10 Octombrie, 2025, 08:29:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dragostea si moartea nu se negociaza  (Citit de 4506 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Noiembrie, 2004, 07:02:43 p.m.
Citit de 4506 ori

imbratisatdestele

Sunt nou venit...scapat din furtuna neimplinirii, esuat in singuratate dar cu inima si mintea deschisa spre primavara schimbarii si al adevarului.
Va intreb asa ca de inceput, dragostea si moartea sunt negociabile?

18 Noiembrie, 2004, 07:30:55 p.m.
Răspuns #1

friend

Vizitator
 :) Bine ai venit! Ce legatura vezi tu între dragoste şi moarte? Vrei sa ştii daca dragostea e nenegociabila precum moartea?

Moartea nu e negociabila, cred ca nimeni nu crede altceva, toţi murim, nimeni nu poate scapa de ea.

Iubirea, cred însa ca nu trebuie privita ca o fatalitate, ca ceva care te alege fara sa ai vreun cuvant de spus în treaba asta. Da, cred ca dragostea e negociabila, ca sa folosesc termenul tau, adica pana la urma e alegerea ta. Sau mai bine zis, poţi sa alegi daca doreşti sa nu te laşi purtat încotro vrea ea. Poţi alege sa iubeşti sau sa nu! Sau insinuezi ca nu se poate trai fara dragoste?! Se poate, dar recunosc, aia nu mai e viaţa! :)

PS: Prima oara cand ţi-am vazut nick-ul, am citit "imbratisatdestule"! Bine ai venit, spun din nou! ;D

18 Noiembrie, 2004, 07:31:40 p.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator

18 Noiembrie, 2004, 07:42:52 p.m.
Răspuns #3

friend

Vizitator

18 Noiembrie, 2004, 08:11:41 p.m.
Răspuns #4

AL`Xandra

Vizitator
Buna___ imbratisatdestele... dintre atatea continuari posibile, tu ai ales-o pe cea a "negocierii".
Eu cred ca tot ce nu poate fi oprit are un scop...

Si totusi, sunt sigura ca ai o candoare fierbinte, flamanda de viata, insetata de curiozitati... lasa negocierile si "topeste'ti fricile"...~!!!

Negocierea, despre care vorbesti, are loc mereu, in fiecare clipa.
Asa cum schimbarea este omniprezenta in noi toti.
De multe ori am simtit un soi de tradare, de depersonalizare, maxima, in esenta acestei idei.
Dar, din fericire, Dumnezeu este cel care leaga, sudeaza toate aceste clipe, ale separarii, intre ele, dandu-le un scop, o ratiune, si continuitatea unei simtiri. El este oglinda noastra cea mai clara, cea pe care nu o vom putea gasi, in totalitate, decat la acea punte dintre vieti, numita 'moarte'.

Ai fost simpatic, adica mai esti  :D
                 Sedere placuta~!

20 Noiembrie, 2004, 11:30:06 p.m.
Răspuns #5

Anca-Mikky

Dragostea cu moartea mi se pare ce mai perfecta amestecatura..Ati ascultat HIM? Unirea celor 2 este cel mai puternic sentimen..de ce? pentru c prin ea te dizolvi si continui sa nu mai existi aici ..ci in alta parte..continuare..
Viata este o lunga si chinuitoare boala, boala pe care numai moarte o poate vindeca. Sa o ajutam sa se vindece sau sa incercam un alt antidot?

22 Noiembrie, 2004, 03:16:21 p.m.
Răspuns #6

imbratisatdestele

:'( Al'Xandra, nu stiu cum sa te pun in coltul drag de multumiri tainice, cu REul tau m-ai indemnat sa-mi "topesc fricile" perfect si cred ca numai focul adevarului o poate face...mai este un pericol (frica) sa nu ajung sa ma TOPESC eu insumi in dragoste, cred ca atunci Dumnezeu poate SUDA.
Mai stau la voi ca mi-e drag. :-*

22 Noiembrie, 2004, 03:28:48 p.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator
a negocia e un termen prea mercantil pentru trairile ce ni se petrec. dar daca acesta este cuvantul ales...ma supun lui  :)
evident ca moartea n-o poti pacali ca si nasterea, ele doua fiind lucrurile pe care nu le putem controla in viata. iubirea e al treilea mare lucru ce ni se intampla, si singurul pe care-l putem alege (negocia). dar decat s-o negociezi si pe aceasta, eu zis s-o lasi sa se petreaca, pura asa cum e, caci numai ajuns acolo vei putea saruta luna si imbratisa astrii!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Decembrie, 2004, 03:42:26 p.m.
Răspuns #8

Iosif

Bine ai venit imbratisatdestele
Poate un copil sa negocieze iubirea ce o simte fata de mama care il alapteaza? Daca da, atunci iubirea este negociabila.
Poti "negocia" daca arati sau nu ce simti, asta da, dar nicidecum iubirea. Iubirea nu se poate cumpara oricat ai negocia sau licita pentru ea.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.