11 Octombrie, 2025, 12:16:29 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este in stare omul sa faca in momentul in care iubeste?  (Citit de 13851 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Iulie, 2003, 03:48:08 a.m.
Citit de 13851 ori

Un_Om

Vizitator

20 Iulie, 2003, 10:07:09 a.m.
Răspuns #1

Iosif

As formula intrebarea altfel.. Ce nu ati face pentru iubire?
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

28 August, 2004, 07:18:07 p.m.
Răspuns #2

kytty

din cate stiu eu cred ca as fii in stare de orice dar numai daca merita, pt. ca daca nu , oricat ai iubi daca sentimentele nu itzi mai sunt impartasite, nu are rost... Pentru o relatzie totusi e nevoie de doua persoane...
Frumusetea vetii, intrece durerea de a muri!!!

28 August, 2004, 08:10:34 p.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Draga kytty, pana sa iti dai seama daca merita sau nu sa il/o iubesti iti pierzi capul de zeci, poate de sute de ori! E unul din farmecele iubirii!  ::)Din pacate facem multe analize incercand sa ne dozam eforturile si sentimentele, dar cand ne indragostim nu mai tinem seama de nimic. Partea cea mai proasta e ca asteptam si de la cel iubit acelasi mod de a fi si, cand constatam ca nu este, suntem dezamagiti si traim sentimentul zadarniciei.

28 August, 2004, 09:22:59 p.m.
Răspuns #4

kytty

la asta ma refeream si eu cand am zis daca merita, adica daca te-a dezamagit nu cred ca mai merita sa luptzi,nu, sau daca te inseala?

28 August, 2004, 09:37:43 p.m.
Răspuns #5

DIANA

Vizitator
Cred ca depinde. Adica dragoste cu sila nu se poate. Pe alta parte, insa,  daca si Dumnezeu, care e Iubirea suprema, ar fi renuntat la lupta cand l-am dezamagit, nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat cu noi!

03 Septembrie, 2004, 06:39:08 p.m.
Răspuns #6

kytty

da, dar noi nu suntem Dumnezeu, si nici nu ne putem compara cu El

08 Martie, 2006, 09:07:08 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

Eu as iubi neconditionat inapoi..., as incerca sa ii ofera lejeritatea de care orice cuplu are nevoie ca sa se poata desfasura liber, as incerca sa ii ofer tot ceea ce inseamna incredere, respect, sentimente, iar daca l-as vedea nefericit l-as iubi atat de mult incat dupa ce m-as convinge ca de mine tot ce a depins a fost facut...i-as reda din nou liberatatea de a iubi si a fi iubit asa si atat cat isi doreste !

08 Martie, 2006, 09:12:46 p.m.
Răspuns #8

Daniela

Vizitator
e in stare de foarte multe lucruri, dar, asa cum spunea cineva, mai corect ar fi sa intrebam ce nu este in stare sa faca un om in momentul in care iubeste? Daca ne referim la iubirea de cuplu, atunci raspund asa la aceasta ultima intrebare: nu pot trece peste mine, nu-mi pot leza nimic din integritate! Iubirea mea merge pana acolo unde se termina intelegerea si respectul reciproc

08 Martie, 2006, 09:17:42 p.m.
Răspuns #9

Lady Allia

Da draga mea Daniela..., inca o data ai punctat foarte frumos
"Iubirea mea merge pana acolo unde se termina intelegerea si respectul reciproc"
daca acest lucru ar fi inteles si simtit de cele mai multe femei...atunci foarte multe suflete nu ar mai invata o casnicie in unu..., in singuratate, in lacrimi si deznadejde..., dar cele mai multe femei accepta resemnarea si lipsa de sine...din pacate!

23 Mai, 2006, 05:18:51 p.m.
Răspuns #10

Luke

oare cuvantul TOTUL(in limitele realului) e de ajuns !? eu cred ca nu !
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

23 Mai, 2006, 06:47:12 p.m.
Răspuns #11

serenity82

eu as face foarte multe pentru cel pe care il iubesc daca si el ma iubeste, cred ca as merge atat de departe incat sa fiu in stare daca are nevoie sai dau si o parte din mine, sau chiar viata, desi s-ar putea pentru unii sa sune ciudat. totusi sunt llucruri pe care nu le-a s face gen nu as fura, nu as omora, nu as renunta la respectul fata de mine, nu l-as implora si multe alte lucruri de genul acesta ( daca ma iubeste nu mi-ar cere sa fac asa ceva). insa cred ca as incerca sa mut muntii din loc ca sa-l am langa mine si sa fie fericit si desi sunt o familista convinsa si nuu-mi doresc sa ma mut din tara pentru ca mi-ar fi foarte dor de ai mei as fi in stare sa plec si sa traiesc si in alta tara doar pentru el.
Insa nu am gasit inca omul care sa-mi trezeasca aceste sentimente si care sa merite toate aceste sacrificii  ;)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

24 Mai, 2006, 11:07:20 p.m.
Răspuns #12

crocantzel

Vizitator
Intr-o relatie trebuie sa dai IUBIRE in primul rand. Si nu vorbesc aici de o indragosteala de adolescent, o iluzie de iubire...Vorbesc despre starea aceea pe care o simti numai cand vorbesti cu persoana iubita sau cand doar te gandesti la ea...E o stare de bine absolut, de implinire, de putere si intelepciune. ASTA trebuie sa dai in primul rand. Urmeaza INTELEGEREA, INCREDEREA, SPATIUL PERSONAL de care oricine are nevoie...Nu neaparat in ordinea asta...Asta trebuie sa dai si sa primesti ca sa poti sa spui ca ai o relatie...

31 Mai, 2006, 12:34:36 a.m.
Răspuns #13

Miss M.

Cand iubesti cu adevarat esti in stare de absolut orice . Un mare gest de iubire consider sa vrei sa-l vezi fericit pe cel de langa tine chiar daca asta inseamna nefericirea ta ... Cred ca nu sunt multi care ar fi cu adevarat in stare de asa ceva !Iar opusul este ca ,din prea multa iubire, sa renunti la tine facand prea multe compromisuri care nu sunt apreciate de cel pe care il iubim , in concluzie : omul poate fi in stare sa se si distruga in momentul in care iubeste !...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

17 Iunie, 2006, 11:30:51 p.m.
Răspuns #14

valentina

Am iubit ,m-am certat cu parintii pentru el,si sa-mi dau seama ca de fapt ai mei aveau dreptate.Nu merita.Dar cand iubesti(o iubire oarba ,asa cum se spune,esti in stare de orice.Insa cand iti dai seama ca nu merita ...............te doare,mai ales daca tu ti-ai pus sufletul pe tava ......daruindui-l.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume