Scriu pe (în) acest site din mai multe motive, şi anume:
1. Pentru că am, de-acum, câţiva foarte de suflet prieteni, pe care nu i-aş părăsi niciodată (atâta vreme cât aceasta depinde de mine, fireşte);
2. Pentru că site-ul e frumos, iar cei ce-l îngrijesc se străduiesc să-l facă şi mai frumos şi, mai ales, se străduiesc să-l centreze pe tema iubirii, dar şi pentru că sunt (prin tot ceea ce fac, încât se şi vede) adevărate exemple de bun gust, sensibilitate şi mărinimie umană: vor şi ştiu să ni se ataşaze cu tact şi măiestrie, iar când e cazul ne îndrumă cu tandreţe, de care nu poţi să nu ţii seama. Or, aşa ceva mai rar găseşti;
3. Pentru că-mi plac poeziile - tot felul de poezii, dar mai ales cele de dragoste, scrise uneori cu o sfântă naivitate şi candoare de către bunii mei prieteni (şi prietene, se-nţelege) începători. Pentru un om care-şi cunoaşte semenii numai din interioarele lor necuvântătoare, ieşirea în afară, într-ale sensibilităţii inimii şi exprimării, e mai mult decât o recreaţie binevenită, e un balsam, care, pe mine, unul, mă face să vă iubesc pe toţi neînchipuit mai mult.
…Poate-or mai fi şi alte motive, dar e mult prea important acest ultim punct de vedere, ca să mai adug şi altceva.
Vă mulţumesc că existaţi. Vă doresc să existaţi până la adânci şi binemeritate bătrâneţi, toţi fără excepţie, unul lângă celălalt (în felul acesta făcându-mi şi eu parte de urare, alături de voi, dragii mei de pretutindeni - din largul necuprins neştiut).