Nu pot vota, pentru ca sunt impotriva avortului, insa in unele situatii mi se pare obligatoriu (cand mama este in pericol de moarte de exemplu).
1. in final e o problema personala (in plan teluric), dar are si conotatii "publice" (in plan spiritual);
2. din punctul meu de vedere (religios) este un pacat si e bine sa nu ajungi acolo;
3. daca am avea posibilitatile celor din filmul "gattaca" sa stim cum ne pot iesi copii (pentru a nu exista riscul de a se naste cu probleme) am fi o rasa de fiinte perfecte.
parerea mea e ca e bine sa te gandesti cand vrei sa ai un copil pentru ca nu trebuie sa ne batem joc de vietile ce ies din noi. din pacate asta nu prea se intampla...si astfel se ajunge la chiuretaj sau la abandon. sa fim seriosi, sunt casele de copii pline si strazile la fel...inconstiente mame...
4. nu raspund la o asemenea intrebare.

5. este decizia fiecaruia de a face sau a nu face, asta in toate planurile, inclusiv in planul discutat. aceasta actiune este una intima, drept care de fiecare avort in parte nu stiu decat cateva persoane. de cate ori am fost pusa in situatia asta, sa fiu langa o astfel de persoana, am incercat sa vad ce e in sufletul ei si ce-si doreste. am fost langa ea indiferent de decizia luata. pacatele se rascumpara sau se platesc...