10 Octombrie, 2025, 06:23:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce ne-am ales aceste pseudonime?  (Citit de 35755 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Noiembrie, 2007, 05:20:53 p.m.
Răspuns #75

Lady Allia

"Daca am utiliza numele noastre reale, cine stie ce surprize am avea. Am putea descoperi ca vorbim cu fosti iubiti ori cu actuale iubite ale fostilor iubiti ori vecini, ori ..."

si daca ar fi asa uneori am putea primi o palma importanta de la viata... de ce? pentru ca am descoperi ca in spatele acelor oameni se ascund cu adevarat oameni si uneori poate se ascund oameni mai buni decat noi ... oameni pe care desi uneori ne-am dori sa ii uram, sa le purtam pica...nu putem  ;)...deoarece sunt absolut deosebiti.

14 Noiembrie, 2007, 05:32:22 p.m.
Răspuns #76

sunshine

Oare exista asa oameni, sa se ascunda in spatele unui nick , sa poata astfel spune ce nu au curajul privindu-te in ochi? ???
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Noiembrie, 2007, 05:38:42 p.m.
Răspuns #77

Lady Allia

:) esti surioara mea draga si sunt convinsa ca stii ca nu numai ca pot sa existe astfel de personaje cu CHIAR exista... :D si sunt demne de toata mila si dizgratia...

14 Noiembrie, 2007, 07:12:17 p.m.
Răspuns #78

Sonrisa

Daca ati constata ca va impartasiti sentimente, dezamagiri cu actuala iubire a unui fost iubit? Sau ca aflati trairile fostului alaturi de altcineva? Nu cred ca pe cineva mai poate preocupa ce fel de iubire traieste un fost partener.
Sunt perfect de acord ca are dreptul de a fi fericit alaturi de altcineva. Dar nu doresc sa aflu detalii despre actuala lui viata amoroasa.
Nu presupuneam ca dorim sa ne ascundem adevaratul chip, ci doar ca nu ne-am simti confortabil stiind ca ne impartasim neimplinirile in fata cuiva, caruia nu i-am destainui in veci ceea ce e in sufletul nostru.

14 Noiembrie, 2007, 07:17:32 p.m.
Răspuns #79

sunshine

Tocmai....daca actuala ar sti ca vorbeste cu  fosta( si reciproc) eu cred ca nu s-ar ajunge la destainuiri. E absurd asa ceva. :bop: Pai ce treaba are trecutul cu prezentul si, mai ales, cu viitorul? Cum ar fi sa aflu eu ce bine saruta iubitul meu alta femeie sau , Doamne fereste, alte picanterii? Nu e moral asa ceva ........GOD HELP ME! Si de aici concluzia: e bine , totusi, sa stim cu cine vorbim, sa nu motivam cu un nick " vaaaaaiiiii, nu am stiut cine e..."
« Ultima Modificare: 14 Noiembrie, 2007, 07:22:41 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

26 Iulie, 2008, 12:27:40 a.m.
Răspuns #80

lumycriss

Vizitator
Lumycriss... pai cine ghiceste cum ma cheama de fapt primeste ceva dragut de la mine  :D

26 Iulie, 2008, 08:08:43 a.m.
Răspuns #81

George Ene

Lumen, luminis = lumină, al, ale luminii (în latină), iar criss = încrucişare, împletire, înapoiere, zig-zag, de-a curmezişul (în engleză).
E clar: eşti o lumină reflectată, împletită, probabil o lumină-imagine în oglinda visurilor.
Cum te cheamă, cu adevărat, asta nu ne-ai spus-o, şi-atunci, fireşte, n-avem nici noi de unde-o şti.
Bine-ai venit, "Lumină Împletită"!

Uitasem, uita-m-ar relele! În ebraică CRISS înseamnă CRIN REGESC. Numele tău poate fi şi Crin Regesc de Lumină Împletită.
Dacă n-am ghicit, spune-ni-l tu, fată dragă, dacă, fireşte, i-ai dat un alt înţeles!

Ei, dai mai poţi fi şi "UMBLU PRIN LUME" (ca o lumină împletită asemenea unui crin regesc) Am ghicit? Merit un pupic, şi mă declar... mulţumit!
« Ultima Modificare: 26 Iulie, 2008, 08:55:27 a.m. de GeoSteph »
E cantu dinoscitur avis

26 Iulie, 2008, 11:42:47 a.m.
Răspuns #82

lumycriss

Vizitator
Nici nu ti-as fi dat mai mult de un pupic, Geo...  :P Glumesc! Oricum, iti meriti rasplata  :-* Nimeni nu s-a mai gandit la o explicatie atat de frumoasa, nici eu nu m-as fi gandit, recunosc... singura expresie mai deosebita (in traducere libera) care s-a mai facut pana acum numelor mele apartine unui preot si este "Lumina lui Hristos" - asta pentru ca sunt nascuta a doua zi de Pasti si pentru ca in clasa a treia recitam la un botez psalmul 50.  :angel:
Si daca tot nu ti-ai dat seama cum ma cheama... ei bine, Luminita-Cristina - incantata de cunostinta! Prefer sa mi se spuna Cristina (adica Luminita imi spun cei care nu prea ma cunosc si profesorii - poate pentru ca li se pare un nume mai select sau mai serios, iar pe cei din familia mea chiar nu mi i-as putea inchipui spunandu-mi asa  :D ) Dar bine, nu ma supar nici daca imi pastrati "pseudonimul" sau daca imi spuneti Fluturash!
See ya si ne mai auzim!

26 Iulie, 2008, 01:48:12 p.m.
Răspuns #83

lumycriss

Vizitator
PS: Uitai sa precizez ca floarea mea preferata este crinul... ciudat, inca mai aveam indoieli, dar, se pare, CHIAR totul pe lumea asta se intampla cu un motiv... dovada dragostea mea inconstienta pentru crini. :)

26 Iulie, 2008, 10:52:38 p.m.
Răspuns #84

silentshadow

Interesanta intrebare! Cand imi aleg un nick, o fac in functie de moment. Silentshadow, deoarece nu am timp sa fiu pe net cat mi-as dori, si din cauza asta par.. o umbra tacuta. De fapt, pe mess, abia mai scapa amicii de mine! :laugh:

26 Iulie, 2008, 11:59:20 p.m.
Răspuns #85

Sibelius

Pentru ca Jan Sibelius a compus Valse Triste  :P

27 Iulie, 2008, 02:09:46 a.m.
Răspuns #86

silentshadow

Pentru ca Jan Sibelius a compus Valse Triste  :P

Bine, dar există şi altfel de valsuri! Încearcă! :)

27 Iulie, 2008, 10:52:02 a.m.
Răspuns #87

Sibelius

Da, stiu ca sunt dar e atat de vechi pseudonimul incat mi-e greu sa-l mai schimb. :angel: