10 Octombrie, 2025, 04:14:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O poveste trista-am nevoie de sfaturile voastre  (Citit de 5177 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Noiembrie, 2004, 02:49:53 p.m.
Citit de 5177 ori

bya4u

Pt inceput vreau sa va zic ca am gasit acest site dintr-o greseala dar mi se pare foarte interesant si chiar cred ca ma poate ajuta.
  Ce o sa cititi in continuare e o poveste reala nicidecum o inchipuire o fictiune sau o telenovela...e povestea mea. :(
  Eu am 18 ani si viata mea sentimentala a inceput de la aproximativ 14 ani.Am cunoscut un baiat de milioane din acelasi cartier cu mine.S-a comportat cu mine frumos si totul a fost ok pana cand am inceput sa intru in viata lui ceva mai mult decat ca o simpla prietena.Totul a inceput mai serios cam de la sfarsitului anului 2001 respectiv inceputul anului 2002.Fiind iubita lui oficiala ,incet ,incet am inceput sa ii cunosc prietenii,in special prietenul cel mai bun,un baiat de varsta lui.Totul pare normal pana in vara lui 2002 in iulie cand am avut ceva probleme si m-am dus sa stau la el.El statea in chirie intr-un apartament cu prietenul lui cel mai bun,Moby,si fratele lui Moby,Petrica.
    Intr-o seara cand ne-an pus la culcare,incet,incet,o mana calda s-a furisat pe sub plapuma ajungand la mainile mele.Era Moby...tipul sensibil pe care il cunoscusem cu cateva luni in urma...La prima atingere am simtit un sentiment ce nu il mai simtisem niciodata pana atunci.Era un sentiment ciudat,DAr placut,electrizant...de parca nu ne atingeam pe piele ci mult mai profund.
   Desi,in mod normal trebuia sa refuz aceste atingeri nu am facut-o deoarece erau foarte placute si erau mult mai mult decat niste simpla atingeri.De atunci nu s-a mai intamplat nimic cateva luni.Vizitele la Moby impreuna cu mine deveneau din ce in ce mai dese,pana in seara cand Moby trebuia sa plece in armata.Printr-o scuza m-a condus pana acasa iar prietenul meu a ramas la un restaurant impreuna cu ceilalti prieteni.Moby era timid,eu la fel,desi amndoi visam de mult la acel prim sarut...sarut pe care l-am primit in seara in care si-a luat ramas bun de la casa.A fost incredibil...ceva ce nu mi se parea omenesc ceva ce nu credeam ca un om poate simiti,urmand ca un an dezile sa corespondam prin scrisori.
    Anul urmator(23 octombrie 2003),Moby vine acasa urmand ca pe 4 noiembrie sa fie ziua lui.Bineinteles ca am mers si eu cu prietenul.In acea seara,prietenul meu s-a imbatat si m-am certat cu el..........nu am dormit cu prietenul ci cu Moby intr-o alta camera...Acolo s-a intamplat inevitabilul..........a fost mai frumos decat credeam ca poate fi desi era al 2 lea barbat din viata mea.
   Si totul a mers tot asa pana acum cateva luni cand eu am facut o gafa:m-am afisat cu un tip bogat pe acolo si m-au vazut  amandoi...asta ptr ca nu mai mergea relatia mea cu iubitul oficial de nici o culoare.

De atunci s-a stricat relatia mea cu Moby si m-am apropit de Tommy(iubitul oficial).Acum cateva saptamani,Tommy a aflat ceea ce banuia de mult,o posibila relatie eu-Moby,insa nu i-am confirmat nimic.
   Dar Moby crezand ca  face un lucru bun i-a zis toata povestea noastra de la inceput pana la sfarsit.Bineinteles ca nici macar asa nu am cedat si acum sunt impreuna cu Tommy,dar in fiecare zi ma gandesc la Moby,il iubesc si pe el il vreau in viata mea.Nu stiu daca mai pot sa il am vreodata de aceea nu renunt la Tommy.Simt si ptr el ceva dar nu e acel sentiment divin care te duce in Rai,ma doare dac a ar trebui sa ma despart de el,sufar daca el sufera,ma doare sa il ranesc.
   Stau si ma confrunt cu o problema:iubesc 2 baieti in acelasi timp?ce sa fac cu viata mea?ar fi mai bine sa zic adevarul?sa raman in continuare cu Tommy?nu mai stiu ce simt si nu stiu ca sa fac in continuare.
Ajutati-ma va rog sa gasesc o solutie ptr propria mea viata.
              Va multumesc si sper sa gasiti voi o solutie ptr ca eu n-o vad :'(

15 Noiembrie, 2004, 03:51:42 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Salut :)

Tu nu-i iubesti pe amandoi, ci amandoi iti safistac anumite nevoi, si deocamdata nici nu stii care este mai prioritara.

