11 Octombrie, 2025, 12:02:44 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Aici sunt întrebările pe care ni le punem de mult  (Citit de 8189 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Noiembrie, 2004, 11:04:03 a.m.
Citit de 8189 ori

Iosif

Aici sunt întrebările pe care ni le punem de mult:

- Dacă de la înot se slăbeşte, unde greşesc balenele?
- Dacă uleiul de porumb se face din porumb, cum este cu uleiul de corp?
- Dacă lipiciul SuperGlue lipeşte într-adevăr orice, de ce nu şi interiorul tubului?
- De ce nu sună ocupat când greşim numărul?
- De ce iţi trebuie programare la clarvăzător?
- Dacă azi sunt zero grade, si mâine e de două ori mai frig, cât de frig va fi mâine?
- Primeşti bani înapoi dacă taxiul merge cu spatele?
- De ce morcovii sunt mai portocalii decât portocalele?
- De ce oamenii te cred pe cuvânt când le spui că exista 400 milioane de stele pe cer, dar când le spui că această bancă a fost proaspăt vopsită, cred că glumeşti?
- De ce sucul de lămâie este în mare parte din ingrediente sintetice, pe când în soluţia de spălat vase este zeama de lămâie adevărată?
- De ce Tarzan nu are barbă?
- Oamenii căsătoriţi trăiesc mai mult, sau doar li se pare?
- Cu ce viteză se deplasează întunericul?
- Cum se împachetează biluţele de polistiren când vrei sa le trimiţi pachet?
- Există alt cuvânt pentru cuvântul "sinonim"?
- De ce nu există mâncare pentru pisici cu gust de şoareci?
- Cum ar arăta scaunele, dacă am avea genunchii la spate?
- De ce femeile nu merg niciodată singure la WC?
- Un termos vara păstrează băutura rece, iarna caldă. De unde ştie termosul când e vară şi când e iarnă?
- Dacă absolut nimic nu se prinde de teflon, atunci cum rămâne teflonul lipit de tigaie?
- De ce un magazin cu program non-stop are lacăt la uşi?
- De ce "prescurtare" e un cuvânt atât de lung?
- De ce in Statele Unite, pentru injecţia letală, se folosesc ace sterile?
- Eschimoşii orbi au câini de sanie dresaţi pentru orbi?
- De ce în avioane se împart veste de înot, în loc de paraşute?
- Un şofer care lucrează pe maşini de deszăpezire, cum ajunge dimineaţa la servici?
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

19 Noiembrie, 2004, 04:06:41 p.m.
Răspuns #1

flori de tei

Super intrebari. De unde le-ai scos, frate? Unele sunt nostime rau. :)

20 Noiembrie, 2004, 10:56:03 p.m.
Răspuns #2

bke

Vizitator
ok hai si eu acum , intrebari fara raspuns

1.Cine a construit piramidele?
2.Cand au aparut egiptenii si din ce neam faceau parte in Biblie?
3.De unde provine cuvantul asasin?(eu stiu raspunsul , sac!!!!)

20 Noiembrie, 2004, 11:30:34 p.m.
Răspuns #3

Lord_Saladin

Vizitator
 1) Piramidele au fost construite fie de o civilizatie enigmatica acum mai bine de 12 000 de ani , fie de catre faraonul egiptean Keops... in ambele cazuri, sclavii le-au construit  ;).

2) Conform Scripturii, egiptenii sunt urmasi ai lui Ham, mai exact ai lui Misraim, de unde si denumirea ebraica a Egiptului de Misraim, respectiv Misr in araba.

3) Hassan-i-Sabah , "batranul din munti" , un fanatic religios siit din Persia sec XI, a intemeiat secta Ismailitenilor ,o secta ce se ocupa cu ucideri si "terorism".Hassan si-a construit o resedinta la Alamut, unde printre multe altele, a incercat reconstruirea paradisului terestru, dandu-le adeptilor sai sa consume hasis.De la hasis,  provine denumirea data sectei de Hashishin, adica consumatori de hasis.Sensul actual de asasin=ucigas, provine de la activitatea lor terorista.

