Despre moarte si viata de dupa moarte s-au spus multe si inca se pot spune, cert este ca moartea este parte din "viata". Mare parte a religiilor recunosc existenta vietii de apoi. Formele de existenta difera, totusi, moartea nu este sfarsitul. Este adevarat ca au fost relatate mai multe decorporalizari, unele cu lux de amanunte din viata de apoi, care se pare ca este o viata strict spirituala (doar in prima parte exista corpul astral). Moartea trebuie privita ca parte din viitor.
Ma intreb ce determina anumite persoane sa aleaga moartea de buna voie. Toti cei care se sinucid au impresia ca odata ce moartea se instaleaza problemele lor vor disparea, altii cred ca moartea le va aduce "odihna vesnica". Cine stie cum va fi dupa moarte?! Ne poate garanta cineva ca va fi mai bine ca aici?!
Deocamdata suntem aici, in lumea noastra si aici trebuie sa ne traim viata.
Unul din motivele pentru care trebuie sa ne dezvoltam partea spirituala este tocmai pentru a ne putea integra mai usor in viata de apoi. Am citit in mai multe carti ca cei care nu cred in viata de apoi vor renaste aici, in lumea noastra pana ce spiritul (sufletul) lor se va dezvolta si va avea capacitatea sa inteleaga acest mod de "viata". Evident ca sunt numeroase povesti legate de reincarnare, cea care mi-a atras atentia a fost a unei fetite in care se spunea ca a "renascut" o femeie. Fetita stia locul in care a trait respectiva femeie si l-a descris cu lux de amanunte desi nu il vazuse niciodata, se spunea ca fetitei (de fapt femeii care s-a reincarnat in ea) ii era dor de familia ei si era trista mereu, a povestit cum a murit, a povestit despre copii ei si despre sotul pe care il lasase in urma. A fost dusa in locul pe care il descrisese (detalii erau destul sa il poata gasii) si s-a dovedit ca tot ce a spus este adevarat.
Eu unul nu stiu ce va fi dupa ce mor, sper sa le fie bine celor dragi pe care am sa ii las in urma si.. cand voi fi acolo am sa gasesc probabil raspunsul la intrebarea ce ne-o punem acum.
Asa in incheiere, de tot venii vorba de moarte, daca mor nu vreau sa planga nimeni dupa mine, personal nu consider moartea un sfarsit, probabil ne vom reintalnii in curand.

Sa fiti iubiti! Aici si oriunde ati merge.