10 Octombrie, 2025, 01:19:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este in stare omul sa faca in momentul in care iubeste?  (Citit de 13833 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Iunie, 2006, 07:49:02 p.m.
Răspuns #15

desdemona

acum jumatate de an as fi putut raspunde...omul ar fi in stare sa dea in medie de 2 ore pe zi celuilalt din timpul sau.Cam asta ar fi fost sacrificiul meu...si credeti-ma il consideram un sacrificiu care trebuia apreciat.Acum...acum lucrurile s-au schimbat..
acum sunt in stare de a renunta la mine...
am fost intr-un moment capabila de a renunta la ceea ce insemna fericirea mea,fericirea viitorului alaturi de el pentru visurile..pentru implinirea lui.DA!o faceam!
din fericire visul s-a transformat in fericirea noastra...si gata!
atunci cand iubesti inveti ce insemna sa daruiesti fara sa te astepti sa primesti..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Iunie, 2006, 10:28:10 p.m.
Răspuns #16

black rose

bine a zis vecina mea...cand iubesti nu astepti nimic in schimb...dar atunci cand iubesti esti dispus sa-ti sacrifici viata pt fericirea celuilalt....ce sa zic...inainte nu credeam in iubire....pt mine iubirea era doar o atractie fizica,un mod in care iti poti controla hormonii...insa "Amicul de Sus" mi-a aratat ca de fapt este cu totul altceva...ce nu poate fi descris insa te invata sa daruiesti fara sa astepti sa primesti ceva in schimb
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

19 Iunie, 2006, 10:35:03 a.m.
Răspuns #17

serenity82

de fapt cand iubim suntem capabili sa mutam muntii din loc si sa intoarcem lumea pe dos doar ca sa il facem pe cel de langa noi fericit. mai stiti povestile pe care ni le citeau parintii si bunicii cand eram mici, cu printul care o salva pe printesa de zmei si balauri, eu cred ca toate au aparut din dorinta noastra de a-i invata pe cei mici ce inseamna sa iubesti  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Iunie, 2006, 10:29:29 p.m.
Răspuns #18

furia ingerului

Vizitator
Ce e in stare sa faca?
Sa plece de langa acea persoana draga stiind ca-si doreste cu fiecare gram din el sa n-o faca dar iubind-o atat de mult nu se poate gandi numai la clipa prezenta ci si la viitor langa ea iar viitorul ei merita ce e mai bun iar pentru asta el e dator sa faca ce-i sa in putinta sa se simta iubita, apreciata..

14 Octombrie, 2006, 07:59:58 p.m.
Răspuns #19

pokemon

Este in stare de orice...credeam la un moment dat ca nu as fi in stare sa renunt la TOT(cand spun tot ma refer inclusiv la a renunta la mine,a renunta la fericirea mea,a sti ca voi suferi doar pt ca el sa fie fericit) dar...am invatat ca este posibil...atunci cand iubesti cu adevarat esti in stare de orice ca sa sti ca celui iubit ii este bine...Esti in stare,asa cum spunea cineva mai inainte,sa muti muntii din loc si sa intorci lumea pe dos
Iar referitor la ceea ce a spus furia ingerului...mai stiu eu pe cineva care gandeste la fel  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

16 Octombrie, 2006, 06:27:49 p.m.
Răspuns #20

Strumfita

.. ce sunt in stare sa fac pentru cel pe care il iubesc?

.. sa renunt la el ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

17 Octombrie, 2006, 08:30:21 a.m.
Răspuns #21

ONLY DESIRE

bun raspuns lonely angel.cred ca asta inseamna sa iubesti cu adevarat:sa renunti la fericirea ta pentru fericirea lui :"orice dragoste generoasa isi are mereu scris testamentul".
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Octombrie, 2006, 08:15:43 a.m.
Răspuns #22

messiahh

sa te schimbi, din dorinta de a fi mai aproape si mai bun pemtru persoana iubita, sa inchizii ochii, sa incalci principii.......

20 Octombrie, 2006, 04:08:46 a.m.
Răspuns #23

Evangeline

Da asa-i esti in stare sa te schimbi sa scapi de dubii si sa ai incredere oarba in cel pe care-l iubesti :'( Esti in stare sa renunti la prieteni, familie si multe altele doar ca sa fii langa el :'( Cel mai important e ca esti in stare sa-i accepti fiecare defect oricat de rau ar fi (ma refer si la cazuri foarte grave, adica daca fumeaza, e alcolist si multe altele) si sa-l iubesti fara sa-ti pese de ce spun altii. TOTUL e posibil atunci cand iubesti cu adevarat ;)

:-*
Never, never quit!

02 Decembrie, 2006, 11:41:40 p.m.
Răspuns #24

catty

cateodata...si imposibilul...

tot ce pana in momentul in care sentimentele devin din ce in ce mai puternice ziceai ca nu ai face niciodata...pt persoana iubita le vei face...
tot ce ziceai ca nu poti...pentru persoana iubita vei reusi...
tot ce nu credeai ca e posibil...devine chiar usor....
totul se schimba si capata alte proportii si valori...principi...valori...dorinte...vise...prioritati...nimic nu mai privesti din punctul tau de vedere ci din al "vostru" sau..de multe ori...al lui/ei...

03 Decembrie, 2006, 01:45:32 a.m.
Răspuns #25

suflet

am observat ca mojoritatea persoanelor care au postat aici sunt fete ...
fetelor sa nu credeti ca noi baietii nu am face orice pentru voi ... suntem mult mai indrazneti ca voi si tre sa fim cavaleri in acelasi timp ... dar uneori unele acte de eroism nu-si au rostul si sunt facute in situatii in care nu este nevoie de asa ceva ... sau la un momentdat spunem vorbe care nu sunt gandite doar pentru a arata cat de mare este dragostea noastra, cum ar fi: "as muri pentru tine", e vorba negandita ... daca eu mor ea nu poate trai fara mine si moare si ea ... asa ca pan la urma tre sa gandim bine inainte si apoi sa luam astfel de decizii ... cum am vazut la unii despartirea, este o cale mai buna decat moartea

PS: aveti grija de voi

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

10 Martie, 2007, 07:48:29 p.m.
Răspuns #26

valentina

nici sa nu te gandesti la asa ceva,moartea nu este buna.Sa mori din dragoste,hm ,nu-mi place,cred ca am inceput sa iubesc prea mult viata.Dragilor oricat de mult a-ti suferi de pe urma celui iubit,sa nu alegeti niciodata moartea,nu merita o atat de mare ofranda,acela care nu stie sa va aprecieze asa cum sunteti.Iubiti viata,ea este frumoasa chiar si atunci cand suferi,in jurul vostru daca stiti cum sa priviti sunt oameni care va iubesc.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

28 Iulie, 2007, 08:08:14 p.m.
Răspuns #27

dyanastoiceasca

in momentul in care iubesti faci orice pt persoana iubita... pt iubirea dintre voi..... si pt ceea ce iti doresti tu si EL/ EA
E greu...

E greu a rade...
Cand ochii sunt plansi
Cand ultima speranta
Din viata ti s-a stins
.............
Scriu aceste randuri mici
Sa te ajunga si sa plangi
Ca asa m-ajuns pe mine
Cand ma tot gandesc la tine
.............