10 Octombrie, 2025, 05:46:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce ne-am ales aceste pseudonime?  (Citit de 35744 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Ianuarie, 2006, 03:12:03 p.m.
Răspuns #60

digitty

cred ca este una dintre cele mai frumoase explicatii pe care le-am citit...curtezanu...foarte frumos. ;)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

08 Ianuarie, 2006, 06:52:44 p.m.
Răspuns #61

curtezanu

mersi mult trinity... ce frumos sa mai primesti din cand in cand un avant sa te inalte o clipa si sa simti ca esti singurul om care ar fi putut zbura...
nu am vrut sa fie frumos... pur si simplu asa a iesit... cred ca e deformatie profesionala (absolvent de litere)...
mersi inca o data...
de slefuit m-ai slefuit... dtata viitoare esti datoare cu o remarca negativa... sa se echilibreze balanta... ca sa nu mi iau avant prea tare... :)
see ya...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

10 Ianuarie, 2006, 12:28:49 p.m.
Răspuns #62

digitty

nu cred ca voi avea la ce sa fac "o remarca negativa"  :) la tine parca totul are un inteles ascuns,inteles pe care ni-l dezvalui incetul cu incetul...

:-*
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

11 Ianuarie, 2006, 01:30:20 p.m.
Răspuns #63

curtezanu

"Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
ci o sporesc ..."

asa sunt eu...bucatica cu bucatica va dezvalui parti din mine... ascultati, intelegeti, iubiti, urati si apoi uitati.. sunt reguli care ne guverneaza...si de la care nu ne putem sustrage...

si daca nu primesc critici, o sa cred ca sunt perfect, si cum asta nu se poate, voi crede ca ma mintiti, si voi inceta sa mai cred.. si voi pleca... :)

ei trinity... daca nu ma critici... o sa... o sa.... nu spun nimic.. :) si o sa mi placa in continuare..

see ya all
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

17 Octombrie, 2006, 06:47:46 p.m.
Răspuns #64

pokemon

pai...pot spune ca nu eu mi l am ales....prietenul meu imi spune asa...si...ma reprezinta... ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

23 Octombrie, 2006, 04:03:21 a.m.
Răspuns #65

Marcat pentru stergere...

A trecut ceva timp... si eu nu am raspuns acestui topic. Raspund acum: DJ. RAOUL - CONTINUUM [10:17].[/i][/u]
Prima melodie care m-a facut sa plang la prima auditie. Eram suparat, enorm de suparat... pana in prezent, am ascultat-o de 700 de ori... nu-i nimic, cand voi avea bani de cheltuit, imi voi schimba si numele din buletin. Evident, CONTINUUM.

12 Ianuarie, 2007, 07:34:26 p.m.
Răspuns #66

valentina

valyusck-valentina,numele meu.E frumos nu-i asa?
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

04 Aprilie, 2007, 08:39:30 a.m.
Răspuns #67

Cruella

Eu mi-am ales nickul Cruella pentru ca asa obisnuia sa-mi spuna omul pe care il iubesc. Si mi-o spunea cu atata drag, ca numai luciul din ochii lui poate explica ce mult imi place acest nume :)
My imaginary friend says you are crazy!

04 Aprilie, 2007, 02:26:05 p.m.
Răspuns #68

Lady Allia

;D :-[ ;D ... pentru că sunt o visătoare, pentru că îmi plac poveştile cu elfi şi ador să găsesc "ceea ce este bun" şi acolo unde este cea mai mică speranţă...!
   "Lady" - este un apelativ prin care erau denumite prinţesele elfe  :-[
   "Allia"  - provine din romanul "Dune - Frank Herbert".  ;D.

Sunt un "om mare" care refuză cu îndârjire să renunţe la copilăria şi copilul din mine!

04 Aprilie, 2007, 02:31:48 p.m.
Răspuns #69

Escu

Global Moderator

;D :-[ ;D ... pentru că sunt o visătoare, pentru că îmi plac poveştile cu elfi şi ador să găsesc "ceea ce este bun" şi acolo unde este cea mai mică speranţă...!
   "Lady" - este un apelativ prin care erau denumite prinţesele elfe  :-[
   "Allia"  - provine din romanul "Dune - Frank Herbert".  ;D.

Sunt un "om mare" care refuză cu îndârjire să renunţe la copilăria şi copilul din mine!

Lady folosesc si britanicii si era folosit foarte mult acum cateva secole in Anglia. Lady... Sir... Rings a bell ? asta asa...ca o mica completare ... :ok:
Let's put a smile on that face!

04 Aprilie, 2007, 02:36:58 p.m.
Răspuns #70

Lady Allia

Stimabile coleg..., completarea ta era deja binecunoscută de către mine!

Ceea ce am subliniat eu prin:

"Lady" - este un apelativ prin care erau denumite prinţesele elfe"... - este exact "provenienţa" de unde mi-am luat eu apelativul..., nu istoricul acestui apelativ...!

04 Aprilie, 2007, 02:46:36 p.m.
Răspuns #71

Escu

Global Moderator
Cu multa placere pentru completare distinsa Printesa elfa Lady Allia, cu o floare atinsa...
Let's put a smile on that face!

23 Octombrie, 2007, 12:32:24 p.m.
Răspuns #72

sanchi

Pura intamplare. Sanchi [se citeste Sanci] e un diminutiv mai romanesc a lui Sanchez [Sances], nume foarte raspandit in Spania, unde ma aflu. Tot ce m-a interesat a fost ceva simplu, usor de citit, fara liniute sau cifre. Recunosc insa ca ulterior mi-am dat seama ca in romana suna chiar mai bine. :wub: E un nume vesel, asa cum sunt si eu. Am adoptat definitiv varianta romaneasca de citire. ;D
din auzite...

23 Octombrie, 2007, 10:14:27 p.m.
Răspuns #73

Sonrisa

De ce ne-am ales aceste pseudonime? ...Pentru ca toate trebuiau sa poarte un nume.... ;)
In traditia romaneasca era obiceiul sa i se schimbe numele copilului care la un moment dat era bolnav. Asta pentru ca boala sa-i piarda urma.
Asa si noi ne-am ales un alt nume, pentru ca nefericirea sa nu ne mai gaseasca. ;)
"Soledad" (singuratate) este solutia aleasa pentru a fugi de nefericirea in doi.
Daca am utiliza numele noastre reale, cine stie ce surprize am avea. Am putea descoperi ca vorbim cu fosti iubiti ori cu actuale iubite ale fostilor iubiti ori vecini, ori ...

25 Octombrie, 2007, 08:27:07 a.m.
Răspuns #74

vetiver

vetiver e o planta din a carei radacina se extrage o esenta parfumata. cum in compozitia parfumurilor mele preferate am regasit vetiver de fiecare data, am ales sa ma reprezinte ca pseudonim, pentru ca imi place sa cred despre mine ca, dincolo de aparente, sunt o esenta... placuta.  ;)