10 Octombrie, 2025, 09:21:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: dragoste in fata monitorului  (Citit de 23268 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 August, 2006, 04:31:52 p.m.
Răspuns #45

pokemon

Anastacia lupta daca ti se dovedeste ca este dragoste adevarata...nu conteaza cum il cunosti pe iubitul tau...important este ca tu sa simti sentimentele lui...si sa ai incredere in el..chiar daca va fi greu...
Multa bafta  :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 August, 2006, 06:52:52 p.m.
Răspuns #46

anastacia

Iti multumesc... din pacate nu toti cred in aceasta si imi este un pic greu... dar am sa lupt sa demonstrez ca aceasta dragoste exista, si stiu ca si el lupta pentru aceasta...

30 August, 2006, 07:00:05 p.m.
Răspuns #47

pokemon

Anastacia...daca voi simtiti ca exista...nu trebuie sa te intereseze prea mult parerea celor din jur...totusi...asculta i si apoi pune toate lucrurile in balanta...si vezi ce cantareste mai greu :) Iar in ceea ce priveste faptul ca este greu...o sa treaceti si peste asta...daca este dragoste adevarata...Uite..noi am reusit...si pot spune ca a fost mai mult decat greu...a fost extrem de greu...pt ca in afara faptului k ne am cunoscut pe net...intre noi e o diferenta de varsta de aproape11 ani...el era insurat...iar intre orasele noastre...o distanta de 4oo de km...nu este usor...dar dragostea poate muta muntii din loc....
Sper sa nu fiu judecata pt ceea ce am facut...dar...cred in puterea dragostie...si cred ca nu are rost sa stai intr o relatie care nu merge..
Asa ca...draga mea...mult curaj...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 August, 2006, 07:13:04 p.m.
Răspuns #48

anastacia

nimeni nu trebuie sa te judece... tu pur si simplu iubesti, si nu conteaza e insurat sau nu, e de virsta ta sau e mult mai mare, principalul e ca sinteti fericiti, si sper ca mereu veti fi... din pacate distanta dintre noi e mult mai mare... eu acum ma aflu in Portugalia... dar sintem foarte fericiti... e greu ca nu ne vedem, dar stiu ca vom fi impreuna.. Succese tie!!! Sper sa fie totul bine!

30 August, 2006, 07:16:22 p.m.
Răspuns #49

pokemon

Ms mult...si tie la fel :) noi ne vedem...la 2 sapt cel mult...dar tot e greu...sper sa aud numai de bine  de la tine....pupici

30 August, 2006, 07:21:03 p.m.
Răspuns #50

desdemona

fetelor..exista iubire si in fata monitorului care sa reziste distantei sa credeti in asta cu toata taria!atat timp cat exista impreuna..
pe undeva pe la poze utilizatori exista un topic care se numeste "imaginea e cea mai simpla conventie sociala..uneori,si cea mai frumoasa:)".Fotografiile  de acolo sunt o dovada vie ca iubirea depaseste orice bariare...distanta,varsta.Din prima poza pana la ultima cuvantul noi este singura lege care domneste.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 August, 2006, 07:22:36 p.m.
Răspuns #51

pokemon

Des...sper ca iti pot spune asa  :) adevarat graiesti :)

30 August, 2006, 07:26:20 p.m.
Răspuns #52

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Septembrie, 2006, 05:02:57 p.m.
Răspuns #53

burn_2_hell

da si eu am patit-o..defapt actualul prieten asa l-am cunoscut..desi stam la cateva sute de km departare...vine la mine mereu...pare imposibil,...dar chiar se intampla.. ::)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside