10 Octombrie, 2025, 07:41:48 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Mi-e teama...  (Citit de 12461 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Februarie, 2006, 09:53:49 p.m.
Răspuns #15

stejara

Cel mai mult mi-e teama de mine...de raul din mine, care uneori este mai puternic decat binele...
    Mi-e teama de intunericul care se face uneori in inima mea...
    Mi-e teama de clipele cand ma coplesesc tristetile si neimplinirile pe care le-am adunat...

08 Februarie, 2006, 10:21:15 p.m.
Răspuns #16

sunshine

Nu-ti fie teama, stejara, esti printre cei mai buni prieteni ce pot exista. Impreuna ne vom sprijini sufletele triste si le vom scoate la lumina.
 Bine ai venit!

Iar tu, drag ingeras, daca tie ti-e teama, de noi cine mai are grija?Eu am nadejde in ingerii de aici , ca tare nevoie mai am sa-mi vegheati drumul inainte, sa ma feriti de suferinta care ma apasa din ce in ce mai mult. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Februarie, 2006, 10:29:31 p.m.
Răspuns #17

Guardian|Angel

Pai da,normal ca voi fi alaturi de tine...dar mie nu imi e teama de asta...imi e teama ca nu stiu sa fiu acolo ude trebuie, cand sufletul meu are nevoie de asta, mi-e teama ca nu stiu sa-mi vindec ranile,astept sa se cicatrizeze singure, iar de cele mai multe ori,ele se adancesc daca nu sunt ingrijite...mi-e teama ca intr-o zi, nu voi mai putea fi langa cei pe care ii iubesc, si imi e tare team,a ca nimeni nu va mai avea nevoie de mine la un moment dat...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Februarie, 2006, 10:43:53 p.m.
Răspuns #18

un_suflet

Fetelor "de ce ti-e teama de aia nu scapi", e verificata!!!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

09 Februarie, 2006, 03:33:43 p.m.
Răspuns #19

digitty

Mi-e teama...

-de paienjeni (de fapt mi-e scarba de ei ;D )
-de intuneric
-de esecuri majore care sa imi influenteze viata
-de singuratate
-de boala (pentru ca stiu cat de oribila e)
-de regret...cred ca de regret mi-e cel mai frica dintre toate
-sa nasc... :-\
-sa nu mor inainte de a trai prima noapte de dragoste,inainte de a face bungee-jumping,inainte de a sari cu parasuta (ultimele doua sunt de fapt niste mofturi care nu sunt obligatorii... ;D )

Fetelor "de ce ti-e teama de aia nu scapi", e verificata!!!
eu,personal nu cred asa ceva...si sper sa nu fie adevarat..

everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

09 Februarie, 2006, 03:38:35 p.m.
Răspuns #20

sunshine

Sa nu-ti fie teama sa nasti.Este cea mai minunata traire din Univers.Pentru mine sunt 2 zile de fericire din cele 12 de fericire din viata mea( nu pot sa cred ca pot sa-mi numar zilele de fericire-dar macar au existat).
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

09 Februarie, 2006, 06:04:29 p.m.
Răspuns #21

Lady Allia

Mi-e teama sa clipesc...nu vreau sa mai pierd nici o clipa in care sa nu il pot vedea!
Mi-e teama sa sufar....nu vreau sa vad durerea suferintei mele in ochii lui!
Mi-e teama sa plang...pentru ca mi-e teama sa nu vad lacrimi in ochii lui!
Mi-e teama sa-mi mai fie teama de ceva!

10 Februarie, 2006, 04:25:15 p.m.
Răspuns #22

ONLY DESIRE

Mi-e teama de Moarte...ingrozitor de tare,si atat de moartea mea ci a celor la care tin:si imi e teama de ( o fobie) de morti!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

11 Februarie, 2006, 03:00:11 p.m.
Răspuns #23

desdemona

imi este teama de uitare...si de indiferenta...atat...nu cred ca poate fi ceva mai dureros..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Februarie, 2006, 03:37:29 p.m.
Răspuns #24

Lady Allia

Mie de moarte nu mi-e teama draga mea...nu mi-e teama fiindca simt ca nu este altceva decat un pas..., dar mi-e teama enorma...enorma ca atunci cand fac pasul acesta el nu va fi langa mine sa-l mai privesc pentru ultima data! Mi-e teama ca nu am sa pot sa il iau cu mine in suflet si in privirea sufletului...mi-e teama ca nu cumva murind sa-l uit ...mi-e teama sa fiu fara el !
« Ultima Modificare: 11 Februarie, 2006, 04:18:51 p.m. de Lady Allia »

11 Februarie, 2006, 03:47:17 p.m.
Răspuns #25

sunshine

Mi-e teama sa-mi traiesc viata, mi-e teama ca durerea va creste si simt cum trupul mi se desprinde de realitate , ochii nu mai vor sa vada, gandul nu mai asculta, inima uita sa bata, buzele nu-mi mai primesc lacrimile. Mi-e teama ca indiferenta incepe sa -si faca loc inauntrul meu, langa nimicul devastator.
 Spui ca ti-e teama sa uiti...........vreau eu uitarea voastra, sa uit ce am trait , sa uit ce am visat , sa uit de ce mi-e teama.
 Da.......mi-e groaznic de teama sa ma trezesc maine, s-o iau de la capat, cu o durere mai mare, cu aceeasi singuratate.

