10 Octombrie, 2025, 12:01:07 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce scriem pe acest site?  (Citit de 18767 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Februarie, 2006, 12:03:18 p.m.
Răspuns #30

Daniela

Vizitator
Pai sa vedem...acum vreo 3-4 ani scriam pentru a-mi exersa "dreptul la plangere". Eram dezamagita in dragoste si cautam locuri sa-mi vars amarul. Lovetime-ul mi-a oferit exact ce cautam si chiar mai mult...
Treptat, interesele mi s-au schimbat. Am ajuns sa postez doar de dragul de a schimba idei cu oameni inteligenti si sensibili in acelasi timp. Apoi, ca din senin, am intalnit aici pe cineva...acum stiti cu totii pe cine anume :)
In prezent, am devenit mult mai selectiva in ceea ce priveste posturile la care ma implic, dar simt aceeasi bucurie de scrie ca la inceput.

Eh, am fost suficient de sincera?  :)

Bine, bine, recunosc ca e posibil ca pe parcurs sa se fi amestecat pe si dorinta mea de a iesi in evidenta cu ceva  ;D  :P
« Ultima Modificare: 26 Februarie, 2006, 12:07:23 p.m. de Daniela »

01 Martie, 2006, 10:00:35 p.m.
Răspuns #31

Daniela

Vizitator
stiti, uneori am impresia ca e vorba de obisnuinta...care tinde chiar catre obsesie. Nu exista seara sa nu arunc o privire pe forum sa vad "ce mai e", indiferent daca intentionez sa scriu ceva sau nu...
Ma intreb cati dintre membrii forumului patesc la fel? Recunosc ca pentru mine devine uneori enervanta obisnuinta asta (ca sa folosesc termenul mai moderat) si nu de putine ori imi vine s-o las balta de tot, sa-mi vad de ale mele...ca doar as avea ce face in tot timpul pe care-l petrec in fata masinariei asteia teribile de-i zice calculator si care-mi provoaca un dezgust constant desi, paradoxal, imi e aproape indispensabila in viata de zi cu zi!
Da, mi-e drag locul pentru ca m-a ajutat de multe ori sa-mi potolesc niste trebuinte de moment, cel mai probabil, reminiscente ale unor refulari...

Am nevoie de apreciere? scriu ceva serios (evident, nu la intamplare), care sa-mi ofere sansa sa-mi exersez un pic abilitatile...comunicationale, ca sa zic asa...
Ego-ul meu "artistic" sufera? proptesc una bucata poezie, creatie literara autentica, si astept feedback, daca o fi, ca daca nu, tot aia e...o sa presupun ca au fost toti atat de profund impresionati de talentul meu incat au ramas fara cuvinte  ::)
Ma simt singura? ma bag la unul dintre topicuri de "destindere" si arunc cateva replici hazlii, dar totusi inutile prin trivialitatea lor...

Si dupa toate astea, biruitoare, pot sa dau clic pe Shut Down si sa inoptez la Cabana Plapumioare visand, cel mai probabil, la ce voi face maine dupa ce ajung acasa.

Dragilor, eu o las mai moale. Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni...imi pare rau daca o fac. Bag de seama ca e posibil sa nu fi venit intr-un moment tocmai potrivit mesajul asta (cu atatea polemici pe forum), dar am vrut sa va spun si voua care sunt adevaratele motive pentru care ritmul in care am postat in ultimul timp s-a incetint si va continua sa se incetineasca...

Acum chiar ca am fost sincera...
Nu vreau sa fac drama din asta, doamne fereste! doar ca, in virtutea respectului pe care vi-l port, am considerat ca meritati sa stiti adevarul :)

Va salut! Va citesc, dar mai rar. Intervin unde si cand va fi cazul...
Numai bine!

02 Martie, 2006, 07:19:55 p.m.
Răspuns #32

furia ingerului

Vizitator
Pentru ca incet-incet nu mai suntem capabili sa stabilim interactiuni in forma traditionala. Pentru ca ne e din ce in ce mai greu sa intelegem oameni din ce in ce mai complecsi si din ce in ce facand parte din grupuri sociale ce se sustrag obisnuintelor noastre. Asemenea grupuri se inchid din ce in ce mai mult si multi raman pe din afara. In acest infenal torent de tehnologie vocea noastra nu mai conteaza. In trecut daca te suiai pe statuia din mijlocul pietei si incepeai sa vorbesti despre ce se intampla in jurul tau lumea te asculta si-ti lauda initiativa si interesul. Acum te ia Politia pt. tulburarea linistii publice. Linistea publia devine astfel traductibila prin refuzarea dreptului la expresie.
In aste circumstatiuni intram aici, ne asumam o identitate falsa ce ne transforma in alter-ego-uri ce nu pot fi sanctionate de cei cunoscuti pt. ceea ce in viata reala ne sanctioneaza. Astfel se explima de ce dezvaluim trairile noastre cele mai intime unor oameni cu expectante diferite de ale noastre care neintersectandu-se nu intra in conflict si astfel pot fi impartasite fara teama de repercursiuni.
Intram aici ca sa fim ce nu suntem...chiar si pentru cateva minute

19 Februarie, 2010, 06:34:52 p.m.
Răspuns #33

andutzyk18

eu cautam pe google o poezie de dragoste pe care sa o trimit prietenului meu de Valentine's Day :-[ :-[...si asa am dat de acest site...am citit o poezie,dupa care am inceput sa citesc mai multe subiecte,sa descopar pana la urma ca m-am indragostit de lovetime. :-\De ce? :Dpentru ca am dat peste niste persoane minunate,sensibile,intelegatoare,carora le place viata asa cum este ea. :-*
Pana la urma nu i-am mai trimis nici o poezie prietenului meu,pur si simplu i-am scris ce simteam,iar asta datorita voua,prietenilor de pe lovetime,pt.ca m-ati invatat sa imi deschid sufletul in fata persoanelor care merita,in fata voastra.stau cel putin 4 ore pe zi aici,cu voi,cu scrierile voastre.cativa prieteni mi-au spus ca este o pierdere de timp,dar pt.mine nu este asa.cu voi pot fi deschisa,pot spune ce ma doare,citesc cu drag tot ce scrieti si va raspund la intrebarile puse,nu doar ca sa ma aflu in treaba,ci pentru ca simt asta.
poate ca in viata de zi cu zi parem niste persoane dure,cine stie...
aici imi pot scoate masca de fata dura,aici sunt EU!aici plang cand citesc ceva si ma intristeaza,aici rad,aici sunt intelegatoare,mai buna...
multumesc Lovetime si va multumesc voua pt.ca existati

22 Februarie, 2010, 05:35:44 p.m.
Răspuns #34

Elena.

Sincera sa fiu, am dat peste acest site din intamplare. Aveam ceva probleme in dragoste si cautam niste raspunsuri la intrebarile mele. Am dat peste acest site, am intrebat, mi s-a raspuns..... Am preferat sa mai intru pt ca imi place tot ce se scrie pe aici. Imi place sa citesc, imi place sa ajut, imi place sa cunosc omul mai bine. si lovetime mi-a dat aceasta posibilitate. :)
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!