Am cateva intrebari ca sa pot intelege mai bine situatia:
1. ce te atrage la Tommy - de ce te-ai apropiat de el mai mult dupa ce te-ai afisat cu bogatanu ?
2. cum a reactionat Moby la afisarea ta cu bogatanu ?
3. de ce Moby a spus lui Tommy de relatia voastra (crezand ca face un lucru bun CUI ?!?!).
4. ai vorbit cu Moby de ce te-ai afisat cu nenea ala cu banu ?

15 Noiembrie, 2004, 06:15:10 p.m.
Răspuns #2

samira_2004

buna eu ma numesc ALINA. Cred ca cel mai bine ai incheia relatia cu nea cu bani ptr ca banii nu aduc fericirea si daca el este bogat gandeste-te ca nu esti singura din viata lui vb cu MOBY si luati-o de la capat astept raspuns.

15 Noiembrie, 2004, 08:56:56 p.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Vreau sa te intreb si eu ceva: cei doi ce spun? Care din ei ar vrea sa ramana cu tine? Sau, poate vor accepta sa te imparta?!  :)Hmmm!  :-\
Chiar si in situati absurda in care ii iubesti pe amandoi, cred ca ar trebui sa privesti viata cu ceva mai multa seriozitate. E drept ca si jocurile astea au farmecul lor, dar nu e corect sa incurci si pe altii!

15 Noiembrie, 2004, 09:12:12 p.m.
Răspuns #4

just_a_tear

Vizitator
 Am si eu o prietena care se afla intr- situatie asemanatoare cu a ta!
    In primul rand cred ca iti este frica de singuratate( si mie imi este)si de aceea nu vrei sa te desparti de Tommy cel de care te-ai atasat,cel care a fost cu tine zi de zi,parte din viata ta...
   Asa...nu poti sa-i iubesti pe ambii,asa cred eu...din cate ne-ai spus rezulta ca esti indragostita de Moby si ai face bine sa te decizi(stiu ca nu va fi usor,dar trebuie) si daca Moby nu s-a schimbat ,daca a ramas la fel ca la inceput,daca si el te iubeste,iti va ierta greselile si veti fi fericiti...
   Totul depinde de tine...
        Iubitul prietenei mele a aflat ca il iselase si stii ce a facut?a batut-o ...insa crezi ca s-a despartit de el?NU...si stii de ce?pentru ca sunt de o perioada lunga de timp ,impreuna ,iar ei ii este frica fara el...nu stie cum va fi lumea ei fara el(cel care i-a fost alaturi atata timp)Nu il iubeste insa sta cu el  pentru ca s-a obisnuit cu el...si face o mare greseala!
   Trebuie sa ai CURAJ ,sa-i iei inima in dinti si sa spui stop,sa o iei de la capat (alaturi de Moby pentru ca sunt aproape sigura ca te va ierta).
     Cat despre nenea cu banii,ai facut o mare greseala...
In viata banii sunt importanti,nu spun Nu,insa nu sunt mai presus de IuBIRE...intai iubirea si apoi restul...

Curaj ,draga mea...!

15 Noiembrie, 2004, 09:20:03 p.m.
Răspuns #5

|ngerMorT

un plus pentru tine Tear. cam asa vad si eu situatia, din cele ce ne-a prezentat bya...
bye dar eu totusi incerc sa inteleg si inca nu gasesc care a fost rostul "tipului bogat"...ai zis ca nu mai mergea relatia ta cu Tommy...si totusi nu vad legatura...a fost un act necugetat, important este sa-ti dai seama de asta. sa fie sincera mai intai cu tine, si apoi si cu ceilalti. nu stiu cat de mult va afecta toata povestea asta relatia dintre cei doi prieteni, dar daca tot a ajuns pana aici, putina ordine in mintea si in sufletul tau nu strica...e greu sa iei o decizie, totdeauna e greu, dar ea trebuie facuta...daca spui ca ii iubesti (macar pe unul dintre ei), atunci fa in asa fel si ia aceasta decizie...este necesara pentru toti trei...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

15 Noiembrie, 2004, 09:27:49 p.m.
Răspuns #6

just_a_tear

Vizitator
 (multumesc ingerash)
 Am sarit peste un aspect...relatia dintre cei doi prieteni.Trebuie sa-mi raspunzi si mie la o intrebare"cei doi mai sunt inca prieteni?"
  " Dragostea este oarba si surda ",spun unii...si incerc sa inteleg,sa ma pun in situatia ta,nu stiu daca as fi capabila sa stric o relatie de prietenie...cred ca in cazul in care as iubi... ???sper sa nu mi se intample
    Iti recoman un film(filmul meu preferat)vei intalni o situatie destul de asemanatoare...."PEARL HARBOUR"_cu ben afleck(ma scuzati daca nu am scris corect).... 8)

31 Mai, 2006, 03:11:31 p.m.
Răspuns #7

The Don

Nu stiu daca la 15-16 ani te poti numi Iubita oficiala. Asa ceva se spune despre o femeie care este chiar iubita unui star, a unei personalitati. Eu zic ca cel mai corect ar fi fost sa ramai cu ce simti ca te atrage mai mult, caldura lui Moby, prittenia sincera a lui Tommy sau banii lui nenea...
Love is the triumph of imagination over intelligence...