Draga cititorule,
Daca ti-ai dori sa stii ce cred despre "casatoria din dragoste sau din interes"... poate as da un raspuns "a la cei batrani"... "dragostea e trasa prin inelul esofagului"...
___(convingerile mele nu sunt tocmai asa)___
POATE...
...sa fii langa un baiat pentru care si bricheta de aur e de unica folosinta, daca scapa suta de dolari pe jos, nu se mai apleaca dupa ea,sa nu faca
lombago

...face parte din visul multor fete, NU si cazul meu (modesta ca-ntodeauna)

Multe fete ar spune ..."meriti sa-ti asezi funduletul (atent modelat in masaje si creme) pe perna pufoasa a unei masini pofticioase, care sa te inghita cu totul... si mai apoi sa te plimbe mai confortabil decat la plimbat racheta pe Prunariu... meriti sa te pufai cu parfumuri bune, cu mirosuri nebunesc de bune... si uneori, poate iti spui: ...uite "parasuta" asta cu opt clase, dar si cu opt metri de picioare, poate sa aiba o casa cu o stiva de etaje si bijuterii pentru care si nevasta lui Ludovic ar exploda de ciuda, iar EU,
(dar NU eu) draguta ca o papusa Barbie, isteata si cu corp clepsidra, sa nu am acces la asa ceva... mereu intrebandu-te: DE CE, DE CE, DE CE???
Asta e~! ...asa vad multe dintre fete viata, uitand de trairile sufletesti...
Aspiratiile au evoluat de la "conducatorul de oaste", catre cel de intreprindere mica sau mijlocie___de la "casuta cu zorele si pridvor", la vila cu multe camere si putini locatari___ de la "participarea la sezatoare", la rezervarea din vreme a biletelor pentru o vacanta pe insulele cele mai indepartate de vatra___ de la "fota" la jeans ___ si de la "coronite cu frunze" la tiara cu diamante ...

Fetele nu vor mai sta in pridvor cu mana la frunte, scrutand zarea, ci vor suna nervos pe celular... si daca nimic nu mai e din ce-a fost, de ce viitorul baiat urat, dar bogat (coborand dintr-un Lamborghinii) sa nu le apartina...
Si daca as spune ACUM... ca nu conteaza toate aceste lucruri pentru mine si pentru multe fete de-acum, CINE M-AR CREDE???
Poate ar fi o ipocrizie sa raspund ca NU conteaza, ele conteaza, fac parte din realitatea vietii... dar ramane un singur lucru de facut, sa vedem daca asta este
UNICA motivatie ---si daca este asa, atunci este ingrijorator--- asta m-ar duce cu gandul ca
"am uitat sa IUBIM"... poate conteaza intr-un fel, dar nu in totalitate...
Oare asta sa fie important in viata, oare aici sa stea adevarata
FERICIRE... in niste amarate de lucruri materiale