05 Noiembrie, 2025, 10:03:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce ne-am ales aceste pseudonime?  (Citit de 36844 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Noiembrie, 2004, 09:59:58 a.m.
Răspuns #15

sharara

sharara inseamna in limba indiana scanteie..acesta este nickul meu pe majoritatea siteurilor...sparky,scanteiutza,scanteioara,sharara..:)un prieten drag imi spunea candva ca am o scanteie de geniu si un graunte de nebunie..dar ca nu este sigur care este grauntele si care nebunia..:)de la el mi-a ramas  sparky...ma aprindeam rapid cand era vorba de o cauza..de o idee,de  arta,oameni..etc..puneam pasiune in tot ceea ce faceam..acum m-am mai domlit putin..dar tot sparky am ramas..:)

28 Noiembrie, 2004, 11:47:22 a.m.
Răspuns #16

D3rb3d3u

Vizitator
Am ales acest pseudonim, pentru ca .....sunt derbedeu :)  Ce`i in gusha`i si`n capusha` :D

30 Noiembrie, 2004, 02:35:17 p.m.
Răspuns #17

naked_inside

Vizitator
naked_inside...pai eu ma simt goala..adica pentru mine,lumea e doar un accident,in care ce simt nu conteaza,pentru ca ceilalti nu vor sa vada ce simt,nu-i intereseaza,si pentru multi asa si sunt...goala...lumea e goala,eu fac parte din ea,deci sunt ca ea...:(

30 Noiembrie, 2004, 03:11:46 p.m.
Răspuns #18

Lord_Saladin

Vizitator
 Si totusi, noi, toate aceste personaje adunate, suntem uniti de un dor comun...

30 Noiembrie, 2004, 03:15:19 p.m.
Răspuns #19

D3rb3d3u

Vizitator
Trebuia sa iti continui ideea Muzafer, nu e bine niciodata sa lasi loc de interpretat. Ca nu o sa iti placa, poate raspunsurile :)

30 Noiembrie, 2004, 03:19:16 p.m.
Răspuns #20

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu mie trebuie sa imi placa raspunsurile... acum de cand s-au desfiintat minusurile (dupa cum vad), numai exista riscul cineva sa fie "altoit " cu vreo cateva...  ;)
 Dar ca sa revin la idee, toti, desi provenim din medii diferite, nick-urile denota adeseri personalitati diferite, chiar opuse... toti suntem uniti de un tel comun... e ca o poveste, unde se aduna mai multe personaje diferita pentru a face un bine mare...
 In cazul nostru, cred ca cei mai multi dintre noi cautam sa intelegem dragostea... cei care au parte de ea in viata invata sa se bucure de ea, cei care tanjesc catre ea invata sa si-o apropie prin propriile lor ganduri si fapte, iar cei ce nu o au, isi varsa aici amarul

30 Noiembrie, 2004, 03:25:23 p.m.
Răspuns #21

D3rb3d3u

Vizitator
  Mi se pare putin cam fantezista ideea cand spui ca venit pe acest site sa intelegem dragostea. Dragostea nu se citeste, se simte. Nu se simte din niste povesti, ci din viata reala. Suntem aici cu un tel, aici ai dreptate, sa ne impartasim experientele, sa ajutam cu sfaturi, si daca da, sa avem de invatat. Poate ma insel, dar asa vad lucrurile.
  Cat despre + si -, vreau sa dau adminului un - , pentru ca le`a scos...

30 Noiembrie, 2004, 03:37:23 p.m.
Răspuns #22

viulian

Administrator
Eu cred ca nu e deloc fantezista acest lucru.. a sustine ca dragostea numai se simte, dar nu se poate discuta si impartasi celorlalti este ceva care nu are deloc de a face cu dragostea ci doar cu o parere strict rationalizata despre cum ar trebui sa functioneze dragostea.

Dragostea se simte in toate modalitatile INCLUSIV in a intelege (de aceea exsta capacitatea de a rezona) ceea ce descrie celalalt. Este o poarta deschisa spre necunoscut, pe care tu n-ai pasit niciodata dar uite ca.. se poate..

30 Noiembrie, 2004, 03:44:23 p.m.
Răspuns #23

D3rb3d3u

Vizitator
  In ce sa caut dragostea, daca stii ce inseamna ? In povestile si experientele altora? Ma bucur pentru tine ca tu te poti indragosti, citind experientele oamenilor de aici... Uite ca eu nu pot... Prefer sa ma indragostesc de cineva palpabil, nu de niste litere....
   Mai scoate capul la suprafatza si scapa de atitudinea asta de student cu vederi limitate, ! Degeaba vii de fiecare data cu reply`uri rautacioase, pentru ca nu afecteaza pe nimeni, mai ales pe mine. Totul este o chestie virtuala. Si daca vrei sa te dai mai rotund decat pari, poti sa continui pe acelasi ton, ca am renuntat de mult sa ma mai cobor la nivelul tau.
  Daca ai inteles ce am vrut sa scriu, bine, daca nu, iti spun La Reveredere !