20 Noiembrie, 2004, 11:42:49 p.m.
Răspuns #4

bke

Vizitator
mmm si eu care stiam ca vine de pe la italieni care si-au facut o mica armata devastatoare numaita hasasini ca foloseau heroina...:), iar cu egiptenii ma indoiesc ca sclavii aia puneau pietrele alea de un tonaj oare care fix pe nord sud est vest

20 Noiembrie, 2004, 11:49:58 p.m.
Răspuns #5

Lord_Saladin

Vizitator
 Prostia societatii noastre consta in faptul ca noi, cei moderni, ne consideram "varful piramidei" in evolutia culturii, a moralei, a artei, etc...
 Cum le-au pus ? Pai le legau bine cu funii, si le tarau in sus pe niste rampe care aveau pe ele niste busteni dati bine cu apa... lunecau pietroaiele de minune...  :D

Daca nu iti convine variana asta, poti sa iei in considerare si varianta ca s-au folosit de magie... se stie clar ca vrajitorii egipteni erau renumiti in lumea antica...  ;)

20 Noiembrie, 2004, 11:52:27 p.m.
Răspuns #6

bke

Vizitator
well varianta aia a fost data si pe discovery si ziceau ca tot nu aveau timp sa le faca... a doua... nu stiu ce sa mai zic.. :)eu cred ca suntem intr-un ciclu in care ne dezvoltam pana intr-un anumit punct si apoi ne distrugem , nu mai ramane nimic , dupa are iar ne dezvoltam si tot asa...  si ca mai lasam niste urme ...:)

20 Noiembrie, 2004, 11:57:30 p.m.
Răspuns #7

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu cred in faza cu autodistrugerea...
 Cred insa ca a existat o civilizatie mai veche, ce a avut cunostinte avansate , dar nu neaparat tehnologie... mai degraba magie... .Enoh, patriarhii, in general, partea de inceput , Geneza din Biblie se incadreaza in aceea perioada.
 In om este o gena spirituala  lasata de Dumnezeu (ajunsa acum latenta din cauza excesului de ratiune si tehnologie), ce permitea telepatie, telekinezie, etc....

27 Noiembrie, 2004, 03:22:56 a.m.
Răspuns #8

bke

Vizitator
eu cred ca au existat mai multe civilizatii dotate cu niste tehnologii mult mai moderne ca cele din ziua de astazi, problema se pune, cine le-a dat viata?Ei sau "ei" sau ceilalti sau.... pe cine au ca Dumnezeu?

27 Noiembrie, 2004, 05:17:48 p.m.
Răspuns #9

Lord_Saladin

Vizitator
 Dumnezeu le-a dat viata si acelor vechi civilizatii...
 El, cu mana Lui proprie i-a creeat. Deci, si daca se vor gasi vreodata extraterestri in Univers, noi vom fii speciali intr-un fel, caci am fost singurii creati de Dumnezeu in mod personal.
 E o discutie foarte complexa, si sunt extrem de multe opinii.Am putea discuta pe tema asta si 100 de ani, si tot sa nu ajungem la o concluzie valida. Eu zic ca important e sa ducem o viata buna, sa ajungem in rai, asta sa ne fie preocuparea. Apai acolo vom afla raspunsurile si la aceste intrebari.

28 Noiembrie, 2004, 06:26:01 p.m.
Răspuns #10

Lord_Saladin

Vizitator
 Ok, pun si eu o intrebare incuietoare..

DACA EVEREST ESTE CEL MAI INALT VARF, CARE ESTE CEL MAI MIC MUNTE ?  :D :D ??? ???

28 Noiembrie, 2004, 06:30:45 p.m.
Răspuns #11

|ngerMorT

gaurile abisale :))...ca sunt munti cu minus in fata :)))
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

28 Noiembrie, 2004, 06:45:48 p.m.
Răspuns #12

DIANA

Vizitator
Dar, apropos de piramidele egiptene si de tehnica folosita pentru construirea lor, vo de parghii ati auzit? :D

28 Noiembrie, 2004, 09:45:07 p.m.
Răspuns #13

bke

Vizitator
am auzit de pargii, dar de parghii care sa ridice tone nu am auzit:)

28 Noiembrie, 2004, 10:58:23 p.m.
Răspuns #14

D3rb3d3u

Vizitator
Lasati, ca o sa ma duc in Egipt de sarbatori, sa vad care este adevarul, sa nu va mai certati atat  ;D