Pentru mine personal ,nu exista sex intr-o relatie de dragoste.Indraznesc in fata voastra sa elimin ,,sex",si sa las doar dragostea.
Dragostea ,este si ea de mai multe tipuri sau genuri;dragostea emotionala care s-ar traduce prin acele cuvinte placute sufletului si auzului (fiind cele mai cautate pentru inceput ,si chiar dorita de majoritaea femeilor),dragostea platonica sau amicala(in cazul unei casatorii) si dragostea erotica,fiind baza celor doua ,pentru cuplurile mai moderne(sau normale,evoluate).Se pare, c-am mai facut o asemenea referire si intr-o alta pagina ,la o alta tema,cand am spus c-as fi mai evoluata decat un animal.Asadar, eu nu fac sex,ci fac dragoste,cea amintita si mai sus.In toata perioada casniciei mele(si ma bucur de ceva anisori),am tinut cont de toate cele trei tipuri de dragoste.
Clara draga,vreau sa-ti spun ca mi-as dori sa pot fi o gainusa pe la 65 de ani,si sa ma impiedic(scuza-ma te rog,n-am vrut sa fac o gafa proasta),iar cei ce ,,ating extremele uratenie"in viziunea ta ,isi pot gasi perechea ,si poate stiu a-se iubi mai bine ca noi cei normali( mult mai place sa nu ne moara laudatorii).
In incheiere ,cu scuzele necesare ,revin si spun :Dragostea este doar dragoste.Atunci cand esti in patul conjugal,nu exista sex ,dar exista ,,arta".