11 Octombrie, 2025, 01:28:18 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Ce rol credeti ca are sexualitatea si atractia fizica intr-o relatie  de dragoste ?

e un simplu aspect al iubirii
are un rol decisiv
are un rol secundar
depinde de varsta

Autor Subiect: Sexualitatea intr-o relatie de dragoste  (Citit de 16292 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Aprilie, 2005, 11:59:48 p.m.
Răspuns #15

Guardian|Angel

crede`ma ca am incercat...daca ar fi sa o luam asa...inca mai tin la acea persoana...si imi amintesc de el cu drag...dar am tot incercat si nu reuseam....ce rost avea sa continuam...erau mereu discutii in contradictoriu pe tema asta...poate nu are rolul decisiv....dar comunicarea si intelegerea in celelalte privinte crede`ma ca exista....
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

17 Aprilie, 2005, 03:48:13 p.m.
Răspuns #16

HERRA

Vizitator
mai, ce pot sa spun e ca sunt rare relatiile in care alchimia sa fie atat de mare incat sa lesini....deobicei e nevoie de timp sa poti fi relaxat...sa fi increzator si sa il cunosti pe celalalt....timpul e singura peoblema....ma rog asta in unele cazuri...intelegi ce vreau sa spun....
Iar un tip care ii spune iubite lui 'daca nu-ti covine poti sa te duci la altul' ...ala nu e barbat...si mai bine faci 10 dusuri reci pe zi decat sa fii cu el!!!!!!!!!!!
« Ultima Modificare: 20 Mai, 2005, 03:13:24 p.m. de HERRA »

17 Aprilie, 2005, 04:38:47 p.m.
Răspuns #17

Guardian|Angel

stiu...crede`ma ca de asta am si zis ca e un fost ...:*

17 Aprilie, 2005, 04:50:24 p.m.
Răspuns #18

HERRA

Vizitator
Acum inteleg de ce esti mereu stresata si nervoasa  :'( de azi, cand cineva te va condamna, am sa ma ridic si-am sa-i infrunt! Am sa tip in gura mare 'LASATI-O MA! E NE ..." 8)  Stai linisitia te poti baza pe mine! Prietenul la nevoie se cunoaste! ;D

17 Aprilie, 2005, 04:52:58 p.m.
Răspuns #19

Guardian|Angel

chiar trebuia sa zici asta pe site??? >:(
ma voi razbuna...si sa stii ca nu ma infrunta nimeni....iar prietenii mei mereu imi fac masaje la cap 8)
hahahaha ;D ;D ;D

18 Aprilie, 2005, 01:21:19 p.m.
Răspuns #20

HERRA

Vizitator
Pai, credeam ca e de datoria mea sa ii previn pe cei care ar putea intra in cotact direct cu tine ( poate chiar conflict  ;D). Dar, daca te deranjeaza, imi cer scuze si ma apuc sa te masez si eu pe cap!  :-X

18 Aprilie, 2005, 09:15:08 p.m.
Răspuns #21

Guardian|Angel

Dumnezeule, ma sochezi Herra...nu stiam ca poti fi atat de draguta!

10 Mai, 2005, 04:27:54 a.m.
Răspuns #22

Paul

Realitatea mea ma inclina sa cred Ca:
- aspectul(bun) fizic... este un atu important in tinerete, un atu la varsta a doua, si neglijabil la batranete.
- sexualitatea este un atu important in tinerete, un atu important la varsta a doua, si neglijabil la batranete.
- sentimentele sunt cele mai importante... oricand.

ma scuzati pt... rudimentarea mea clasificare... ar mai fi mult prea multe de adaugat...
Iubesc, deci exist.