10 Octombrie, 2025, 05:53:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Frumoasa Estella  (Citit de 10587 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Noiembrie, 2004, 08:37:41 p.m.
Citit de 10587 ori

CLARA

Dedic aceasta poezie prietenei mele Estella

O frumusete clara
De doamna venetiana
O frumusete rara
Ce-n lume n-are seaman.

Estella se numea
Frumoasa curtezana
Un chip ce radia
Lumina diafana.

Privirea de felina
Si buze senzuale
De dame lumea-i plina
Dar ea e speciala...

Iar parul ei de abanos
Lucios si inelat
E glasul ei asa duios,
Cristalul cel mai rafinat.

O piele alba,sidefie
Si trup de balerina
Emana sarm si gingasie
Ca o aroma fina.

Domnita firava
Dulce,distinsa,
Delicata,suava,
Din basme desprinsa.

Frumoasa Estella
Asa i se spune;
Frumoasa Estella
E unica-n lume.
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...

20 Noiembrie, 2004, 07:07:01 a.m.
Răspuns #1

sfbetiv

Sunt de acord cu tine Clara , mai ales la ultimu vers " E unica-n lume"  si sper sa fie pentru totdeauna a mea !
Iti multumesc Clara ce ai facut pentru Estella mea esti o surioara pe cinste !

22 Noiembrie, 2004, 01:59:35 p.m.
Răspuns #2

dove

mereti in truda voasta cum puteti sa o muscati chiar in halu asta?saracii.....
lasati copiii ca o sa cresteti si voi si veti vedea ca nu chiar tot ce zboara se mananca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saracii copiii....

22 Noiembrie, 2004, 08:03:14 p.m.
Răspuns #3

CLARA

scuza-ma dar eu chiar nu stiu la ce vrei sa faci referire.ceea ce ai scris u nu are nici o legatura cu subiectul.data viitoare scrie doar atunci cand ai ceva coerent so corect d.p.d.v. ortografic de spus.ok?
« Ultima Modificare: 22 Noiembrie, 2004, 08:07:51 p.m. de CLARA »

22 Noiembrie, 2004, 08:12:52 p.m.
Răspuns #4

|ngerMorT

eh...din cand in cand mai apare si cate-un "n-are ce face" d'ast pe site :)...nu e cazul sa-l bagi in seama.
frumoasa poezia si frumusica fata :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Noiembrie, 2004, 08:32:07 p.m.
Răspuns #5

CLARA

Nici nu stii cat de mult inseamna cuvintele tale pt mine.intr-adevar Estella e frumoasa si in realitate:).Iti multumesc din suflet pt cuvintele frumoase. ;)
                                                                CLARA

23 Noiembrie, 2004, 12:16:21 a.m.
Răspuns #6

sfbetiv

Sunt de acord cu Clara mai ales ca e scrisa pentru sotia mea ! Ma simt mandru de nevasta mea si nu in ultimu rand de buna mea prietena Clara care a scris aceasta poezie pentru sotia mea !
Mi de multumiri Clara !  ;)

03 Decembrie, 2004, 03:33:29 a.m.
Răspuns #7

sfbetiv

Si acum ca tot mi`ati laudat asa mult nevasta , cred ca eu sunt in masura sa spun ceva mai multe despre ea .
Ma ajutat enorm de mult sa nu fiu in momentul acesta inchis , dupa ce ma facut sa inteleg ca gresesc , a simtit ca am inceput adica beam ceva mult , si acum a ajuns sa ma convinga sa nu mai beau , am ajuns sa nu mai beau o picatura de bere sau de orice alt alcool. II multumesc enorm de mult pentru tot ce a facut pentru mine .
Ce anume pot sa ii cer mai mult ? Un copil si fericire , ca restul vine de la sine !

25 Decembrie, 2004, 03:03:29 p.m.
Răspuns #8

deMONADA

spiritul tau creator ma depaseste.a iubi pe cineva de frica singuratatii nu e un sentiment profund, ci provenit din instinctul nostru dinainte a a avea o constiinta...nu crezi in adevar.?.inceteaza sa te mai minti singur...
"Nimicul exista prin propria lui esentza de a fi"

25 Decembrie, 2004, 04:22:58 p.m.
Răspuns #9

CLARA

poate imi explici in ce sens te depaseste spiritul meu creator....cat despre semnatura mea...nu e desprinsa din creatia proprie ci e un vers al unei formatii ...si anume SAVOY.....Mi-ai starnit curiozitatea. :-\

25 Decembrie, 2004, 06:38:25 p.m.
Răspuns #10

deMONADA

poerty such...frumoasa Estella..daca ar sti...:>

26 Decembrie, 2004, 06:26:42 p.m.
Răspuns #11

CLARA

Am citit raspunsul tau....si m facut o fatza asemanatoare cu asta.. :(....Deci chiar nu inteleg ce vrei sa spui...Incearca te rog sa fii mai coerenta in exprimare daca vrei satefaci inteleasa...Daca nu...cel putin abtine-te de la comentarii facute doar ca sa te afli in treaba....Ce vrei sa spui de fapt?Cum adica poezii ca si frumoasa estella?cum adica daca ar stii?Cine daca ar stii?
                                                                                   CLARA

26 Decembrie, 2004, 06:46:11 p.m.
Răspuns #12

Robert.

Vizitator
Clara, poate ca deMONADA se referea la raspunsul lui sfbetiv din moment ce spune "inceteaza sa te mai minti singur...", nu crezi?! :) Clara parca n-ar fi nume de baiat, totusi.

Am intervenit aici fiindca te vad "prinsa" de discutie. Nu te mai framanta chiar de fiecare data pentru orice lucru! Lasa sa mai si treaca pe langa tine unele afirmatii, nu le mai pune la suflet! :)
« Ultima Modificare: 26 Decembrie, 2004, 06:48:39 p.m. de Robert. »

27 Decembrie, 2004, 12:03:26 a.m.
Răspuns #13

deMONADA

Clara, nu vad de ce te-ar privi pe tine comentariul meu...era menit pentru a aprinde un beculetz..ceea ce s-a si intamplat...dragostea si minciuna nu sunt compatibile. Si da, mintindu-ne pe noi,  EL se minte singur...

27 Decembrie, 2004, 01:10:05 p.m.
Răspuns #14

CLARA

De ce m-ar atinge pe mine comentariul tau??? ....Chiar asa...de ce?Doar pt ca l-ai scris ca raspuns la poezia mea?Sau poate chiar creatia lui sf betiv te depaseste ,nu a mea....nu-i asa?De ce nu imi scrii tu un mesaj privat sa ma lamuresti si pe mine cum e cu minciuna si cu dragostea asta...ca n-as vrea sa-mi vad prietenii suferind....vad ca stii multe despre subiectul asta.
                                                                    CLARA