noiembrie, 2004, 10:32:53 p.m.
Răspuns #4

AL`Xandra

Vizitator
Orice efort de evitare a singuratatii esueaza si va esua, deoarece este impotriva legilor fundamentale ale vietii. In fond, nu ai nevoie de un surogat care sa te faca sa-ti uiti singuratatea... trebuie doar sa devii constient de singuratatea ta, care este o realitate.
Iar faptul de a o experimenta, de a o simti, este atat de frumos tocmai pentru ca reprezinta eliberarea de multime, de turma, de celalalt.
Este eliberarea de teama de a fi singur.

12 Noiembrie, 2004, 12:14:32 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
sala pasilor pierduti mi se pare o varianta mai buna decat cea a acceptarii, a resemnarii, a izolarii in doi...trecand peste durerea zambetului ratacit undeva intre doua vorbe si a ochilor ridicati catre celalalt, a carui privire nu mai poate fi patrunsa,  singuratatea iti poate fi cel mai bun prieten. colegul de apartament nu mai poate deveni sclipirea ce te intampina seara acasa si nici tu nu poti redeveni ce a iubit la tine...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Noiembrie, 2004, 11:00:35 p.m.
Răspuns #6

just_a_tear

Vizitator
 Cu toate ca mi-e teama de singuratate, nu as suporta sa stau langa cineva care stiu ca nu ma mai iubeste,care simt ca s-a departat de mine...as prefera sa stau si sa plang singura ... :'(

16 Noiembrie, 2004, 11:04:00 p.m.
Răspuns #7

bke

Vizitator
... dar de ce sa plnagi cand poti face ceva in privinta asta...

16 Noiembrie, 2004, 11:09:10 p.m.
Răspuns #8

just_a_tear

Vizitator
 Prefer sa plang pentru ca mereu am fost o lasa ,acesta este adevarul...niciodata nu am stiut sa lupt pentru cea ce-mi doresc...si am pierdut multe din cauza aceasta... :-\

16 Noiembrie, 2004, 11:28:44 p.m.
Răspuns #9

bke

Vizitator
nu nega ceea ce ai, puterea si vointa
\

16 Noiembrie, 2004, 11:36:40 p.m.
Răspuns #10

just_a_tear

Vizitator
 Nu ma cunosti...nu poti spune ca sunt o fata puternica cand nu stii cine sunt!Cat despre vointa cine stie...exista oare ea in mine si eu nu stiu unde sa o caut?

17 Noiembrie, 2004, 08:12:02 a.m.
Răspuns #11

Doniacris

Cu siguranta just_a_tear ca nu numai vointa ci si toate ingredientele de care ai nevoie sa fii echilibrata, impacata si linistita le ai, inalta sufletul catre cer.

Uite, cheita este chiar in semnatura ta : "Cu noi este Dumnezeu, nimeni nu ne sta impotriva, iar cele cu neputinta sunt cu putinta" ... asa sa ne ajute Dumnezeu!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

17 Noiembrie, 2004, 06:14:03 p.m.
Răspuns #12

One_last_dance

Momentele fericite sunt putine la numar... uneori.

17 Noiembrie, 2004, 08:34:19 p.m.
Răspuns #13

just_a_tear

Vizitator
  Prin semnatura mea incerc sa ma incurajej ,pe mine..
 In fiecare zi gandim diferit...Astazi m-am trezit mai increzatoare,dar cum vine noaptea ma simt tare singura si gandurile o iau din nou razna...

17 Noiembrie, 2004, 09:57:50 p.m.
Răspuns #14

One_last_dance

Esti fragila si desradacinata, te bantuie apele si-ti cununa brazii, nu vezi ca trebuie sa te intorci langa el? Ti-e teama sa te prabusesti libera... daca intelegi ce vreau sa spun... ;D