10 Octombrie, 2025, 05:48:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cerere in casatorie  (Citit de 36241 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Ianuarie, 2006, 04:53:00 p.m.
Răspuns #15

sufletel

vezi, ai ajuns singur la acelasi lucru pe care poate il faceam si eu, sau te invatam...ti-ai ascultat sufletul..si uite ce a iesit, a iesit cum ti-ai dorit

oricum iti urez casa de piatra si multa fericire...si inca ceva, aveti grija de voi si de sufletele voastre...sa ne auzim cu bine

12 Ianuarie, 2006, 05:12:09 p.m.
Răspuns #16

Lady Allia

Pentru ca am vazut ca acest topic este destul de demult postat..ma gandesc ca faptul este deja mai mult decat consumat  ;D :D ;D, asa ca...nu imi ramane de facut decat sa va doresc sa aveti grija de iubirea voastra...sa puneti mereu pe foc sa nu se stinga flacara si...nu imbatraniti sufleteste niciodata...e pacat!!! Casnicie plina de caldura si fericire...copii sanatosi si...iubire peste masura... :)

13 Iunie, 2006, 12:26:58 a.m.
Răspuns #17

valentina

Sotul meu, pentru prima oara m-a cerut in statia de autobuz de sotie.Dar atunci l-am refuzat,apoi mi-a mai cerut inca odata mana ,dar de data asta acasa la mine,la parinti ,cu o sticla de sampanie si un inel din argint dar pe cat de simplu pe atat de plin de iubire.Pentru mine nu conteaza daca e aur,argint,pentru mine conteaza inelul ce reprezinta el cu-adevarat,unirea a doua suflete pereche.
O poti invita la un restaurant,pe plaja,cu un apus de soare,la munte,in teleferic,sunt multe locatii splendide pentru un asemenea gest.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

13 Iunie, 2006, 12:54:48 p.m.
Răspuns #18

serenity82

pentru mine cererea perfecta in casatorie ar fi la o cina romantica pregatita pe malul marii intr-un loc retras unde sa fim doar noi doi si natura. sa dansam sub clar de luna, sa mancam o friptura si o prajitura cu ciocolata, bem sampanie si sa se aseze in genunchi sa-mi faca o delcaratie de dragoste aparte si apoi sa-mi ofere inelul.  ;D dupa nu se mai zice .... stiu ca sansele sa fie asa sunt doar de 10% dar eu sper ca o sa fie ceva special si cat mai apropiat de visul meu   ::)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

30 Iunie, 2006, 12:42:18 a.m.
Răspuns #19

Guardian|Angel

Ei bine eu am fost ceruta de 3 ori de sotie...de acelasi barbat...prima oara a fost simplu, doar cu un inel,a doua oara pe aeroport, cu un buchet de trandafiri,iar a treia oara, cand a decolat avionul....nu ma asteptam niciodata.....a fost extraordinar....cat de importante sunt gesturile astea pline de iubire.... :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

30 Iunie, 2006, 12:40:02 p.m.
Răspuns #20

Empress

pe mine prietenul meu m-a cerut in casatorie a doua zi dupa ce ne-am cunoscut la inceput in gluma dar dupa vreo doua ore de conversatie m-a cerut cu adevarat vorbend serios si abia dupa 10 luni mi-a dat si inelul de logodna :P m-a facut sa-l astept :P
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

04 Iulie, 2006, 10:09:14 a.m.
Răspuns #21

Mihailovici

salut tuturor. eu sunt mai nou pe aici.
toate ca toate, dar sa trecem la niste sfaturi mai practice... cand o ceri in casatorie, cum e bine sa dai inelul? in cutie? sa i-l pui pe deget? pe care deget? la mana dreapta?
merci.