PS: Sa nu crezi ca voi mai sterge vreun mesaj, cand ai chef de cearta si renunti ca un lash si le stergi.
« Ultima Modificare: 30 Noiembrie, 2004, 03:51:01 p.m. de D3rb3d3u »

30 Noiembrie, 2004, 04:00:37 p.m.
Răspuns #24

viulian

Administrator
Daca pentru tine dragostea inseamna numai a te indragosti de cineva, limitarea trebuie cautata in alta parte in nici un caz la mine ;)

Hai sa nu stricam totusi topicul lui Lorelei.. exista cateva topicuri la http://www.lovetime.ro/community/index.php?board=8.0 unde putem sa discutam cu dragoste despre dragoste..

30 Noiembrie, 2004, 06:10:24 p.m.
Răspuns #25

DIANA

Vizitator
Mi-am ales ca nick propriul nume. Recunosc, insa, ca ma fascineaza si personajul mitologic cu acelasi nume!   ;)
Diana, veche divinitate italică era considerată zeiţa luminii, al cărei simbol strălucitor era Luna.
Diana era, de asemenea, zeita vanatorii la romani, , identificată mai târziu cu Artemis din mitologia greacă.

30 Noiembrie, 2004, 06:47:09 p.m.
Răspuns #26

cv

Vizitator
"vanez" - dupa cum am scris acum mult timp - forta mostenita de la Zeus cu prudenta lui Metis :D
Grecia si Egiptul mai au si ceva deosebit in inima mea.
Mi-am dorit eu Nefertiti dar... cred ca era oglinda putin aburita ca nu semanam ;)

30 Noiembrie, 2004, 08:57:23 p.m.
Răspuns #27

|ngerMorT

Am fost de multe ori asemuita cu un ingeras ( dar tot de mult ori si cu un dracusor :P )...Am avut si nickul "ingerash" mult timp...dar am realizat ca-mi lipsesc aripile...Si ce e un inger fara aripi? Un inger mort...un inger pe pamant...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

03 Martie, 2005, 09:15:51 p.m.
Răspuns #28

DIANA

Vizitator
"De ce v-ati ales aceste pseudonime?" ...imi vine sa ii intreb, indignata intr-un fel, pe cei care isi aleg pseudonime oarecum ciudate si care nu stiu cat ii eprezinta. De exemplu, stiati ca cineva isi spune gretzosu pe acest site? Iar altcineva zice ca el e The Z man?  Ce inseamna ca te auto-numesti Warrior-XBoy? Nu vi se pare ciudat sa va adresati cuiva cu "draga X-ploziv-ule? Sau nu e complicat si inutil sa scrii un nume precum gyk aKUZATU? Mai ales ca suntem pe un site dedicat iubirii!  Ce reactie starneste ID-ul nostru in randurile celorlalti membri? Au mesajele noastre greutatea pe care o vrem daca sunt scrise sub un pseudonim ca de exemplu  strontanu sau sfbetiv? Zau, cati din noi si-au pus aceste intrebari inainte sa isi aleaga numele cu care apar pe site? Si daca nu i-a interesat aceste aspecte, nu ar fi cazul sa inceapa sa ii intereseze? Voi ce reactie aveti cand vedeti un mesaj semnat jobresthotel ? Poate toate astea au o logica sau o explicatie care mie imi scapa. Dar poate s-o gasi cineva sa ma lamureasca! Deocamdata va propun doar sa fim mai atenti nick-urile pe care ni le alegem. Ar fi bine ca ele sa nu ii agreseze pe ceilalti.

03 Martie, 2005, 10:08:02 p.m.
Răspuns #29

George Ene

Tema-mi pare demnă de luat în seamă şi mai ales de tras învăţăminte (de pe urma dezbaterii ei). Personal mă îngrozuesc când văd ID-uri ca "ÎngerMorT", "FiulPloii", "PDChiosu" ori altele asemenea. Să fie oare aceşti semeni ai noştri diferiţi într-atâta de noi, de-şi zic aşa? Nici vorbă! Că le place să se numească atât de insolit (ca să nu zic atât de… prostesc), e treaba lor, dar să se gândească şi la noi, ăştilalţi, care nu putem rumega asemenea atacuri la seriozitate.
Eu, unul, nu bag în seamă texte cu semnături precum cele menţionate. Punctum!
E cantu dinoscitur avis