11 Octombrie, 2025, 12:02:00 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce ne-am ales aceste pseudonime?  (Citit de 35772 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Noiembrie, 2004, 01:33:32 p.m.
Citit de 35772 ori

Lorelei

Iata inca o intrebare pe care mi-o pun adesea. De ce fiecare a ales sa il "cheme" intr-un anumit fel? Am vazut pseudonime (sau nick-uri daca vreti) care mai de care mai interesante, triste, ciudate si lista ar putea continua. Mai sunt persoane care au ales sa-si scrie numele real. Sunt la fel de curioasa: de ce? Ce ziceti, spunem ce ne-a facut sa alegem o varianta sau alta?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

17 Noiembrie, 2004, 05:18:03 p.m.
Răspuns #1

friend

Vizitator

17 Noiembrie, 2004, 05:58:13 p.m.
Răspuns #2

One_last_dance

Mi-ar place sa ma descoperi tu insuti, nu sa-ti explic eu... cine sunt  ;D ;D ;D

17 Noiembrie, 2004, 06:27:59 p.m.
Răspuns #3

friend

Vizitator
 :) Pai, "friend", (fara ghilimele ;)) este un nick pe care l-am luat de câţiva ani, pe vremea când voiam sa îmi deschid un cont de mail. Cautam ceva care sa ma reprezinte şi "friend" mi s-a parut a fi cel mai potrivit. E-mail-ul meu, care e trecut şi pe forum, este friend@go.ro, adica ceva de genul "mergi la un prieten!".

De ce aşa?! Pentru ca intotdeauna am vrut sa fiu un prieten şi un ajutor la nevoie. Am scris cu litere mici, fiindca nu-mi place sa ies in evidenta şi prefer discreţia, pe cât se poate.

De fapt, într-un cuvânt, am reuşit sa cuprind însaşi raţiunea mea de a fi. :)

Ştiu ca nu aveaţi cum sa va daţi seama de astea şi atunci am zis sa va uimesc puţin, explicându-va!!! ;D

17 Noiembrie, 2004, 07:25:24 p.m.
Răspuns #4

Lord_Saladin

Vizitator
1)Muzafer= nume de pirat, personaj istoric.
   Si-a facut stagiunea prin Mediterana in sec XVII.

2)Am ales acest nume pentru ca sunt pasionat de pirati, piraterie...
   De asemenea, imi place sa hoinaresc, nu-mi prea gasesc locul, etc, etc.

17 Noiembrie, 2004, 10:42:49 p.m.
Răspuns #5

Lorelei

Mi-ar placea sa ma descoperi tu insuti, nu sa-ti explic eu... cine sunt

N-am cerut nimanui sa spuna cine este. Doar sa ne explice (si asta numai daca vrea) de ce si-a ales "numele" pe care l-a ales.  :) Poate aflam deci de ce un ultim dans.  :D daca nu... nu.

24 Noiembrie, 2004, 10:23:37 a.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
" Semiramis, celebră regină a Babylonului şi întemeietoarea mitică a imperiului Assyriei. Semiramis era fiica zeiţei Derceto şi a unui muritor de rând. Abandonată de mama ei de mică, ea a fost găsită şi crescută de păstori până în ziua în care, luată de nişte slujitori împărăteşti, a fost dusă la curte. Acolo, datorită frumuseţii ei fără seamăn şi agerimii minţii, câştigă dragostea regelui Ninus, care o ia în căsătorie. Curând Ninus moare şi Semiramis preia conducerea. Sub cârmuirea ei pricepută, Assyria a cunoscut o înflorire extraordinară. În afară faptului că şi-a extins hotarele mult spre răsăritul lumii, până în India, a fost împodobită de către regină cu numeroase construcţii măreţe, printre care se numărau şi faimoasele "grădini suspendate". Se spunea că după moarte Semiramis ar fi fost metamorfozată într-o pasăre. Ea era identificată adesea cu zeiţa siriană Astarte. "

imi place tot ce este mistic, imi place sa deslusesc, sa aflu...mitologia intra pe lista mea de preferinte. de ce "semiramis", ca mi-a placut profilul ei... ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Noiembrie, 2004, 01:09:09 p.m.
Răspuns #7

bluelife

de ce bluelife...blue(albastru) este o culoare rece la prima vedere...dar calma...un cer pe furtuna poate fi albastru inchis,amenintator,dar frumos in acelasi timp...albastru e culoarea cerului...a divinitatii...pentru mine e mai pura decat alb...eu sunt blue...la fel ca si viata mea
Destiny is not a mater of chance,it is a mater of choice;it is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved!

25 Noiembrie, 2004, 10:36:01 a.m.
Răspuns #8

Lorelei

Semiramis, incep sa te regasesc in descriere. Citesc cu drag tot ce scrii.

Bluelife: de ce "la fel ca viata mea"? Blue mie imi trimite si la tristete. Are vreo legatura cu pseudonimul tau?

25 Noiembrie, 2004, 12:08:09 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
Lorelei
iti multumesc si astept sa scrii de ce te numesti asa... ;)
D3rb3d3u
"nu stiu de ce scriu pe acest site. Poate, cand citesc ce este aici, ma, regasesc  ma ajuta sa ma relaxez. Poate ca acest site are mai multa "materie cenusie" decat multe multe altele." - te sustin!

asteptam cu interes alte explicari ale numelor...

25 Noiembrie, 2004, 12:47:35 p.m.
Răspuns #10

Semiramis

Global Moderator
draga D3rb3d3u,
ma refeream ca astept cu interes alti "colegi" de pe site sa-si spuna povestea numelor... :-*

25 Noiembrie, 2004, 01:14:58 p.m.
Răspuns #11

Lorelei

Pai da, probabil ca se cuvenea sa o fi facut mai demult. De ce Lorelei? Pentru ca imi place Heine si poezia lui, pentru ca imi suna a despletire blonda de par lung (si eu am parul scurt si saten  :(), pentru ca mi-a placut romanul lui Teodoreanu cu acelasi nume, pentru ca orice legenda vine cu parfum de poveste si de dor de paradis pierdut. Si pentru ca (paranteza asta nu face decat sa evite o cacofonie  ;D) cantecul lui Lorelei atragea pescarii (d'aia imi plac mie provocarile!). Totusi, n-am de gand sa scufund barca nimanui.  :D

25 Noiembrie, 2004, 01:17:45 p.m.
Răspuns #12

viulian

Administrator
Asa, e bun ca ai raspuns unei intrebari ce n-o rostisem  :D

25 Noiembrie, 2004, 04:16:55 p.m.
Răspuns #13

Em'sSoul

Emilia...de ce Emilia?...Emilia pentru ca asa ma numesc,Emilia pentru ca asa se numeste un peronaj camilpetrescian...Emilia pentru ca vreau sa-mi gasesc si eu identitatea.
      Pana acum oriunde scriam ceva,ma semnam altfel,si cand m-am inregistrat aici am avut tendinta sa scriu tot acel pseudonim...dar mi-am spus : "De ce nu Emilia?!?" si iata-o aici pe Emilia.Selena(vechiul pseudonim) a ramas undeva in spate,in trecut.
                                                        Selena :)
Don't hang on...nothing last forever!

27 Noiembrie, 2004, 02:59:49 a.m.
Răspuns #14

bke

Vizitator
bke? e prescutarea (data de mine) de la black eagle... care a fost un sniper SEALS... , jucam pe vremuri counter strike