04 Iulie, 2006, 08:31:39 p.m.
Răspuns #22

Lorelei

Ha! A venit momentul "chieie"?  :D Pai sa fie intr-un ceas bun!
Nu ma pricep la chestii de-astea formale, important este sa-i spui din inima ce-i spui si sa ai inelul la tine (fetele tin mult la "inelul de logodna", indiferent cat de scump sau ieftin e, important e sa fie!). Nu cred ca va fi important pentru ea daca i-l dai in cutie sau i-l pui pe deget.

PS. Bun venit pe forum!  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

05 Iulie, 2006, 12:16:43 a.m.
Răspuns #23

Mihailovici

n-a venit inca momentul cheie dar ma pregatesc. totusi, insist, detaliile intr-un astfel de moment sunt esentiale. din cate stiu eu, inelul de logodna se pune pe mana stanga, degetul inelar, si sta acolo pana la casatorie, cand se muta pe dreapta, iar in locul lui pe stanga se pune verigheta. vroiam niste confirmari de la cei "cu experienta".

05 Iulie, 2006, 12:34:48 p.m.
Răspuns #24

Empress

toate fetele cand sunt mici viseaza la cererea in casatorie,este ceva ce va ramane in inima noastra pentru toata viata cererea in casatorie este practic primul pas al unei vieti impreuna ,este la fel de importanta ca nunta ...deci trebuie sa fie cat mai deosebit  :-*
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

20 Septembrie, 2006, 06:55:05 p.m.
Răspuns #25

pokemon

Cererea in casatorie...cum mi ar placea mie sa fie...
Nu stiu ...ceva spontan...nu neaparat premeditat  ;D nu ar mai conta daca ar fi sau nu inel...mi se pare foarte frumos un schimb de lantisoare,medalioane,sau orice alt lucru de al lui....care chiar sa aiba o valoare sentimentala pt noi... :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Septembrie, 2007, 10:28:13 a.m.
Răspuns #26

viulian

Administrator
Publicul mai solicita idei!  :-[

27 Septembrie, 2007, 10:34:22 a.m.
Răspuns #27

charlie

Cumva se aud niste clopote?  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

27 Septembrie, 2007, 10:39:14 a.m.
Răspuns #28

serenity82

DA dragul meu Mihailovici se pune pe mana stanga inelul pe degetul unde va sta ulterior verigheta. Sa se mute pe dreapta nu e neaparata nevoie insa acela e locul lui la inceput.
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

14 August, 2009, 10:17:40 a.m.
Răspuns #29

smileface

cautand pe net despre o cerere originala in casatorie ,am dat de forumul vostru ...

nu ca nu as avea idei insa vreau si confirmari de la altii care au trecut pe acolo.. ,ptr ca lucru asta nu l-am mai facut niciodata si nici nu mai vreau sa-l fac vreodata ,dupa ce il fac odata! (sper ca ati inteles:) ) iar daca il fac o singura data trebe sa fie frumos...

eu m-am gandit de exemplu sa fie pe un stadion de fotbal... (NU in Romania) , e vorba de unul din cele mai frumoase stadioane din lume...  (nu am sa va zic care) ,mie imi place ff mult fotbalul... ea stie, chiar se uita cu mine la meciuri , ii place si ei .., avem aceeasi echipa favorita (in liga 1) ,la echipele din europa suntem putin diferiti.. dar nu are prea multa importanta... ea imi stie echipa favoita din europa si i-am zis ca odata am sa o duc pe acel stadion si o zis ca ar incantao.. (nu stie ea ce o asteapta acolo..:) )

acuma micile detalii inainte, ma gandesc la inel (desi e neaparat inel, al cadou? lantisor, alceva?)  ,eram curios pe ce mana se pune insa am gasit raspunsul mai sus, mai am cateva intrebari: mai e la moda sa te pui in genunchi? nu sunt alte pozitii mai dragutze? textul trebe sa fie aceleasi? vrei sa fi... ? aici as vrea idei :)

daca totul merge bine, vara asta as vrea si eu sa o cer..:)
« Ultima Modificare: 14 August, 2009, 10:29:40 a.m. de smileface »