11 Octombrie, 2025, 01:28:41 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: salut la toată lumea  (Citit de 3691 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Noiembrie, 2004, 12:40:25 p.m.
Citit de 3691 ori

vrajitorul din oz

Bună...
O prietenă mi-a zis de locul asta... Love Time... Există timp de iubire şi timp de neiubire? Există  clipe în viaţă când iubeşti cu întreaga fiinţă şi apoi... ce se întâmplă? Sfârşim în tăceri, refuzuri, despărţiri, reproşuri. E o greşeală pe undeva, e un destin (oh, eu nu cred în destin!) sau e pur şi simplu curgerea tumultoasă a vieţii? Fluviul care se umflă pe neaşteptate şi ne ia când nu suntem pe pământ solid?
De ce uneori te privesti in luciul apei si iti zaresti doar trecutul? Mi-e dor sa vad iar limpede in faţă, să ştiu încotro mă îndrept. Pentru ca nu mai ştiu decât parţial.
Sunt Petruţ şi sper să ne cunoaştem cât de cât...
"Silence is a text easy to misread." (A. A. Attanasio, 'The Eagle and the Sword')

18 Noiembrie, 2004, 12:52:06 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Bun venit, Petrut. Sa nu crezi ca esti singurul care isi pune toate aceste intrebari... O sa ne cunosti incet-incet si o sa vezi ca cei mai multi au intrebari... si prea putini au raspunsuri.  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Decembrie, 2004, 03:44:11 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Din momentul cand ne nastem si pana murim ne tot punem intrebari, incercam sa descoperim lumea din jur. Oare avem vre-o sansa?
Bine ai venit Petrut.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.