stiti, uneori am impresia ca e vorba de obisnuinta...care tinde chiar catre obsesie. Nu exista seara sa nu arunc o privire pe forum sa vad "ce mai e", indiferent daca intentionez sa scriu ceva sau nu...
Ma intreb cati dintre membrii forumului patesc la fel? Recunosc ca pentru mine devine uneori enervanta obisnuinta asta (ca sa folosesc termenul mai moderat) si nu de putine ori imi vine s-o las balta de tot, sa-mi vad de ale mele...ca doar as avea ce face in tot timpul pe care-l petrec in fata masinariei asteia teribile de-i zice calculator si care-mi provoaca un dezgust constant desi, paradoxal, imi e aproape indispensabila in viata de zi cu zi!
Da, mi-e drag locul pentru ca m-a ajutat de multe ori sa-mi potolesc niste trebuinte de moment, cel mai probabil, reminiscente ale unor refulari...
Am nevoie de apreciere? scriu ceva serios (evident, nu la intamplare), care sa-mi ofere sansa sa-mi exersez un pic abilitatile...comunicationale, ca sa zic asa...
Ego-ul meu "artistic" sufera? proptesc una bucata poezie, creatie literara autentica, si astept feedback, daca o fi, ca daca nu, tot aia e...o sa presupun ca au fost toti atat de profund impresionati de talentul meu incat au ramas fara cuvinte

Ma simt singura? ma bag la unul dintre topicuri de "destindere" si arunc cateva replici hazlii, dar totusi inutile prin trivialitatea lor...
Si dupa toate astea, biruitoare, pot sa dau clic pe Shut Down si sa inoptez la Cabana Plapumioare visand, cel mai probabil, la ce voi face maine dupa ce ajung acasa.
Dragilor, eu o las mai moale. Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni...imi pare rau daca o fac. Bag de seama ca e posibil sa nu fi venit intr-un moment tocmai potrivit mesajul asta (cu atatea polemici pe forum), dar am vrut sa va spun si voua care sunt adevaratele motive pentru care ritmul in care am postat in ultimul timp s-a incetint si va continua sa se incetineasca...
Acum chiar ca am fost sincera...
Nu vreau sa fac drama din asta, doamne fereste! doar ca, in virtutea respectului pe care vi-l port, am considerat ca meritati sa stiti adevarul

Va salut! Va citesc, dar mai rar. Intervin unde si cand va fi cazul...
Numai bine!