10 Octombrie, 2025, 08:28:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cerere in casatorie  (Citit de 36258 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 August, 2009, 05:26:13 p.m.
Răspuns #30

Ezo

eu m-am gandit de exemplu sa fie pe un stadion de fotbal... (NU in Romania) , e vorba de unul din cele mai frumoase stadioane din lume...  

Cumva stadionul din Lyon?  :D Habar n-am despre ce vorbesc  :laugh: nu le am cu fotbalul, dar am auzit si eu ca ar fi un stadion foarte frumos acolo  ::)

Mi se pare minunat nu atat faptul ca te-ai hotarat, in sfarsit, sa-i ceri mana alesei tale, ci ca iti doresti ca acest gest sa fie unul cat mai frumos, si mai special. Si cu siguranta va fi special, pentru ca un astfel de moment este atat de incarcat de emotie, incat nu se poate sa nu ramana gravat in inima si in amintirile voastre pentru totdeauna, indiferent de unde si cum se va intampla...
De fapt, nici despre toate astea nu am habar  :laugh: insa mai ca ma emotionez si eu numai cand ma gandesc... cat de frumos trebuie sa fie sa auzi din gura iubitului tau dorinta de a-si dedica intreaga viata... tie :)

Cat despre punerea in genunchi, este un gest foarte frumos si totodata plin de semnificatie: e un semn de adorare, de iubire, de respect, si te duce cu gandul la vremea povestilor, cand cavalerii cadeau mereu in genunchi la picioarele frumoaselor domnite in semn de supunere... Si cui nu ii plac povestile, unde binele mereu iese invingator, unde iubirea trumfa, iar El si Ea traiesc fericiti "pana la adanci batraneti"...  :-[

Mult succes si sa ne povestesti cum a fost!  ;D :-[ :-*
Sa nu crezi ce-ti spun acum...