10 Octombrie, 2025, 09:38:24 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Fetelor cum stati cu orgasmul vaginal?

am cam de fiecare data
am, dar rar
nu am avut pana acum

Autor Subiect: la ideea Dianei...:)  (Citit de 38331 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Noiembrie, 2004, 12:46:11 a.m.
Răspuns #15

|ngerMorT

atunci, pe viitor, nu mai face afirmatii nefondate...nu de alta, dar ne mai faci si curiosi  ;)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

26 Noiembrie, 2004, 12:56:25 a.m.
Răspuns #16

Lorelei

Mai, mai, da' tu chiar esti d3rb3d3u!  ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

26 Noiembrie, 2004, 10:42:37 a.m.
Răspuns #17

bke

Vizitator
mie subiectul imi inspira a intrebare, chiar un sondaj, tu derbedeu esti fata de te plimbi p'aici?

28 Noiembrie, 2004, 12:58:06 p.m.
Răspuns #18

|ngerMorT

Offf fetelor! Nu cred ca sunteti doar 6 pe forum! hai va rog eu mai raspundeti si voi la sondajul asta ca necesita doar doua clickuri :D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

28 Noiembrie, 2004, 01:43:30 p.m.
Răspuns #19

curtezana

cind dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului...

28 Noiembrie, 2004, 02:08:13 p.m.
Răspuns #20

|ngerMorT

Pey daca nu as fi votat eu, nu as fi avut pretentia sa voteze si atele... :P
Si inca mai astept :))...da' tu ai votat? :P

28 Noiembrie, 2004, 02:44:24 p.m.
Răspuns #21

D3rb3d3u

Vizitator
Eu am votat  ;)  dar nu aici  8)

29 Noiembrie, 2004, 08:01:19 p.m.
Răspuns #22

curtezana

Si eu am votat ;D
cind dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului...

06 Decembrie, 2004, 02:19:49 p.m.
Răspuns #23

|ngerMorT

Spuneam ca astept cu mare interes :))...si astept...si tot astept...shi tot asa :)...Haideti mai, mai votati, mai votati! ce fel de cetateini sunteti voi? :P...

06 Decembrie, 2004, 07:16:00 p.m.
Răspuns #24

Lord_Saladin

Vizitator
 Pana acum, damelor, se pare ca nu aveti parte deloc de placeri in pat... acel singur vot pozitiv a fost dat la misto de catre mine....
 Sfatul meu ar fii fie sa schimbati pozitia, in unele "formule" care asigura un grad mai adanc de penetrare, (buna cuviinta ma impiedica sa va dau exemple in acest sens), sau sa incercati sa puneti accent pe alte laturi ale unei relatii de dragoste.

06 Decembrie, 2004, 08:18:15 p.m.
Răspuns #25

viulian

Administrator
Subscriu prietene Muzafer :)

Si mai adaug ceva: nu exista femei frigide, ci doar amanti nepriceputi!  8)

06 Decembrie, 2004, 08:22:32 p.m.
Răspuns #26

bke

Vizitator
nu cred ca ai fi zis asta pe la 17 ani viulian:))

06 Decembrie, 2004, 10:32:45 p.m.
Răspuns #27

DIANA

Vizitator
 ;D ;D Pot sa subscriu si eu la parerea voastra, viulian si Muzafer?  ;D

13 Decembrie, 2004, 04:10:04 p.m.
Răspuns #28

naked_inside

Vizitator
intradevar ;D amanti nepriceputi...nu vreau sa invinuiesc pe nimeni...dar uneori va terminati prea repede....si noi...abia ne-am umezit... :)las ca mai invatati voi ;)

14 Decembrie, 2004, 11:15:45 a.m.
Răspuns #29

Iosif

La fete orgasmul nu vine ca la baieti, in cinci minute. Baiatul trebuie sa vrea sa reziste mai mult, dar nu este destul sa vrea, trebuie sa stie cum poate face asta, sunt diverse metode pe care nu am sa le explic aici pentru ca sunt deja pe site, cel mai important este sa nu te grabesti sa intrii, adica prelungirea preludiului si, evident, comunicarea dintre parteneri, este important sa stiti ce va place.
Recomand pe aceasta cale baietilor sa nu se laude cate fete au avut ci sa se laude cate fete au satisfacut fara sa fi avut ei orgasm.  Eh, cum e baieti? :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.