11 Februarie, 2006, 04:43:15 p.m.
Răspuns #26

Lady Allia

Mi-e teama sa nu esuez in dorinta mea de a ridica sufletul frumos si cald al surioarei mele dragi acolo unde ii este locul...
As vrea sa ii asez sufletul si viata undeva sus, la inaltimi greu de atins, acolo unde florile niciodata nu isi pierd gingasia, iar gerul aspru al iernii nu poate sa il atinga..., acolo unde lacrimile nu curg decat de fericire !

Draga mea au fost momente in viata mea in care ma gandeam doar sa mor...eram orbita de disperare, de Bacovia si Cioran din mine...., de viata mea prea obosita sa vrea sa mai bata intr-o inima batrana si carunta de atata, atata durere si irealizari, insa mereu am simtit ca ceva era neterminat, mereu am simtit ca exista ceva la care nu am ajuns inca, mereu am simtit ca trebuie sa merg mai departe!
Am simtit toate acestea deoarece atunci cand inchideam ochii obosita de viata, de rautatea celor din jur, iar sufletul incepea sa imi paleasca..., de fiecare data cand ma simteam pierduta si-mi ingenuncheam sufletul urland si plangand in noptile reci strangand perinita cu putere pe gura sa nu ma auda nimeni...simteam o luminita ca era acolo...o prezenta asemeni unei adieri calde care ma infiora cu o speranta launtrica..."nu se poate la capatul acestei dureri sa nu fie fericire"...imi ziceam!
De fiecare data cand noptile erau prea reci si singure, iar trupul si viata imi tremurau de teama neiubirii...un inger cobora si ma tinea strans in brate...ma mangaia pe par, ma legana si imi ingana incet o melodie care ma linistea si ma facea sa adorm cu ochii in lacrimi, dar cu sufletul inca sperand !
De fiecare data cand am cazut draga mea am cazut cu dorinta de a nu ma mai ridica vreodata...cu speranta ca voi uita tot...vroiam sa uit tot, dar era ceva care ma ridica de fiecare data, ma mangaia si stralucea doar pentru mine ca un far imens aruncat in mijlocul pustietatii din lumea asta si stralucea neobosit ghidandu-ma incet, incet catre capatul suferintei...incalzindu-mi sufletul inghetat...strigandu-mi mereu numele...aparandu-ma de orice umbra, aprandu-ma de orice...uneori chiar si de mine !
Uneori insa durerea si greutatea ma apasa prea mult si nu il simteam...poate pentru ca nu mai vroiam sa fiu salvata...pentru ca simteam ca nimic nu mai ma poate face fericita....pentru ca nu simteam ca merit sa fiu fericita..., dar trebuie draga mea sa ridici mereu fruntea sufletului, sa nu te lasi ingenuncheata de nici o "iubire" care se presupune a te iubi si in schimb te goleste de orice dorinta de a mai vrea sa traiesti, sa inaintezi sau sa surazi....
Aceea nu este iubire...nu este deoarece cei care ne iubesc cu adevarat nu ne fac sa suferim...si..NU NE PARASESC !
Este insa o lectie pe care o invatam foarte greu si numai atunci cand exista cineva care se incapataneaza pur si simplu sa ramana, sa lupte pentru tot ceea ce insemnam noi, sa vrea sa ne vada mereu fericite, sa ne adore si pasii...e o lectie pe care nu o putem invata decat in doi..., dar in doiul magic unde iubirea e la ea acasa, iar renuntarea nu exista!
Nu iti dori sa uiti draga mea...doreste-ti sa ti-l amintesti mereu si doreste-ti sa uiti doar durerea care ti-a lasat-o in urma !

11 Februarie, 2006, 04:57:55 p.m.
Răspuns #27

sunshine

Iubita mea.......sunt atat de egoista! Inteleg , am primit iubire si acum ma doare.As vrea s-o alung dar mi-e frica sa raman iar goala, mi-e frica fiindca stiu ca nu mai am dreptul la alta iubire. Nu este nimeni vinovat de suferinta mea.Nu.......eu vars lacrimi amare caci mi-am dorit ceva si pentru mine, toata viata am asteptat si acum nu pot sa mai vad in jur. VREAU CEVA NUMAI AL MEU! Nu-mi mai suport noptile lungi invaluite in singuratate, intind mainile cu disperare si nu ating nimic. Ma doare corpul de nemangaiere, ma dorr buzele de nesaruturi, ma dor ochii de intuneric, ma doare neauzul cuvintelor de iubire, ma dor mainile de neimbratisari.
 Atatia ani cat am asteptat imi placea sa visez  .Dar acum sunt intemnitata in viata asta si nu pot face nici un pas sa ies din celula ei.
 SUNT O LASA :'( :'( :'(

12 Februarie, 2006, 01:35:43 a.m.
Răspuns #28

Do4Love

Singurul lucru de care mi`e mie teama ....sunt EU ...cred ca sunt un demon cu chip de om ..care nu face alceva decat sa faca lumea sa sufere si  astept ziua in care n`o sa mai fiu EU..ziua in care nu o sa mai vad suferinta in jur ..ziua in care sa pot privi fericit apropele ...pt ca fara sa vreau lume sufera din cauza mea si desi nu vreau asta se intampla si nu stiu ce sa fac ...cum sa ma comport in situatia asta ... :'(

12 Februarie, 2006, 11:02:48 a.m.
Răspuns #29

desdemona

Poate daca ai comunica..ai spune cuiva..ce este cu tine..ce simti..poate cineva te-ar putea juta.Nu degeaba ai nimerit pe acest site..aici sunt oamnei care te-ar putea ajuta,intelege..hai curaj!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului